Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امید پارسایی‌فر عصر پنج‌شنبه در نشست نخبگان و فعالان فرهنگی و قرآنی استان با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور اظهار داشت: در نبرد روایت‌ها هرکه از هنر و فرهنگ استفاده قوی‌تری کند، پیروز است.

وی تصریح کرد: وظیفه اصلی هنرمندان، ساختن آینده‌ای است که قرار است ایران اسلامی و تمدن نوین اسلامی را به‌واسطه آثار مختلف هنری، فیلم، موسیقی، تئاتر و داستان و رمان به مخاطب خود عرضه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارسایی‌فر با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌ها حوزه هنری استان بوشهر در راستا و ظرفیت گام دوم انقلاب است اظهار داشت: حوزه هنری انقلاب اسلامی هر استان برای اینکه بتوانند سهم دقیقی را در تجلی هنر انقلاب اسلامی داشته باشند می‌توانند به تقویت یک‌گونه هنری بپردازند.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های هنری، فرهنگی و بومی استان‌ها و با ارائه پیشنهادی تصریح کرد: حوزه هنری استان بوشهر با داشتن ظرفیت شهید رئیسعلی دلواری، شهید نادر مهدوی و پیشینه مقاومت در تلاش است تا هنر مقاومت را با همکاری دستگاه‌های فرهنگی نهادینه کند.

پارسایی‌فر با اشاره به اینکه این حوزه بیانیه گام دوم انقلاب را در تولید آثار و محصولات هنری پایه‌گذاری کرده است اضافه کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، حوزه هنری انقلاب اسلامی امید هنر انقلاب است.

وی با اشاره به بررسی کلیدواژه‌های موجود در بیانیه گام دوم انقلاب افزود: در این بیانیه 41 بار کلمه جوانان آمده که این اتفاق معنادار است و نشان از توجه سهم جوانان در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب در چارچوب اندیشه رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه گفت: در این راستا حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر با نگاه به گذشته، در زمینه معرفی صحیح وضعیت موجود و تصویرسازی آینده گام برمی‌دارد.

پارسایی‌فر با اشاره به چشم‌اندازهای مهم حوزه هنری انقلاب اسلامی بیان کرد: این نهاد مأموریت‌های خود را بر اساس گام دوم انقلاب، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پایداری، سبک زندگی ایرانی، اسلامی، خانواده، کودک و نوجوان و تمدن اسلامی مدنظر قرار داده و مبنا را بر تولید آثار و محصولات هنری پایه‌گذاری کرده است.

وی، با اشاره به ابلاغ ستاد مرکزی حوزه هنری پس از صدور بیانیه گام دوم انقلاب خاطرنشان کرد: حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر با نگاه به گذشته، در راستای معرفی صحیح وضعیت موجود و تصویرسازی آینده در زمانه‌ای که نبرد روایت‌هاست گام برمی‌دارد.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر با اشاره به‌ضرورت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، تصویر دقیقی از آینده و تمدن نوین اسلامی را مکتوب و صادر کردند.

کد خبر 4796200

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب حوزه هنری بوشهر دفاع مقدس گام دوم انقلاب انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان قزوین ثبت نام کاندیداها یاسوج بارش برف تعطیلی مدارس بیرجند شهرکرد انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۶۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جایزه ملی داستان و بازآفرینی اعلام شد/ معرفی اصفهان به عنوان پایگاه روایتگری ادبی

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری و رونمایی از پوستر اولین دوره جایزه داستان و بازآفرینی، امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت، در سالن طاهره صفارزاده حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.

در این نشست سعید لشکری معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی، احمد نوری رییس این جایزه و رییس حوزه هنری اصفهان و حبیب احمدزاده دبیر اولین دوره جایزه داستان و بازآفرینی،  میلاد عرفان پور مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری، دکتر عباسی مشاوره علمی جایزه بازافرینی و جمعی از اصحاب رسانه حضور داشتند.

در ابتدای جلسه احمد نوری در صحبت هایی گفت: موضوع داستان انقدری برای ما اهمیت داشت که برایش جایزه ملی طراحی شد. امیدواریم در این مسیر جایزه ملی به جایگاه خوبی برای گفتمان سازی برسد.

سعید لشگری  نیز در صحبت هایی گفت: توجه به هنر انقلاب در سراسر کشور  برای ما اهمیت داشت. امروز حوزه هنری اصفهان پایگاه جدی برای ما است ، هنر در اصفهان به کاربرد رسیده از موسیقی و معماری تا دیگر هنرها مثل تجسمی که خودش را محدود نکرده است. مفتخریم اصفهان پایگاه این اتفاق مهم است.

وی با اشاره به ایده فراتهران و مسئله روایت گفت: حوزه هنری خود را مکلف به روایت می داند ، روایتی که چند قید دارد نخست روایت هویت انقلاب اسلامی که تفاوت با سایر روایت ها دارد. ما پایگاه تاریخ شفاهی هستیم و حوزه و سوره مهر افتخارش این است که سعی کردیم روایت را علاوه بر تاریخ شفاهی، پیش ببریم. در نهایت در فراتر تهران دنبال ضرب مسئله روایت در  عرصه داستان هستیم. 

میلاد عرفانپور نیز در صحبت هایی گفت: در دوره اخیر شاهد تحولات زیادی در هنرهای مختلف و مراکز در حوزه هنری هستیم. تحولات عرصه ادبی نگاه به تولید و ترویج ادبیات داستانی و توجه به نویسندگان این عرصه است و دوشنبه اتی نیز نشست افتتاحیه مدرسه روایت ما در سمنان است  .

وی با اشاره به اینکه استان ها بار هنر انقلاب را به دوش می کشند و تهران تنها یکی از این استانها است، گفت: این اتفاق ملی بازآفرینی داستان انقلاب است و تلاش داریم اتفاق نوآورانه ای در این رویداد بیافتد. 

علی عباسی استاد دانشگاه و مشاور علمی جایزه داستان انقلاب با اشاره به قرابت خوب پوستر با موضوع جایزه ، عنوان کرد: همه چیز روایت است، مظلومیت کودکان غزه را جز اینکه هنرمند به روایت تبدیل کند، نمیتواند نشان دهید.

وی با ارائه تعاریفی از روایت گفت:  یک ایرانی حتما باید هویت را در روایتش مشخص کند، اگر در یک اثر هنری در هر قالبی ردپای هویت ملی ایرانی اسلامی نباشد، نمیتوان آن را شاهکار ادبی نامید چرا که نویسنده باید تجربه زیسته خود و خرد جمعی جامعه را در اثرش نشان دهد.  

همچنین الهام زارع زاده دبیر اجرایی جایزه گفت:  تمام انواع هنرهای ما می توانند زمینه داستان بازافرینی ما باشند امیدواریم هنرمندان بتوانند جریان سازی درستی در این زمینه کنند.

وی افزود: دو دسته فعالیت طراحی شده، نخست فعالیت های رقابتی و دوم ترویجی  . بخش رقابتی تمرکزش بر تولید داستان در پنج بخش رمان، داستان کوتاه، کوتاه کوتاه، جستارنویسی  و طرح داستان است که امروز شروع این بخش را شاهدیم و تا تیرماه فرصت دارد و اختتامیه پاییز امسال برگزار می شود، یک بخش حمایت از طرح های داستانی داریم که معمولا در راستای حمایت و تولید اثر است. 

وی افزود: بخش ترویجی دو گروه کارگاه دارد کارگاه های داستانی که در استان ها برگزار می شود و‌ کارگاه های علمی هم در اصفهان برپا می شود. هر کارگاه با هدایت یکی از داستان نویسان مطرح برگزار می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرکت به سمت بیانیه گام دوم انقلاب وظیفه اصلی فرماندار کاشان
  • جاده ریز به دژگاه و دوراهک در جنوب استان تکمیل می‌شود
  • چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان انتخاب می‌شود
  • برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم
  • مظلومیت غزه با روایت نشان داده می‌شود
  • جزئیات اولین دوره جایزه داستان و بازآفرینی تشریح شد
  • جزئیات جایزه ملی داستان و بازآفرینی اعلام شد/ معرفی اصفهان به عنوان پایگاه روایتگری ادبی
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • رونمایی پوستر جایزه داستان و بازآفرینی در حوزه هنری