Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@13:39:22 GMT

زندگی کارمندی را باید کنار بگذاریم

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۹۷۲۸

زندگی کارمندی را باید کنار بگذاریم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علیرضا پناهیان طی سخنانی در چهاردهمین نشست کشوری ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی که روز جمعه در مجمتع یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: مسئله سبک زندگی در دیدگاه مقام معظم رهبری اهمیت بسیاری دارد، به همین دلیل ایشان درباره کاستی های سبک زندگی اسلامی در جامعه فعلی، در بیانه گام دوم انقلاب تاکید کردند و بر رفع آن در دهه پنجم انقلاب تاکید ویژه و اساسی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه با تغییر سبک زندگی در نهایت فکر و فرهنگ و رفتار افراد تغییر می کند، گفت: مسئله مد و مصرف های فرهنگی مثل موسیقی، سینما، یکی از نمودهای عینی سبک زندگی است، این مولفه ها آدم های خاصی را تربیت می کند که در نهایت فکر و قلب و روحشان مطابق با فضا و خواسته این محصولات رشد می کند.

حجت لاسلام پناهیان گفت: با غربی شدن سبک زندگی بسیاری از رفتارهای ما شبیه غربی ها شده است، لباسی که می پوشیم، کت و شلواری که به تن داریم غربی است، انگلیسی است، غذایی که می خوریم براساس فرهنگ غربی است، یکی از مشکلات ما این است که به این مسائل به ظاهر جزئی اهمیت نمی دهیم، بسیاری از کشورهای منطقه که از حیث تمدنی از ایران بسیار عقب تر هستند، لباس خود را حفظ کرده اند اما ما با تغییر و تقلید لباس، لباس بومی خود را از یاد برده ایم.

حجت الاسلام پناهیان با اشاره به رابطه بیانیه گام دوم انقلاب و سبک زندگی اسلامی گفت: در بیاینه گام دوم انقلاب، برای مردم مسئولیتهای مهمی در نظر گرفته شده است، براساس این بیانیه باید در سبک زندگی خود تغییراتی ایجاد کنیم و زمانی را برای انجام این مسئولیت برای انقلاب اختصاص دهیم و این مسئله مستلزم تغییرات اساسی در سبک زندگی ست، یعنی باید وقت بگذاریم کار تشکیلاتی انجام دهیم، با آدم های مختلف تعامل کنیم.

وی با انتقاد از نگاه رییس جمهور درنوع نگاه به سبک زندگی انقلابی گفت: آقای رئیس جمهور در اثر ضعف روحی و فهمی که دارد انقلاب را به محدود به زمان خاصی می کند، انقلابی گری به معنای عقلانیت است، انقلابی گری با احساسات نیست، انقلابی گری با واقع بینی و عقلانیت همراه است و متاسفانه آقای روحانی نمی تواند اینها را از هم تفکیک کند.

عضو هیئت امنای دانشگاه هنر با انتقاد از کاربرد واژه «نیروهای ارزشی، نیروهای اصولگرا» برای جریانهای انقلابی گفت: وقتی این واژه ها را استفاده می کنند می خواهند بگویند اینها نیروهای ارزشی هستند یعنی بر اصول تاکید دارند و از واقعیت فراری هستند، اما این تصور غلطی است، ارزشی و اصولگرایی را مخالف عقلانیت تعریف کرده اند، یعنی کسانی که با واقعیت و مسائل مردم کاری ندارند، همین تلقی را در انتخابات مطرح می کنند و مردم را بدبین می کنند.

وی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم به کار تشکیلاتی و شبکه ای در فعالیتهای فرهنگی داریم، گفت: سبک زندگی اسلامی باید بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب تغییر کند، سبک خرج کردن، سبک پول در آوردن ما باید تغییر کند، شیوه خرید باید تغییر کند باید با تشکیل شبکه های گسترده اجتماعی خرید خودمان را هدفمند و هماهنگ بکنیم و این مسئله فقط با هماهنگی نیروهای دغدغه مند و مردمی میسر می شود.

وی تصریح کرد: زندگی کارمندی را که دهانش به سمت حقوق دولت باز باشد را باید کنار بگذاریم، مردم باید در مساجد و محله ها تعاونی راه بیندازند، خانم ها کارهای خانگی داشته باشند، اینگونه است که کالای چینی وارد نمی شود و شعار مرگ بر اسرائیل به صورت عملی تحقق می یابد، شبکه های خریداران هماهنگ چند میلیونی باید تشکیل شود که در موقع نیاز از یک کالا یا کارخانه حمایت کند، این شبکه ها می توانند بزرگترین کارتل های اقتصادی را تشکیل دهند، این چند میلیون نفر می توانند کارخانه راه بیندازند، بیانیه گام دوم انقلاب به این مسائل توجه دارد.

حجت الاسلام پناهیان گفت: بیاینه گام دوم انقلاب، مردم را به این گونه مشارکتهای اقتصادی دعوت می کند، این بیانیه مردم را به تغییرسبک زندگی سوق میدهد، مسجد در این نوع سبک زندگی باید محل کاریابی و کارآفرینی باشد، باید در مساجد کارهای فنی ومهارتی به مردم آموزش داده شود تا اشتغال ایجاد گردد.

وی گفت: در طول این یک سال چند بار دعوت به کار اقتصادی کردم اما متاسفانه مورد هجمه های شدید قرار گرفتم، حتی از طرف حزب اللهی هایی که نمی فهمند ماجرا چیست متهم به تئورسین نئولیبرالیسم شدم،هنوز خیلی ها نمی خواهند بفهمند که دغدغه چند سال اخیر رهبری در نامگذاری ها سالها، اقتصادی است، نجات اقتصاد کشور تنها از طریق کار شبکه ای و هماهنگ ممکن است.

کد خبر 4796394

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب علیرضا پناهیان انقلابی گری گام دوم انقلاب نشست علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کنفرانس بین المللی فلسفه آیت الله جوادی آملی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گام دوم انقلاب فعالیت های قرآنی جامعه شناسی مجمع عالی حکمت اسلامی نقد کتاب پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۹۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند

به گزارش «تابناک»، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است .این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند.
 
مسئولانِ محترم باید همه همت خود را بگذارند برای ارتقای معیشت مردم. سفره کوچک، پدر خانواده را کوچک می‌کند. این دولت و آن دولت هم ندارد. پدر که کوچک شد نمی‌تواند برای بزرگی و بزرگواری اهل خانه و خانواده‌اش کاری بکند چه رسد برای خانه بزرگتر که اسمش کشور است.
 
این هم با تغییر رئیس جمهور، تغییر نسبت نمی‌پذیرد. فقر، توفنده‌ترین دشمن زندگی و ایمان است .این جناح حاکم باشد یا آن جناح فرق نمی‌کند.
 
اتفاقا کسانی که خود را نماد دین معرفی می‌کنند اگر کم بگذارند و یا حتی به‌رغم همه توان نتوانند کار را پیش ببرند، ایمان مردم بیشتر آسیب می‌بیند. پس به صدای بلند باید هشدار داد مسئولان محترم دولت را که حواس‌شان را جمع و تلاش‌شان را افزون‌تر کنند در برابر دشمن غدار که فقر اسم دیگر آن است.
 
بشنوند سخنِ حضرتِ آیت‌الله جوادی آملی را در دیدار مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه را می‌خوانیم که به کلامِ نورانی امام علی(ع) هشدار می‌دهند: "مَا ضَرَبَ ‌الله الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست." این اصل اول؛ اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد." ایشان هشدار می‌دهند که، "حواستان جمع باشد. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست."
 
ایشان حتی پاسخ آنانی که مدام "شعبِ‌ابی‌طالب" را به رخ می‌کشند تا به زعم خود مردم را به ضرورت مقاومت همیشگی توجه دهند را هم می‌دهند: در جریان شعب‌ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد،فرمود: "اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‌؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز!" دلیلش را هم کلام نبوی می‌دانند که اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری باقی نخواهد ماند.
 
این مرجع حکیم، بر کار علمی و درس گرفتن از تجربه دیگران هم تأکید دارند که "چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟" ایشان بر اختلاس و ربا هم می‌خروشند و متولیان امر را به ضرورت راه بستن بر این مفاسد می‌خوانند. حضرت آیت‌الله جوادی آملی، اساس و وظیفه همه مسئولین را حفظِ آبروی مملکت می‌دانند. این هم زمانی اتفاق می‌افتد که "کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود."
 
وجود شرایطی چنین هم "به تولید وابسته است. تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم." این مرجع تقلید، آنچه "شرطِ بلاغ" است را با مسئولان گفت. حالا این حضرات هستند که از این سخن باید "پند" گیرند. اصلا هم حق ندارند "ملال" گیرند. کسی چنین اختیاری به آنان نداده است. هرچه تا کنون ملال گرفتند و گرفتند و باعث افزایش ملال و تلخ کامی مردم شدند کافی است. باید پند گیرند و به کار بندند تا امور به سامان برسد.

دیگر خبرها

  • ۱۴ سال پرستاری از جانبازی که بی‌نام و نشان بود
  • مسعود یوسف: در آخر قهرمانی آسیا را می‌خواهیم
  • روایتی از زندگی نخستین شهید ترور پس از انقلاب
  • ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند
  • گفت‌وگو با مسعود نجابتی، چهره سال هنر انقلاب اسلامی/ پیش‌درآمد هنر انقلاب برای طرح تمدن نوین اسلامی
  • افزایش دستمزد کارگران در مقایسه با کارمندان بیشتر بود
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد /می خواستیم وزیر زن بگذاریم، نگذاشتند /باید مسیرها را باز کنیم
  • جوانترین مدیرکل خوش جمعیت ایران را بشناسید
  • روایت زندگی جوانترین مدیرکل خوش جمعیت ایران 
  • اسبقیان: باید یکی از بهترین میزبانی‌ها را به نمایش بگذاریم