Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی حق‌شناس معاون سابق دریایی سازمان بنادر و دریانوردی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه تمامی ابعاد و سرنوشت کارکنان این نفت‌کش سانچی که ۲ سال پیش در ۱۶ دی ماه دچار سانحه شد در کمیته سوانح دریایی سازمان بنادر و دریانوردی بررسی شد گفت: تمامی اطلاعات این نفت‌کش به سازمان جهانی دریانوردی آلمو ارائه شده و دادگاه فدرال هم تمامی جزئیات این حادثه را از سازمان تخصصی و بین‌المللی آیمو جویا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: سال گذشته هم دبیر کل آیمو به ایران آمد و به دیدار خانواده‌های کارکنان سانچی رفت.

حق شناس با اشاره به اینکه متأسفانه شایعه‌هایی مبنی بر زنده ماندن کارکنان کشتی سانچی مطرح شده است گفت: برخی از افراد سعی دارند با روح و روان خانواده‌های حادثه‌دیدگان بازی کنند که همین موضوع باعث شده وکیل این خانواده‌ها شکایاتی را در دادگاه فدرال ارائه دهد.

معاون سابق دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه تمامی خانواده‌های حادثه دیده سانچی پول را دریافت کرده‌اند گفت: برخی از خانواده‌ها پول خود را دریافت نکرده‌اند، اما تمامی این مبالغ در حساب وجود دارد و خانواده‌ها می‌توانند هر زمان برای دریافت این مبالغ مراجعه کنند.

ناپدیدشدگان نفتکش سانچی زنده نیستند

او افزود: شایعه‌هایی مبنی بر دزدیده شدن این کارکنان مطرح شده که این موضوع غیر ممکن است و طبق مشاهدات عینی نفت‌کش منفجر شده و امکان زنده ماندن یا دزدیده شدن آن‌ها وجود ندارد.

گفتنی است نفت‌کش سانچی متعلق به شرکت ملی نفت‌کش ایران بود روز شنبه ۱۶ دی ماه سال ۱۳۹۶ با یک کشتی فله‌بر چینی ۶۴ هزار تنی در سواحل چین برخورد کرد و با توجه به آنکه محموله نفت‌کش سانچی نفت فوق سبک با درجه اشتعال بسیار بالا بود موجب آتش‌سوزی سریع کشتی شد که در این سانحه ۳۰ ایرانی و دو تبعه بنگلادشی ناپدید شدند که بعد از چند روز جستجو جسد سه نفر از ایرانیان در این حادثه پیدا شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۰۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ منشور اهداف و برنامه های عملیاتی HSE سازمان بنادر و دریانوردی

تین نیوز

منشور اهداف و برنامه های عملیاتی و راهبردهای حوزه ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE)، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران سازمان بنادر و دریانوردی در سال ۴۰۳ تهیه و ابلاغ شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، عبدالله جعفری مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) این سازمان از ابلاغ منشور اهداف و برنامه های عملیاتی HSE خبر داد و گفت: نظام مدیریت HSE در صنایع بندری و ارائه خدمات دریایی از یک فعالیت محدود وظیفه ای به یک مقوله استراتژیک تغییر یافته است و مدیریت پایدار ریسک های عملیاتی یکی از ارکان کلیدی موفقیت در این صنعت به شمار می رود.

جعفری افزود: مقوله HSE به عنوان یک ارزش بنیادین و حتی فراتر از آن به عنوان یک حق در رأس همه فعالیت های یک سازمان نهادینه شده است و در این راستا به جهت دستیابی به بنادری ایمن (Safer Ports) در کنار ارزان و سریع بودن خدمات ارائه شده، مدیریت HSE، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران سازمان بنادر و دریانوردی، رویکرد برنامه محوری را به عنوان یک ضرورت در دستورکار خود قرار داده است.

اعلام چهار هدف محوری

مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه طی سال های اخیر و به ویژه در سال گذشته، روند محسوس کاهش حوادث انسانی ناشی از کار و نیز کاهش تعداد حوادث منجر به حریق در بنادر کشور، حاکی از موفقیت لازم برای ارتقاء وضعیت HSE و افزایش ضریب ایمنی بنادر است، عنوان کرد: منشور مذکور که در حقیقت تبیین کننده نقشه راه اقدامات و فعالیت های عملیاتی ستاد، بنادر و تمامی شرکت های خصوصی فعال در بنادر در سال ۱۴۰۳ است در ۴ هدف محوری مدنظر قرار گرفت.

جعفری ادامه داد: مؤثرتر عمل کردن مدیریت HSE در فرآیندهای عملیاتی بنادر و تقویت نظارت، پایش و ارزیابی های موردنظر، همچنین 

ارتقاء ایمنی بنادر از طریق افزایش ایمنی در شرکت های خصوصی فعال در بنادر دو هدف محوری تعریف شده است.

به گفته وی ، حفظ روند موجود در خصوص کنترل و کاهش میزان حوادث ناشی از کار و صیانت از جان و سلامتی منابع انسانی و نیز بهبود سطح فرهنگ HSE و آگاهی عمومی تمامی سطوح مدیریتی و عملیاتی دو هدف محوری دیگر تبیین شده است. 

اعلام برنامه های مورد توجه

مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه به منظور افزایش ایمنی در شرکت های خصوصی فعال در بنادر موارد مختلفی با جدیت پیگیری و اجرا می شود، اظهار داشت: ارتقاء ساختار ایمنی، بهداشت، محیط زیست (HSE) و پدافند غیرعامل در تمامی شرکت های خصوصی فعال در بنادر بر اساس مصوبه هیأت عامل و نیز لزوم کسب حداقل ۶۵ از ۱۰۰ امتیاز شاخص های ارزیابی ایمنی، بهداشت و محیط زیست تعیین شده در حیطه الزامات و قوانین کشور در حوزه های مرتبط به عنوان یکی از شروط تمدید پروانه های کاری و مجوزهای فعالیت شرکت ها و نیز انعقاد قراردادهای جدید در بنادر است که با جدیت پیگیری می شود.

جعفری افزود: ارتقاء دانش عمومی همه افراد شاغل در شرکت ها اعم از سطوح مدیریتی، اداری و عملیاتی) مطابق مصوبه هیأت عامل محترم و نیز ارتقاء سطح دانش تخصصی کارشناسان HSE شاغل در شرکت های خصوصی و انجام ممیزی و پایش جدی از آخرین وضعیت عملکرد تمامی شرکت های خصوصی فعال در بنادر بر اساس شاخص های ارزیابی اعلام شده در سال جاری از دیگر مسائل مورد توجه است.

وی بیان کرد: درج اهداف و برنامه های عملیاتی حوزه HSE در اهداف سالیانه هر شرکت و تخصیص بودجه اختصاصی و اعتبار مالی لازم برای اجرای اقدامات مربوطه در حوزه وظایف قانونی دیگر موردی است که با جدیت پیگیری می شود.

مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE)  سازمان بنادر و دریانوردی در پایان در پایان ابراز امیدواری کرد با اهتمام تمامی همکاران متخصص بنادر و شرکت های خصوصی فعال در بنادر و همکاری و حمایت های بی دریغ تمامی آحاد ذیربط داخلی و بیرونی، گامی مؤثر و ارزشمند در صیانت از نیروی انسانی شاغل، دارایی های سازمان بنادر و دریانوردی و حفاظت از محیط زیست بنادر کشور برداریم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۱مصدوم و ۳ حادثه دیده درسانحه رانندگی محور میاندوآب- مهاباد
  • ۴۹۱ حادثه دیده سیل جنوب سیستان و بلوچستان امدادرسانی شدند
  • سیل و آبگرفتگی در ۸ استان جنوبی کشور/ ۵۳۰۰ حادثه‌دیده امدادرسانی
  • ابلاغ منشور اهداف و برنامه های عملیاتی HSE سازمان بنادر و دریانوردی
  • نجات کارگر حادثه دیده در ارتفاع
  • پیگیری وضعیت پاکبان حادثه دیده شهرداری مشهد
  • ۱۳۵ حادثه دیده سیل جنوب سیستان و بلوچستان امدادرسانی شدند
  • امدادرسانی به ۱۳۵ حادثه دیده سیل جنوب سیستان و بلوچستان
  • اعزام بیمار حادثه دیده خارگی با بالگرد در شرایط بد آب و هوایی
  • لزوم راه اندازی دهکده لجستیکی در بندر بوشهر