Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@21:53:50 GMT

دولت به جای درآمد، روی کاهش هزینه‌ها تمرکز کند

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۸۳۶۲

دولت به جای درآمد، روی کاهش هزینه‌ها تمرکز کند

یک کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه دولت باید هزیننه‌های خود را کاهش دهد، اظهار کرد: منابع درآمدی که دولت در لایحه بودجه در نظر گرفته مطلوب است اما دولت به جای این‌که ثروت خود را بفروشد باید هزینه‌هایش را کم کند.

غلامرضا حیدری کرد زنگنه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به لایحه بودجه که توسط دولت تقدیم مجلس شورای اسلامی شد، اظهار کرد: در بخشی از این لایحه به فروش اموال منقول و غیرمنقول دولت اشاره شده است برای تحقق این امر باید دید بازار به چه صورت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این اموال فروش رود خوب است؛ مهم اعتمادسازی بین مردم است تا مردم به سرمایه‌ گذاری اعتماد کنند. اگر این اعتماد رخ دهد این موضوع مطلوب است در غیر این صورت بودجه‌ای که از این طریق پیش‌بینی شود بعید محقق شود.

وی با بیان این‌که دولت اعلام کرده سهم نفت در بودجه را کاهش داده است، ادامه داد: علی‌رغم این موضوع سهم نفت در بودجه کاهش داده نشده است. از آنجایی که سهم تعاون ملی جدا شده و ارز ۴۲۰۰ تومانی در نظر گرفته شده به نظر سهم نفت رقم کمی است، اما باز هم رقم بزرگی برای این بخش در نظر گرفته شده است.

رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی  تاکید کرد: باید دید مسائل سیاسی و تحریم‌ها به چه شکلی پیش خواهد رفت. اگر گشایشی در این زمینه رخ دهد مشکلی در تحقق بودجه رخ نخواهد داد.

کرد زنگنه در ادامه با تاکید بر این‌که دولت باید هزینه‌های خود را کاهش دهد، اظهار کرد: فروش اموال اقدام خوبی است اما دولت به جای این‌که ثروت خود را بفروشد باید هزینه‌ها را کم کند. دولت فقط روی درآمد کار می‌کند. هزینه‌های دولت کمرشکن است. دولت می‌تواند اموال و شرکت‌ها و حتی طرح‌های نیمه تمام را به کارمندها بسپارد و به آنها سرمایه دهد تا بخش خصوصی پررنگ‌تر شود.

کرد زنگنه ادامه داد: دولت با این جمعیت هرچه نفت و اموال بفروشد و مالیات بگیرد باز هم نمی‌تواند حقوق کارمندان را پرداخت کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لایحه بودجه 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۸۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه اساتید و دانشجویان شرکت کننده در اردوی راهیان پیشرفت در همراهی سرلشکر رحیم صفوی با استاندار هرمزگان دیدار کردند.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این نشست؛ ساخت پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس را جزو افتخارات مهندسی ایران دانست و گفت: برای احداث این پالایشگاه بیش از ۱۵ هزار کیلومتر کابل کشی و ۶.۵ میلیون اینچ جوشکاری انجام شده که در نوع خود بی‌نظیر است.

وی با اشاره به ویژگی‌های بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران گفت: بندر شهید رجایی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت کانتینری دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار TEU از آن توسط دولت سیزدهم ایجاد شده است ضمن اینکه عملیات توسعه بندر و اضافه‌کردن ۲ هزار ۴۰۰ هکتار دیگر به پس‌کرانه آن نیز آغاز شده است.

دوستی با اشاره به تولید ۴.۵ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان از آغاز احداث واحدهای جدید به ظرفیت ۱۰ میلیون تن در استان هرمزگان خبر داد و عنوان‌کرد: میانگین پیشرفت این واحدها که در دولت سیزدهم آغاز شده‌اند ۳۰ درصد است.

وی ادامه داد: در واحدهای جدید فولادسازی تلاش کرده‌ایم تولیدات منطبق با نیاز صنایع پیشران استان همچون کشتی‌سازی باشد.

استاندار هرمزگان ظرفیت پالایش را دیگر مزیت نسبی استان دانست و عنوان‌کرد: در حال حاضر یک میلیون بشکه ظرفیت پالایشی داریم و یک میلیون بشکه نیز ظرفیت جدید در دست احداث است.

دوستی با اشاره به ورود استان به زنجیره ترکیبی شیمی و معدن را جزو اولویت‌های اصلی هرمزگان برشمرد و گفت: در این زنجیره تلاش می‌کنیم تا کشور را از واردات کودهای فسفاته بی‌نیاز کنیم.

وی در گریزی به مزیت‌های شیلاتی استان نیز گفت: ظرفیت پرورش ماهی در قفس استان هرمزگان از ۵ هزار تن در ابتدای دولت به ۱۶ هزار تن رسیده است و ۱۱ هزار تن ظرفیت جدید ایجاد شده است‌.

کد خبر 6088087

دیگر خبرها

  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • بانک‌هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/ مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • تظاهرات دانشجویی در آرژانتین 
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • آیا ایران نفت خود را مفت می‌فروشد؟
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟
  • فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی