Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@10:10:47 GMT

تبادل علمی و تمدنی میان ایران و چین بسیار مفید است

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۰۵۳۴

تبادل علمی و تمدنی میان ایران و چین بسیار مفید است

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدکمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در دیدار با پروفسور «یان شوئه تونگ» استاد برجسته و رئیس موسسه روابط بین الملل دانشگاه شینخوا با تاکید بر نقش مهم ایران و چین در تمدن بشری اظهار داشت: چین و ایران تجارب تمدنی گران سنگی دارند. چینی‌ها آموزه‌های کنفسیوسی و ایرانی‌ها آموزه‌های اسلامی را مبنای تمدن امروز خود قرار داده اند؛ لذا تبادل علمی و تمدنی برای بهره‌برداری از تجربیات دو ملت بسیار مفید خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از رویکرد کارشکنانه قدرت‌های غربی در قبال کشورهای مستقل تاکید کرد: امضای سند جامع همکاری‌های ۲۵ ساله بین ایران و چین، امکان تقویت همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف را فراهم خواهد کرد.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی افزود: ایران از تبادل دانشجو و توسعه همکاری علمی بین دو کشور استقبال می‌کند.

خرازی با تاکید بر اهمیت نقش رهبران در ایجاد اصلاحات و حل مشکلات اظهار داشت: در انقلاب‌ها، نقش رهبری برای هدایت ملت‌ها بسیار تعیین کننده است، در غیر این صورت، نهضت ملت‌ها به هرج و مرج می انجامد.

وی  ادامه داد: مردم کشورهای آسیایی باید فلسفه سیاسی امروز خود را براساس ارزش های  تمدنی و فرهنگی خود تدوین کنند.

یان شوئه تونگ، نویسنده کتاب تفکر چین باستان و قدرت چین مدرن نیز در این دیدار اهمیت قدرت رهبری برای موفقیت اصلاحات در هر کشوری را مورد تاکید قرار داد.

وی ادامه داد: اگر قرار باشد همه افراد هر کشور تصمیم‌سازی کنند، فاجعه‌آمیز خواهد بود، از همین رو گروه‌های کوچک اندیشمند باید با ارائه ایده‌های اساسی، به قوام نظام‌ها در کشورها کمک کنند.

این استاد برجسته چینی با اشاره به ضرورت مداوم بودن اصلاحات در هر کشوری تاکید کرد که اصلاح به معنی تغییر اصول نیست، بلکه اتخاذ تصمیمات ضروری به تناسب شرایط است.

یان شوئه تونگ با تاکید بر اینکه سیاست خارجی چین بر سه اصل واقعیت‌های چینی، جهانی شدن و فرهنگ چینی متکی است، اظهار داشت: اگرچه سیاست چین رسما بر مارکسیسم استوار است، ولی عملا بر عمل‌گرایی متکی است.

رئیس موسسه روابط بین الملل دانشگاه شینخوا ضمن با اهمیت خواندن همکاری‌های ایران و چین تاکید کرد که این همکاری‌ها بایستی بسیار فراتر از حوزه‌های انرژی باشد و به بخش‌های مختلف تعمیم یابد و دو دولت در این راستا مسئولیت‌های مهمی به عهده دارند.

وی در ادامه، تصمیم کشورمان را برای لغو روادید برای سفر چینی‌ها به ایران برای گسترش صنعت گردشگری و آشنایی ملت چین با  ایران بسیار مهم توصیف کرد.

یان شوئه تونگ در بخش دیگری از سخنان خود در تحلیل رقابت‌های آمریکا و چین اظهار داشت: سیاست آمریکا جلوگیری از پیشرفت و توسعه فناوری است.

کد خبر 4796465 محسن احدی

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا چين ایران مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی سید اسماعیل موسوی وزارت کشور ایران سید عباس عراقچی حسن روحانی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هیئت دولت فرمانداری تهران شورای نگهبان اصلاح طلبان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۰۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مراکز علمی و فناوری در نوآوری صنایع چیست؟

ایرج رهبر، رییس کمیسیون عمران اتاق بازرگانی تهران در پاسخ به این پرسش که باوجود حضور بالای بخش خصوصی در ساخت مسکن در کشور چرا این بخش از حضور دانش‌بنیان‌ها به منظور ایجاد بهره‌وری بالاتر در عرصه ساخت بهره نگرفته است، اظهار کرد: فعالان بخش ساخت و ساز مسکن تمایل زیادی دارند تا از حضور این شرکت‌ها بهره بگیرند. ایده‌های نوآورانه و خلاقانه دانش‌بنیان‌ها می‌تواند کمک مهمی به صنایع مرتبط با بخش مسکن داشته باشد.

وی افزود:‌این دانش توسط دانش بنیان‌ها قابل خریداری است و می‌تواند یکی از زمینه‌های سرمایه‌گذاری در این صنعت باشد، اما لازم است که ارتباط لازم میان دانش‌بنیان‌ها در بخش مسکن با فعالان یا متقاضیان این دانش و نوآوری فراهم باشد.

نقش مهم مراکز علمی و فناوری در ایجاد ارتباط میان دانش‌بنیان‌ها و صنعت

رییس کمیسیون عمران اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: مراکز علمی و فناوری نقش مهمی در ایجاد این ارتباط دارند و باید دانش‌بنیان‌ها را به صنعت معرفی کنند تا زمینه استفاده از دانش و فناوری و نواوری توسط آنها فراهم باشد.

رهبر عنوان کرد: اکنون در برخی از نمایشگاه‌های ساختمان دانش‌بنیان‌ها خود را به صاحبان صنعت معرفی می‌کنند و قرارداد‌هایی را نیز با سرمایه‌گذاران منعقد می‌کنند البته باید سرعت عمل بیشتری به این همکاری‌ها داده شود.

وی با بیان اینکه اغلب دانش‌بنیان‌ها توان مالی بالایی ندارند، تصریح کرد‌: توان دانش‌بنیان‌ها بر دانش، توانایی و تخصص آنها در ایجاد نوآوری و فناوری‌هایی است که حاصل آن بهره‌وری و استفاده درست‌تر از منابع و تسهیل ارایه خدمات است.

رهبر گفت: کمک‌هایی که به این دانش‌بنیان‌ها صورت می‌گیرد یکی تقویت بنیه مالی با ارایه تسهیلات دولتی و ایجاد ارتباط میان صنایع و صاحب ایده و فناوری است.

وی گفت: درصورت ایجاد ارتباط میان دانش‌بنیان‌ها و صاحبان صنعت در تمامی بخش‌های اقتصادی از جمله مسکن، صنعتگران یا فعالان هر رشته صنعتی باید به این یقین برسند که کاری که قرار است آغاز شود باید به نتیجه برسد و به عبارتی ریسک بالایی نداشته باشد همکاری میان آنها شکل خواهد گرفت.

ورود دانش به روز در صنایع با ایجاد ارتباطات بین‌المللی

رهبر گفت:‌ایجاد ارتباطات بین‌المللی میان دانش‌بنیان‌ها و نهاد‌های مرتبط در عرصه خارجی کمک می‌کند تا دانش به روز وارد صنایع شود.

به گفته رییس کمیسیون عمران اتاق بازرگانی تهران، فرصت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع فراهم شده و اکنون در برخی از نمایشگاه‌های ساختمان دانش‌بنیان‌ها خود را به صاحبان صنعت معرفی می‌کنند و قرارداد‌هایی را نیز با سرمایه‌گذاران منعقد می‌کنند البته باید سرعت عمل بیشتری به این همکاری‌ها داده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش مراکز علمی و فناوری در نوآوری صنایع چیست؟
  • در هفته‌های آتی شاهد جهش جدی تجارت ایران و ترکمنستان خواهیم بود
  • امیرعبداللهیان: در هفته‌های آتی شاهد جهش جدی تجارت ایران و ترکمنستان خواهیم بود
  • رئیس جمهور به زودی به ترکمنستان سفر می‌کند
  • حجم تبادل تجاری ایران و ترکمنستان در حال افزایش است/رئیس جمهور به عشق آباد سفر می‌کند
  • (ویدیو) جزئیات همکاری شهرداری تهران با چینی‌ها
  • چشمه علی در شهرری تمدنی مهم از پایان عصر نوسنگی
  • جزئیات همکاری شهرداری تهران با چینی‌ها از زبان شهردار تهران + فیلم
  • مقاومت فلسطین: صهیونیست‌ها حرفی از آتش‌بس نمی‌زنند
  • همکاری اپل با بایدو/ هوش مصنوعی چینی جایگزین گوگل می‌شود