Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سیدمحسن محمودی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ورامین با اشاره به پایان مهلت ثبت‌نام از داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس افزود: در نظام مقدس جمهوری اسلامی، مردم با شرکت در انتخابات، سرنوشت خویش را تعیین می‌کنند.
وی اظهار داشت: امروز جامعه به مجلس کارآمد و انقلابی نیاز دارد، اگر از شرایط موجود گلایه داریم باید وضعیت را به دست خود تغییر دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمودی با اشاره به تلاش استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا در دلسرد کردن مردم از شرایط کشور، خاطرنشان کرد : آمریکا و کشورهای غربی تلاش دارند تا با حمایت از اشرار و فتنه گران و با استفاده از رسانه‌ها به نظام دروغ بسته و تهمت بزند و با شایعه‌پراکنی یأس و ناامیدی را در جامعه رواج دهند.
وی تاکید کرد: دشمنان قسم خورده نظام باید بدانند همانگونه که در۴۰ سال پس از انقلاب، به واسطه حضور مردم در صحنه نتوانستند به این ملت ضربه‌ای وارد کنند، بی شک این بار نیز با وجود نارضایتی از برخی مدیران، مردم هرگز فریب مکر و حیله آمریکا را نخورده و همچون گذشته بر دهان آمریکا و نفوذی‌های آنان می‌کوبند.

امام جمعه موقت ورامین در بخش دیگری از خطبه‌ های نماز جمعه با اشاره به هوشیاری مردم در جدا کردن صف اعتراض خود از اغتشاشگران گفت: مسئولان باید از مردم صبور، انقلابی و وظیفه شناس که به سرعت صف خود را از اشرار جدا کردند، تقدیر کنند.
وی افزود: بی‌شک اگر فرمایشات و موضع‌گیری رهبر معظم انقلاب در خصوص افزایش قیمت بنزین نبود، آینده نامعلومی در انتظار کشور بود ولی مسئولان باید توجه کنند که ایشان فرمودند گرانی بنزین نباید بر قیمت سایر اجناس تاثیر بگذارد.
محمودی یادآور شد: دولت و مجلس امروز باید توضیح دهند که آیا خواسته رهبر معظم انقلاب در جلوگیری از افزایش قیمت کالاها محقق شده است.

برچسب‌ها ورامین انتخابات مجلس شورای اسلامی نماز جمعه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورامین انتخابات مجلس شورای اسلامی نماز جمعه ورامین انتخابات مجلس شورای اسلامی نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۰۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلافات جمهوریخواهان بر سر کمک‌های خارجی برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان

«مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز سه‌شنبه از برنامه خود برای پیشبرد و به رای‌ گذاشتن لوایح مربوط به کمک‌های خارجی درخواستی «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان به همراه یک لایحه چهارم با موضوع تحریم علیه ایران و روسیه و تصرف دارایی‌های روسیه در هفته آینده خبر داد.

جانسون گفت که او برنامه دارد تا به جای بسته امنیت ملی ۹۵.۳ میلیارد دلاری که توسط مجلس سنا در ماه فوریه تصویب شد این کمک‌ها را در مجلس نمایندگان در قالب چهار لایحه مجزا به رای گذاشته و تصویب کند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، «ایندرجیت پارمار»، استاد سیاست بین‌الملل دانشگاه لندن ارزیابی کرد: «برگزاری این رای‌گیری‌ها به صورت جداگانه نشان می‌دهد اختلافات در داخل اعضای حزب جمهوریخواه در مجلس نمایندگان چقدر عمیق هستند. فراکسیون راست افراطی آزادی همچون دونالد ترامپ و گروه لابی‌گر سیاسی بنیاد هریتیج موسوم به هریتیج اکشن مخالف کمک‌های بیشتر به اوکراین بوده و جانسون را همچون کوین مک‌کارتی، رئیس سابق مجلس نمایندگان، به سرنگونی تهدید کرده‌اند.»

این کارشناس اضافه کرد: اختلافات سیاسی فزاینده در حوزه سیاست خارجی امری تنها محدود به جمهوریخواهان نیست و دموکرات‌ها هم اختلافات مشابهی در داخل خود دارند.

پارمار خاطرنشان کرد: «در داخل اعضای حزب دموکرات در کنگره نیز اختلافات به ویژه بر سر غزه و اسرائیل وجود دارند. اختلافات عمیق همچنین بین دولت جو بایدن و پایگاه رای‌دهندگان حامی حزب دموکرات (به ویژه رای‌دهندگان جوان و مسلمان) نیز وجود دارد.»

طبق تحلیل این کارشناس با وجود آنکه مساله کمک‌های خارجی درخواستی دولت جو بایدن چند ماه است که مورد مناقشه بوده اما وضعیت اخیر اوکراین و حمله تنبیهی اخیر ایران به سرزمین‌های اشغالی باعث شد که تبدیل به مساله نخست شود.

پارمار بیان کرد: «فشار فزاینده‌ای بر دولت جو بایدن وجود دارد تا کمک‌های جدید هنگفتی به سه متحد آمریکا (اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان)‌ بدهد و این فشار در داخل فراکسیون جمهوریخواهان مجلس نمایندگان نیز که به نوبه خود دچار اختلافات هستند احساس می‌شود.»

بن‌بست در کنگره آمریکا بر سر لایحه بودجه مکمل درخواستی جو بایدن در اواخر سال ۲۰۲۳ برای این کمک‌های خارجی جدید چند ماه است که ادامه پیدا کرده است. مجلس سنای آمریکا یک نسخه ۹۵ میلیارد دلاری از این لایحه را در ماه مارس تصویب کرد اما جانسون تا کنون از به رای گذاشتن این کمک‌ها در مجلس نمایندگان امتناع کرده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ناسا در مورد برنامه فضایی چین به عنوان «پوششی برای پنهان‌ کردن اهداف نظامی» هشدار داد
  • اختلافات جمهوریخواهان بر سر کمک‌های خارجی برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان
  • آغاز انتخابات مجلس هندوستان
  • کوتاه آمدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای ارسال سلاح به اوکراین
  • رأی‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا در مورد کمک‌های جدید به اوکراین و رژیم صهیونیستی
  • تلاش نمایندگان مجلس آمریکا برای لغو معافیت 10 میلیارد دلاری ایران
  • اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند
  • تصویب چند لایحه ضد ایرانی در مجلس نمایندگان آمریکا
  • تصویب چند لایحه علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • صدور اعتبار نامه نمایندگان منتخب تهران در مجلس دوازدهم