Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@11:37:38 GMT

ژاپن مشتری نفت آرکتیک روسیه شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۸۱۸۸

ژاپن مشتری نفت آرکتیک روسیه شد

دولت ژاپن و گروه نفتی دولتی این کشور به عنوان اصلی ترین متقاضی خرید سهم در پروژه آرکتیک ۱۵۷ میلیارد دلاری شرکت روس نفت روسیه ظاهر شدند.

فایننشیال تایمز به نقل از منابع آگاه نوشت: وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن و شرکت ملی نفت، گاز و فلزات ژاپن نخستین گروهی به شمار می روند که به دنبال سرمایه گذاری در پروژه توسعه نفت وستوک هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به گفته منابع آگاه، دیدارهای مهمی با وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن و شرکت ملی نفت، گاز و فلزات ژاپن انجام شده و این دو خواستار سرمایه گذاری در پروژه مذکور هستند که پیشتر در خصوص آن با شرکتهای دیگر ژاپنی، هندی، چینی و شرکت BP که در روسنفت ۲۰ درصد سهم دارد، مذاکره شده بود.

حضور در این پروژه به ژاپن کمک خواهد کرد تامین انرژی خود را که عمده آن از خاورمیانه تامین می شود، متنوع کند. ژاپن در حال حاضر ۹۰ درصد نفت خود را از خاورمیانه وارد می کند.

میزان سرمایه گذاری یا قیمت سهم در این پروژه برملا نشده است. روزنامه ودوموستی در اکتبر گزارش کرده بود که یک سهم ۱۵ تا ۲۰ درصدی پیش از این تحت مذاکره بوده است.

ایگور سچین، مدیرعامل روس نفت با شماری از گروههای ژاپنی از جمله اینپکس، میتسوبیشی، ایتوپو، میتسویی اند کو و ماروبنی چهارشنبه هفته جاری در توکیو دیدار کرده بود.

وستوک اویل یکی از ۱۵ پروژه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بوده که روس نفت در سپتامبر به شرکای ژاپنی پیشنهاد کرد. این پروژه ها شامل میادینی در شرق سیبری و یرماک نفت و گاز هستند. طبق اعلام روس نفت، این پروژه قادر به تولید حداکثر دو میلیون بشکه در روز نفت تا سال ۲۰۳۰ است.

انتظار می رود این نفت از طریق مسیر دریای شمالی اقیانوس آرکتیک منتقل شود اما مستلزم سرمایه گذاری حداکثر ۱۰ تریلیون روبل (۱۵۷ میلیارد دلار) برای توسعه میادین، ساخت ۵۵۰۰ کیلومتر خطوط لوله، پایانه های دریایی، فرودگاه و خطوط نیرو است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، عدم وجود مشوقهای مالیاتی کافی پیش از این مانع اصل برای پیوستن شرکا به این پروژه بوده است. باب دادلی، مدیرعامل BP در اکتبر گفته بود شرکتش هنوز برای ورود به پروژه ای که منافع اقتصادی آن مشخص نیست، تصمیم نگرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روسنفت کشور ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۸۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت آب منطقه‌ای کرمان دیگر کارفرمای پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان نیست

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان گفت: پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر‌های کرمان و رفسنجان از خط صنعت، از سال گذشته با پیشرفت ۴۵.۵ درصدی به شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران واگذار شده است.

حمید علیدادی سلیمانی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان در گفتگو با خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو گفت:پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر‌های کرمان و رفسنجان از خط صنعت، از سال گذشته با پیشرفت ۴۵.۵ درصدی به شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران واگذار شده است و کارفرمای این پروژه بر اساس تصمیمات وزارت نیرو تغییر کرده است. 

وی در پاسخ به سوالی در مورد آخرین وضعیت طرح انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان تصریح کرد: شرکت آب منطقه‌ای کرمان دیگر کارفرمای پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان نیست.

علیدادی سلیمانی همچنین در ادامه با اشاره به اهمیت تامین آب شرب در استان کرمان اظهار داشت: در سطح استان پروژه‌های بزرگی به منظور تامین آب شرب در حال اجرا است که می‌توان به پروژه آبرسانی به شهر‌های بم و بروات از سد نساء و آبرسانی به جیرفت و عنبرآباد از سد جیرفت اشاره کرد. 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان همچنین با اشاره به پروژه مهم انتقال آب از دریای عمان به استان کرمان گفت: این طرح در مرحله شناسایی و انتخاب سرمایه گذار است و هدف از اجرای این طرح شیرین کردن آب دریای عمان و انتقال آن به شهر‌های جنوبی استان کرمان و تامین بخشی از آب مورد نیاز صنعت در استان کرمان با افق چشم انداز سال ۱۴۲۵ می‌باشد.

وی افزود: در حال حاضر برای این طرح ۱۵۱.۵ میلیون مترمکعب تخصیص آب جهت مصارف شرب و صنعت استان دیده شده است که ۱۲۶.۵ میلیون مترمعب آب جهت تامین نیاز آبی صنعت و ۲۵ میلیون مترمکعب جهت مصارف شرب و بهداشت شهر‌های جنوبی استان در افق سال ۱۴۲۵ است.

دیگر خبرها

  • خودداری ارمنستان از شرکت در نشست امنیتی در روسیه
  • افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • احمدیان وارد سن‌پترزبورگ شد
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی وارد روسیه شد
  • معافیت ۲ قهرمان نامدار روسیه از شرکت در مسابقه انتخابی
  • افتتاح فاز نخست پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهر سهند
  • واکاوی طرح برقی کردن خط ریلی گرمسار-اینچه‌برون
  • شرکت آب منطقه‌ای کرمان دیگر کارفرمای پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان نیست
  • اولین قدم در جذب مشتری