Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضوانی متخصص پوست، مو، زیبایی در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،درباره خارش کف پا گفت: خارش کف پا دلایل گوناگونی دارد اما مهم ترین عوامل آن وجود بیماری های پوستی مانند اگزما، پسوریازیس و درگیری قارچ کف پا است که تمام افراد می توانند به آن مبتلا شوند.

او افزود: شایع ترین قارچ کف پا در ناحیه لای انگشتان پا یعنی بین انگشت چهار و پنج ایجاد می شود، ولی در مناطق دیگر پا هم اتفاق می توانیم شاهد بیماری های قارچی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه علائمی نشان دهنده بیماری قارچ است؟

این متخصص پوست، مو، زیبایی با اشاره به بیماری های قارچی اظهار کرد: یکی از شرایط ایده آل برای پروش قارچ ها رطوب است و ماندن پاها در آب یا فضای بسته مانند کفش می توند عامل موثری در جهت رشد قارچ ها در نواحی پاها باشد.

رضوانی درباره علائم بیماری های قارچی گفت: بیماری قارچی با علامت خارش کف پا یا لای انگشتان، ترکیدن تاول های ریز در پا و پوسته پوسته شدن، بوی نامطبوع لای انگشتان پا و ضخیم شدن پوست دیده می شود و افراد مبتلا به بیماری دیابت شانس بیشتری در ابتلا به قارچ دارند.

بیشتر بخوانید: نشانه‌هایی ساده در پا که از بیماری‌هایی وحشتناک خبر می‌دهند

بیماری قارچ ها چگونه مشخص می شود؟

این متخصص پوست، مو، زیبایی اظهار کرد: پس از مراجعه به پزشک و تشخیص آن در صورت بیماری قارچ شناسی با مشورت پزشک متخصص می توان به انجام یک آزمایش مستقیم و سریع در خصوص ثابت کردن بروز بیماری قارچ پرداخت.

رضوانی تصریح کرد: متخصصان در صورت بروز بیماری قارچ ها در لای انگشتان پا به توصیه و تجویز درمان های خوراکی و موضعی شوینده های ضد باکتری مانند صابون های حاوی گوگرد برای شست‌و‌شو به بیماران خود تاکید می کنند.

بیماری قارچ ها چگونه منتقل می شود؟

رضوانی درباره انتقال بیماری قارچی به دیگران گفت: فضاهایی مانند استخر، استفاده از حمام یا دمپایی مشترک و استفاده از جوراب دیگران باعث نفوذ باکتری ها به لای انگشتان پا و بروز قارچ در این نواحی یا سرایت به بخش های دیگر مانند کشاله ران پا می شود.

این متخصص پوست، مو، زیبایی با اشاره به  روش درمان بیماری قارچی اظهار کرد: بیماران باید بلافاصله بعد از مشاهده علائم قارچ به یک متخصص مراجعه کنند و با مشورت پزشک روند درمان خود را  با دارو یا پماد های مخصوص شروع کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دیابت نوع 2 اگزما پسوریازیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) قدرت‌نمایی زنان یگان ویژه پلیس

(عکس) قدرت‌نمایی زنان یگان ویژه پلیس

دیگر خبرها

  • تولد فرزند سالم از والدینی با بیماری ژنتیکی + فیلم
  • ۷۰ درصد تشخیص پزشکان وابسته به آزمایشگاه است
  • خطر مرگ؛ این گیاهان را دیگر نخورید
  • فواید بی‌نظیر ریواس
  • قدرت نمایی شاسی بلند نیسان در سیل دبی
  • برداشت بی رویه گیاهان کوهی از طبیعت
  • دوره تغذیه و مدیریت بیماری‌های قارچی نخیلات در تنگستان برگزار شد
  • (عکس) قدرت‌نمایی زنان یگان ویژه پلیس
  • مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی در کرمانشاه
  • درمان تخصصی انواع بیماری های پوستی در شیراز