Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، آیت‌الله موحدی کرمانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران اظهار کرد: برخی مسئولان می‌گویند به فلانی وقت ملاقات نمی‌دهم، جواب تلفن را نمی‌دهم، آن نامه را نمی‌خوانم، آیا خودتان را گم کرده‌اید؟ خیال کردید چون مسئولیتی دارید کسی هستید؟ وای بر کسی که فکر کند کسی است.

وی افزود: شاید مسئولان بگویند مشغله‌های ما زیاد است، خب نماینده‌ای مشخص کنید تا مردم بیایند و حرفشان را به این نماینده بزنند و آن نماینده مطالب را به شما منتقل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملاقات ندادن و جواب ندادن، مردم را ناراحت می‌کند.

امام جمعه موقت تهران گفت: آقایان باید یک نفر را مامور کنند تا در مسجد و حسینیه‌ای حضور یابد و مردم هم بیایند و کارها و مشکلاتشان را به او بگویند؛ چرا این کار انجام نمی‌گیرد؟

آیت‌الله موحدی کرمانی گفت: مسئولین کشور! خدا از شما حج واجب و حج عمره و کربلا و مشهد نمی‌خواهد، از شما می‌خواهد چون مسئول هستید به امانت وفادار باشید و به داد مردم برسید.

وی افزود: مسئولینی هستند که به حج مستحب می‌روند و اعمال حج را انجام می‌دهند اما به وظایف اصلی خود عمل نمی‌کند.

آیت‌الله موحدی کرمانی با اشاره به عملکرد دولت در اجرای طرح افزایش قیمت بنزین، گفت: حادثه‌ای به دلیل یک تدبیر غلط رخ داد که منجر به کشته و زخمی شدن چند نفر شد و بخشی از کشور تخریب شد. دولت تدبیر چرا غفلت کرد و درست عمل نکرد تا این وضع پیش نیاید.

وی گفت: البته باید قیمت بنزین واقعی شود ولی با حساب و برنامه، نه مثل آن آقایی که گفت شب خوابیدم و صبح بیدار شدم و دیدم قیمت بنزین گران شده است؛ عجب! شما مطلع نبودید؟ شما از وضع کشور اطلاع نداشتید؟

امام جمعه موقت تهران افزود: خدا کند این جمله دروغ باشد که من خبر نداشتم. این چیز عجیبی است. ببینید یک خبر نداشتن چه فجایعی پیش آورد و چه خون‌هوایی به ناحق ریخته شد. چه تخریب‌ها انجام شد؛ فقط به دلیل یک غفلت، آیا این صحیح است؟

آیت الله موحدی کرمانی بیان کرد: تصمیمات را باید تدریجی گرفت. باید بعد از اقناع ملی و اطلاع رسانی به مردم این تصمیم اجرایی می شد نه اینکه دفعی این کار صورت بگیرد. به یکباره تصمیمی گرفته شد و مردمی که خسته از گرانی شده بودند، عصبانی شدند. اینکه کشورداری و تدبیر نیست. بیدار باشید.

وی اضافه کرد: درخصوص آشوب‌های اخیر روشنگری لازم انجام نشد. این تصمیم نه تدریجی بود و نه گام به گام عمل شد و نه اقناع صورت گرفت. باید بعد از مطلع شدن مردم، ۵۰۰ تومان به قیمت بنزین افزوده می‌شد.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: از رسول خدا یاد بگیرید. حضرت ابراهیم مرحله به مرحله وارد شد و با بیدار کردن حس مردم نسبت به بت‌ها در نهایت اقدام به شکستن و سوزاندن آنها کرد. پیامبر اسلامی نیز، ۱۳ سال در مکه و مدینه ۳۱۳ نفر را ساخت و مرحله به مرحله پیش رفت تا در نهایت با استدلال و آگاه کردن مردم، دشمن را شکست داد و به او ضربه زد.

آیت الله موحدی کرمانی تاکید کرد: حضرت مرحله به مرحله پیش رفت. با مشروب خوار هم مدارا کرد و اول به توحید پرداخت؛ ولی در نهایت و بعد از برداشتن گام های ابتدایی، با آنها هم برخورد کرد. در بحث شرب خمر، حضرت مردم را گام به گام آماده کرد. اول تولید و فروش مشروبات را به مسلمین توصیه کرد که انجام نشود. بعد از آن در موقع نماز خواندن ممنوع کرد. بعد از آماده شدن مردم، شرب مشروبات را ممنوع کرد. این سیره نبوی است. در همه امور باید مرحله به مرحله پیش رفت و تصمیمی را اجرا کرد.

وی افزود: پیش از اجرای افزایش قیمت بنزین چقدر مردم اقناع شدند؟ چقدر استدلال انجام گرفت. نمی‌گویم کاری انجام نشد؛ ولی بسیار کم بود! این تصمیم نیز تدریجی اجرا نشد. وقتی مردمی که نسخه داروی خود را نمی توانند بخرند، با گران شدن بنزین از هزار تومان به سه هزار تومان مواجه شدند، به هیجان آمدند. دشمن هم از این موضوع سواستفاده کرد و بر موج سوار شد. آنها مترصد این فرصت هستند. دشمن آتش زد، تخریب کرد، افراد را کشتند و مجروح کردند.

امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: باید تدبیر باشد. شما که دولت تدبیر هستید. این مسائل را با دقت بنگرید و حساب کنید. هیئت دولت در اتاق دربسته می نشیند و تصمیم می گیرد. باید تصمیمات و عواقب آن سنجیده شود. آیا مردم ناراضی از این تصمیم راضی می‌شوند یا خیر، این‌ها مسایلی است که قبل از اجرای تصمیم باید به آنها پرداخت.

آیت الله موحدی کرمانی ادامه داد: دولت باید برای گرانی فکری بکند و جواب بدهد. جان مردم از گرانی به لب رسیده است. مردم توانایی پیدا کردن دارو را ندارند و حتی اگر آن را پیدا کنند، پول خرید دارو را ندارند. تا کی این وضع ادامه می‌ابد و باید دولت فکری به حال این وضع کند.

وی گفت: حقوق کلان مسئولان در این کشور معنی ندارد، از آنها باید کم شود و به مستضعفان اضافه شود. تدبیر عاقلانه خدایی این است.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: به شهرداری ها توصیه می‌کنم، چرا وقتی کسی که می‌خواهد برای فرزندش در طبقه بالای خانه خود، واحدی بسازد تا وی را داماد کند، این میزان از آن پول می‌گیرد و غوغا می‌کند. این اشتباه است.

آیت الله موحدی کرمانی در خاتمه گفت: همه باید مواظب و مراقبت باشند. مسئولان باید کار خدایی بکنند و به داد مردم برسند.
 

مهر

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: موحدی کرمانی نماز جمعه بنزین دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۱۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد صریح شهاب الدین صدر از نمایندگان؛ این همه قیمت دلار و سکه بالا رفته اما صدای از مجلس بلند نمی‌شود /مجلس بعدی لایحه حجاب را یکبار دیگر مرور کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدشهاب‌الدین صدر رییس ستاد انتخابات شورای وحدت در تهران، در پاسخ به این سوال که مجلس جدید باید در زمینه حجاب و عفاف چه رویکردی داشته باشد تا شاهد چالش‌های گذشته در این زمینه نباشیم، گفت: حوزه مسائل فرهنگی حوزه بسیار حساسی است. یعنی اگر درست تدبیر و برنامه‌ریزی نشود، ممکن است ما همراهی مردم را در مسائل خودمان نداشته باشیم. بالاخره مردمی هستند که خودشان انقلاب کردند و آرمان‌های امام و انقلاب و اسلام را قبول دارند و پشت رهبری هستند. اما اگر ما درست تدبیر و برنامه‌ریزی نداشته باشیم ممکن است مردم با ما همراه نباشند و یکسری اعتراضات و مشکلاتی در کشور ایجاد شود. چنانچه در ادوار مختلف بوده است.

وی در گفتگو با ایلنا، افزود: فرض کنید سر ساخت یک مسجد در یک پارک چالش درست شده و مردم جمع شدند. برای آنکه قبل از آن درست برنامه‌ریزی نکردیم. همان مردمی که برای انقلاب و اسلام خون دادند و آمدند مسجدها را پر کردند، جلوی این کار می‌ایستند. این مردم که از بیرون که نمی‌آیند. لذا حوزه‌های مختلف فرهنگی حساس‌تر و ظریف‌تر است و باید با دقت بیشتری این کارها انجام شود. در مسائل حجاب و عفاف هم همین‌طور است. یعنی اگر از ابتدا تدبیر درستی شود و با یک برنامه صحیح، افرادی که کارشناس این کار هستند، به دور از شعار و حرف‌هایی که می‌زدند این کار را تدبیر کنند، حتما مردم همراهی و استقبال می‌کنند. اما وقتی ما برنامه‌ریزی‌مان بد است، بد برخورد می‌کنیم، افراط و تفریط داریم، مردم از برنامه‌ریزان و تصمیم‌گیران فاصله می‌گیرند.

این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: مجلس جای حساسی است و به نظرم باید قوانین مربوطه را با وضعی که جامعه دارد و نگاهی که مردم دارند، یک دور مرور کنند. ضمن آنکه مجلس باید به مسائل و گرفتاری‌های مختلفی که مردم در مسائل معیشتی و اقتصادی دارند توجه ویژه کند؛ آن زمان هم می‌بینند مردم پشت‌شان می‌ایستند. اگر مردم ببینند که دولت و مجلس و دستگاه‌های اجرایی به فکر رفع مشکلات‌شان هستند، حتما همراهی‌شان بیشتر است.

وی عنوان کرد: فکر می‌کنم مجلس جدید در زمینه حجاب و عفاف، با شرایط جدیدی که وارد مجلس شدند یک دور دیگر مرور کنند و آن چیزی که از لحاظ روش‌های اجرایی مصلحت است را انجام دهند. وگرنه اصل حجاب که واجب شرعی است و کاری نمی‌توانند انجام دهند. اما اینکه چطور در جامعه این محقق شود و با چه سازوکار و برنامه‌ای و به چه شکلی این مسأله جواب دهد، نیاز به کار پژوهشی دارد.

صدر در مورد اقدامات ضروری مجلس آینده برای حل مشکلات اقتصادی مردم گفت: مجلس دوازدهم باید نشان دهد مجلسی کارآمد و در رأس امور است. الان مردم احساس می‌کنند مجلس کاره‌ای نیست. یعنی این همه قیمت دلار، ارز و سکه بالا رفته، اما از مجلس یازدهم سروصدایی درنمی‌آید، اتفاقی نمی‌افتد و تدبیری نمی‌کند. بالاخره باید مجلس وظیفه خود را در مورد مسائل و مشکلات اقتصادی انجام دهد. اگر مردم ببینند مجلس به فکر مسائل و مشکلات‌شان است و می‌خواهد این مشکلات را حل کند، حتما همراهی مردم با مجلس و حاکمیت بیشتر شده و مشارکت در انتخابات بعدی بالاتر می‌رود. اما الان باید مردم ببینند این مجلس چه کاره است و کجای کار قرار گرفته است؟

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897733

دیگر خبرها

  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • جزییاتی از نحوه واگذاری سهام سرخابی ها
  • فناوری واقعیت‌افزوده، انقلابی بزرگ در جراحی
  • موحدی‌راد، رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان شد
  • رئیس‌ کل دادگستری سیستان و بلوچستان منصوب شد
  • هشدار جدی سعید حجاریان درباره تداوم فعالیت گشت ارشاد و احتمال افزایش قیمت بنزین
  • حق نداریم بنزین را به قیمت جهانی اما خودروهای ۲ دهه عقب‌تر به مردم بدهیم
  • برای زنان و نوامیس مردم در طرح حجاب پرونده قضایی تشکیل می‌دهند؟
  • انتقاد صریح شهاب الدین صدر از نمایندگان؛ این همه قیمت دلار و سکه بالا رفته اما صدای از مجلس بلند نمی‌شود /مجلس بعدی لایحه حجاب را یکبار دیگر مرور کند