Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی امام‌ جمعه ابرکوه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته گفت: مردم صبور ما همواره آماده مقابله با دشواری‌های معیشتی و اقتصادی هستند؛ اما کمترین انتظار از مدیریت اجرایی و قضایی کشور این است که جلو فرار‌های مالیاتی را بگیرند تا فشار کمتر بر گرده مردم وارد شود و بتوانند بر مشکلات زندگی فائق آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوبا اشاره به ارائه لایحه بودجه سال ۹۹ به مجلس، گفت : قطعاً بودجه سال آینده کشور با لحاظ جنگ بی‌رحمانه اقتصادی و استقامت و مقابله با تحریم‌ها بسته شده و ظاهراً اتکاء به درآمد‌های نفتی ندارد. نتیجه اینکه بار تحقق بودجه سال آینده بر دوش سیاست‌های پولی دولت و دریافت مالیات از مردم خواهد بود.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به نام‌نویسی نامزد‌های مجلس شورای اسلامی، گفت: در بزرگ‌ترین حوزه انتخابیه کشور ۵۰ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از کاندیدا‌های شهرستان ابرکوه می‌خواهیم، تجارب تلخ گذشته را تکرار نکنند و به جای تفرق آراء به تمرکز آراء بیندیشند.

امام‌جمعه ابرکوه از نامزد‌ها خواست تا از میان خود یک نفر موفق، کاردان و با تجربه را گزینه کرده و سایرین به نفع او کنار بروند که لازمه این کار، کنار گذاشتن حب و بغض‌های مخرب و رصد کردن موقعیت خود است؛ لذا اگر احتمال هم می‌دهند که رأی نمی‌آورند، ورود عملی پیدا نکرده تا فردی که مورد وفاقشان است با رأی بالا گزینه شود.

او تصریح کرد: وظیفه ملت فقط شرکت در انتخابات نیست؛ بلکه دقت، درایت، بصیرت و هوشیاری در انتخاب است تا دیگر به امثال پروانه سلحشوری‌ها که دولت، نظام، همه قوا و قدرت اجرایی کشور را استبداد سرکش تام و تمام می‌خوانند میدان داده نشود.

خطیب جمعه ابرکوه ضمن ابراز تأسف از کم‌توجهی شورای نگهبان در گزینه شدن و تأیید چنین افرادی، گفت: شورای نگهبان باید بی واهمه و با انگیزه قاطع و انقلابی، مصالح اسلام و نظام و انقلاب را بدون هرگونه گرایش لحاظ کند و برای افراد معلوم‌الحال که آب به آسیای دشمن می‌ریزند فرصت سازی نکنند.

او به وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و ابراز کرد: وحدت عامل اصلی شکل‌گیری، پیروزی، تثبیت، بالندگی و اقتدار انقلاب و نظام اسلامی بوده و هست؛ اما وحدت حوزه و دانشگاه نماد حقیقی و نقطه محوری و اصلی وحدت است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی تصریح کرد: در جهان اسلام، کشور‌های اسلامی خصوصاً عراق همچنان دچار تلاطم است و وضعیت نامشخص دولت آتی، چشم‌انداز سیاسی این کشور را در هاله ابهام قرار داده است. قدرت‌های خارجی فرصت‌طلب، مداخله جویی آشکار در التهابات عراق دارند.

او ادامه داد: مقام مرجعیت در این خصوص نسبت به نفوذ فرصت‌طلبان هشدار داده؛ اما نفوذ عوامل آمریکا، انگلیس و اسرائیل امروز سمت سوم ماجرای عراق شده و مردم و نیرو‌های انتظامی را هدف قرار داده است تا زمینه فشار بر دولت عراق را جهت کاهش ارتباطش با ایران فراهم سازد؛ چراکه عصبانیت آن‌ها به خاطر حسن روابط عراق با ایران است.

امام‌جمعه ابرکوه گفت:  جمعه گذشته نشست کمیسیون مشترک برجام با حضور ایران و کشور‌های ۱+۴ در وین برگزار شد که در فضای سخت گفتگو، خروجی نسبتاً مناسبی حاصل شد؛ اما بخشی از نتیجه این نشست سناریوی اینستکس و بزرگنمایی آن بود.

رئیس مجمع بسیج شهرستان اضافه کرد: اینستکس به معنای پشتیبانی مبادلات تجاری و کانال مالی است که در ۱۱ بهمن سال گذشته در پاریس و در قالب قوانین مالی فرانسه ثبت شد و سهامدار آن انگلیس، آلمان و فرانسه هستند که انجام آن تا تیرماه امسال طول کشید و تاکنون هم اروپا هیچ اقدام مالی برای ایران انجام نداده است.

او افزود: دورنمای این کانال نشان می‌دهد که اینستکس، مکر مکرون است؛ زیرا در پذیرش این کانال FATF و شفافیت مالی می‌توان گفت اهرم فشار بر ایران قرار دارد که به نوعی خود تحریمی برای کشورمان محسوب خواهد شد.

حجت‌الاسلام حسینی افزود: مکرون که پا دوی بی‌دست و پای ترامپ است سعی کرد با سفر خود، وزیر خارجه آلمان و نخست‌وزیر ژاپن به ایران، زمینه‌سازی کند و عملیات پهبادی، دزدی دریایی و آشوب سازی در کشور‌های هم‌پیمان ایران و کشاندن آشوب‌ها به ایران و غائله آبان، بخشی از پروژه‌های این سناریو را اجرایی کند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی نمازجمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهنه سربازان دفاع مقدس: ۱۶۰۰ میلیارد دلار غرامت جنگ را از عراق طلب داریم

نشست خبری دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق در خصوص روند پیگیری حقوقی غرامت ایران در جنگ تحمیلی از طریق مجامع بین‌المللی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۳) برگزار شد.

 رضا شرفخانی، دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، در این نشست با اشاره به نحوه برخورد مجامع بین‌المللی با کهنه سربازان کشور‌های مختلف، گفت: کهنه سرباز کسی است که برای دفاع از وطن، خاک و ناموس به پا می‌خیزد. در همه کشور‌های جهان، اگر یک کهنه سرباز به اداره‌ای مراجعه کند، بالاترین مقام آن اداره از او استقبال به عمل می‌آورد و به او احترام می‌گذارد. ولی متأسفانه در کشور ما کهنه سربازان چنین جایگاهی را ندارند.

وی یادآور شد: در سال ۱۳۷۲ هیأتی از سوی سازمان ملل جهت تهیه گزارش به ایران و عراق آمدند و تأکید داشتند که کشور عراق به عنوان متجاوز باید به ایران غرامت پرداخت کند. اما متأسفانه سیاست‌های حاکمیت و دولت‌های گذشته باعث شده که این حقوق را پیگیری نکنند؛ و توجهی به قوانین بین‌المللی نسبت به حق و حقوق کهنه سربازان نمی‌شود تا جایی که این عزیزان با کمترین حقوق مشغول گذران زندگی هستند.

شرفخانی با اشاره به پیمان دو کشور ایران و عراق برای مسکوت گذاشتن غرامت جنگ تا سال ۱۴۰۰، اظهار داشت: در سال ۱۴۰۰ به طور رسمی وارد شدیم و با ۱۳۰ نماینده مجلس ملاقات داشتیم. آنها در این خصوص تردید داشتند و بیان می‌کردند که فعلا مصلحت نیست که این موضوع پیگیری شود و ما گفتیم طبق قانون اساسی شما سوگند خورده‌اید که مدافع حق و حقوق ملت، از جمله کهنه سربازان، باشید.

وی با بیان اینکه کشور کویت بعد از ۵۰ روز جنگ، تمام غرامتش را از عراق گرفت، افزود: کشور متجاوز باید تنبیه شود تا هیچ گاه کشوری جرأت تعدی به کشور دیگر نداشته باشد. بر این اساس ما در سال ۱۴۰۱ دادخواستی با بیش از ۳۷ هزار شکایت به قوه قضائیه دادیم. در مرداد ماه سال ۱۴۰۳ به عنوان هشتمین کشور کانون کهنه سربازان را ثبت کردیم و به دیوان دادگستری لاهه علیه کشور عراق و کشور‌های حامی او یعنی آلمان، هلند، انگلیس، آمریکا، فرانسه، روسیه و چین شکایت کردیم.

دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، ادامه داد: به دلیل اینکه قوانین بین‌المللی می‌گوید باید اصل شکایت روشن باشد، در مهر ماه ۱۴۰۲ متممی به آن شکایت زدیم و رسما از کشور عراق به خاطر متجاوز بودن و گرفتن اصل غرامت شکایت کردیم و در این زمینه با هماهنگی حقوقدانان، با یک مؤسسه حقوقی بین‌المللی قرارداد بستیم.

وی تأکید کرد: در قوانین ژنو و لاهه اشاره شده، چنانچه با عدم ورود دولتی در این زمینه مواجه باشیم، کهنه سربازان می‌توانند برای گرفتن حق و حقوق خود اقدام کنند. دولت عراق محکوم به پرداخت است و کارشناسان ما نیازی نمی‌بینند که دولت ایران وارد شود. چون دولت بدون اجازه کهنه سربازان با دولت عراق پیمان ۱۰ ساله بسته بود که در سال ۱۴۰۰ این پیمان نیز ملغی شد.

شرفخانی گفت: با نماینده حقوق بشری سازمان ملل به عنوان زیان دیده ارتباط گرفتیم ولی متأسفانه وزارت امور خارجه در زمینه پیگیری این حقوق ملت ایران کوتاهی کرد. بعد از پیگیری شعبه ۲۰۸ دادگاه مفتح، نامه‌هایی از طریق وزارت امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی نوشتند که کهنه سربازان را تشویق کنید از شکایت خودشان صرف نظر کنند؛ چون برای ما بار مالی دارد.

وی افزود: دولت به خاطر وصول ۶ میلیارد دلار از کره هزار راه می‌رود، در حالی که سال ۸۸ کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی غرامت جنگ ایران و عراق را ۱۱۰۰ میلیارد برآورد کرده بود و الآن طلب ما بیش از ۱۶۰۰ میلیارد دلار است. ما به عنوان یک سمن مستقل اعلام می‌کنیم همان طوری که کویت غرامتش را گرفت، ما هم غرامت می‌خواهیم. دولت عراق الآن وضع خوبی دارد و می‌تواند این غرامت را پرداخت کند. اما متأسفانه به علت مماشات حاکمیت و دولت از این حق کهنه سربازان چشم پوشی شده است.

دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، اظهار داشت: جامعه کهنه سربازان ما مظلوم‌ترین قشر در دنیا هستند. جانبازان اعصاب و روان به علت نبود دارو جانشان را از دست می‌دهند. ان شاء الله با تأسیس سازمان کهنه سربازان به صورت مستقل یا زیر نظر وزارت دفاع، این ضعف‌ها برطرف شود. جامعه هدف ا هیچ رضایتی از بنیاد شهید ندارد؛ چون هیچ گونه خدماتی به کهنه سربازان نمی‌دهند و بودجه رزمندگان مورد بی مهری دولت‌ها قرار گرفته است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه بتوانند غرامت جنگ تحمیلی را از عراق بگیرند، گفت: فراکسیون ایثار و شهادت مجلس چقدر قانون به نفع کهنه سربازان تصویب کرده است؟ در هیچ کشوری درصد جانبازی نداریم و فقط در ایران داریم. هیچ جانبازی الآن از وضعیت درمان خودش رضایت ندارد و هیچ کشوری این طور نیست. وقتی داروی یک جانباز اعصاب و روان یا یک جانباز شیمیایی تحت پوشش بیمه نیست، چه کار باید کرد؟

شرفخانی تأکید کرد: ژنو برای آزادگان خسارت مشخص کرده؛ چرا دولت جمهوری اسلامی پیگیر این خسارت نیست؟ بنیاد شهید خانه دوم ایثارگران است ولی مجلس باید ورود کند و انجمن کهنه سربازان را از بنیاد شهید منفک کند. اگر حق کهنه سرباز رعایت می‌شد، امروز جانباز ما به خاطر نبود دارو شهید نمی‌شد. ما تعهد اخلاقی داریم و به شهدا قول داده‌ایم که پیگیر حقوق آنها باشیم.

حمید واحدی جانشین دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، نیز در این نشست گفت: وزارت امور خارجه خسارات و غرامت جنگ تحمیلی را قبول دارد. اما متأسفانه در لایحه بنیاد شهید به شعبه ۲۰۸ دادگاه مفتح متنی آمده که توهین‌های زیادی به ایثارگران شده است. امیدوارم رسانه‌ها، نمایندگان مجلس و دولت بتوانند به درد جامعه درد کشیده و رها شده ایثارگران برسند.

رضا وثوقی، رئیس شورای مشورتی کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق، نیز سخنان کوتاهی در پایان این نشست داشت و گفت: امیدواریم یک گذاری در رسانه‌ها شاهد باشیم که بحث ایثار و کهنه سربازان زنده شود.

منبع: جماران

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • دیده شدن چند پهپاد ناشناس در آسمان عراق
  • مصارف مالیات برای مردم تبیین شود/لزوم مبارزه با فرار مالیاتی
  • در حوزه مسکن همدان اقدام انقلابی صورت گیرد
  • برنامه مدون اقتصادی همدان منطبق با تحقق شعار سال تکلیف شد
  • شعار سال باید در ابعاد مختلف تحقق یابد
  • کهنه سربازان دفاع مقدس: ۱۶۰۰ میلیارد دلار غرامت جنگ را از عراق طلب داریم
  • هدف ایران تثبیت حق خود بود
  • فرار مالیاتی با پوزهای نمایشی
  • نخست وزیر عراق: هیچ‌کدام از موشک‌ها یا پهپادهای ایرانی از عراق پرتاب نشده بود
  • فرار مالیاتی پزشکان با پوزهای نمایشی