Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمان ملکوتی گفت: توقیف بخشی از انبار شرکت‌ها تنها برای بررسی دقیق‌تر و عالمانه موضوع بوده و با همکاری کامل مسوولان شرکت‌ها انجام شده است.

وی افزود: تمامی مسوولان قضایی، اجرایی، انتظامی و بهداشتی شهرستان چابهار با حضور در محل ۲ انبار مشکوک کیک حاوی قرص نسبت به بررسی دقیق موضوع اقدام و همان‌گونه که پیش‌بینی می‌شد هیچ‌گونه اشکالی در کیک‌های تولیدی و در حال عرضه آن شرکت‌ها وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان عمومی و انقلاب چابهار گفت: پس از بررسی کامل بهداشتی و فنی از انبارهای مشکوک رفع پلمب شد و قطعا شرکت‌های معتبر ملی مذکور با حمایت بیش از پیش مسوولان امر می‌توانند با رعایت مقررات آزادانه به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند.

وی بیان کرد: در خصوص برخی اخبار منتشر شده از سوی مراجع رسمی با عنوان (شناسایی عوامل توزیع کیک‌های آلوده در چابهار) این امر علی رغم همه‌ی تلاش‌های همکاران ما در دادستانی و اقدامات پیشگیرانه و بررسی‌های صورت گرفته صحت نداشته و به نظر می‌رسد برخی از مسوولان غیرمرتبط به دستگاه قضایی و بی‌اطلاع از روند بررسی‌ها اظهاراتی کرده‌اند که برداشت‌های اشتباهی را رغم زده است.

ملکوتی ادامه داد: هم‌اینک اصل موضوع کیک‌های آلوده در حال بررسی بوده و مراجع قضایی، انتظامی و امنیتی چابهار در حال رصد موضوع هستند و به محض حصول اطمینان اطلاع رسانی خواهد شد.

وی درخصوص انتشار برخی اخبار خلاف واقع خاطرنشان کرد: موضوعات منتشر شده در شهرستان چابهار سابقه نداشته و امیدواریم بتوانیم در سطح ملی سریعا این دغدغه را رفع کنیم.

دادستان عمومی و انقلاب چابهار از پیگیری‌های رسانه‌ای و حساسیت خبرگزاری جمهوری اسلامی در خصوص دغدغه‌های مردم قدردانی کرد و افزود: موضوع عنوان شده در سطح حوزه قضایی چابهار با عنوان کیک‌های آلوده یا حاوی قرص‌های مشکوک مدتی است که در دست بررسی قرار گرفته و مصادیقی البته به صورت غیرقابل استناد قضایی از سوی مردم به ناظران بهداشتی ارائه شده که این وظیفه را برای مسوولان ایجاد می‌کند تا در جهت پاسخگویی به سوالات ذهنی مردم تلاش مضاعفی کنند.

وی تصریح کرد: از آنجا که موضوع با سلامت مردمی ارتباط مستقیمی دارد و با توجه به ملاحظه مصادیقی از این موضوع از چند نوع کیک که البته از برندهای معتبر ملی هستند و اخذ نظر مراجع بهداشتی شهرستان و لزوم بررسی دقیق موضوعات در هر یک از مصادیق با همکاری کامل مسوولان آن شرکت‌های تولیدی به صورت موقت از عرضه محصولات مشابه به بازار منع و تنها انبار مربوط به همان کالاها پلمب شده‌اند.

ملکوتی گفت: البته باید توجه داشت که دستورات قضایی صرفاً جهت برخورد و مجازات صادر نمی‌شود بلکه بسیاری از دستورات قضایی جنبه پیشگیری، حمایتی و صیانتی دارد.

وی افزود: محتمل است که موضوع آلودگی تعداد معدودی از کیک‌ها به قرص تلاش جهت لطمه زدن به تولیدات معتبر داخلی بوده است.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز اظهار داشت: انبارهای پلمب شده در این شهرستان پس از بررسی‌های لازم و مشاهده نشدن هیچ کیکی حاوی قرص فک پلمب شدند.

رحمدل بامری افزود: تاکنون هیچ شخصی در این رابطه دستگیر نشده و دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی در حال بررسی موضوع هستند.

وی ادامه داد: عده‌ای از افراد و دشمنان نظام اسلامی با هدف ضربه زدن به اقتصاد کشور بعد از خط تولید کارخانه کیک‌ها را باز  کرده و در آنها قرص جاساز و توزیع کرده‌اند.

فرماندار چابهار بیان کرد: دشمن به هر طریقی می‌خواهد به مردم ایران ضربه بزند و سلامت افراد برای آنها اهمیتی ندارد.

وی گفت: هرگونه مسائل، مشکلات و موارد مشکوک سریعا با هوشیاری مردم و مسوولان رصد و برخوردهای لازم صورت خواهد گرفت.

بامری اظهار داشت: همان گونه که از تولید داخلی و سرمایه گذاران حمایت می‌کنیم نسبت به سلامت مردم نیز حساس هستیم.

وی بیان کرد: انبارهای کیک مشکوک به قرص با بازدید چند ساعته اعضای شورای تامین مورد بررسی دقیق قرار گرفت و خوشبختانه هیچ کیک حاوی قرص مشاهده نشد.

فرماندار چابهار گفت: بر اساس گفته مدیرکارخانه و سرمایه گذار چنانچه قرص در کارخانه در  کیک‌ها جاسازی شده بود باید الان این قرص ها پودر می‌شد نه اینکه سالم هستند.

۴۷۲۳۲

کد خبر 1330781

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دادستانی دارو صنایع غذایی باشگاه استقلال آندره استراماچونی وزارت بهداشت انتخابات مجلس یازدهم عراق سینمای ایران لیگ برتر نوزدهم ایالات متحده آمریکا بوریس جانسون سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۲۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش برابر مردم و مسوولان برای ماندگاری سینما در قوچان

خبرگزاری مهر گروه استان‌ها: حبیبه احسنی: راه‌اندازی موقت تنها سینمای قوچان با مشارکت آموزش‌وپرورش و ستاد اکران‌های مردمی عمار می‌تواند زمینه مناسبی برای فعالیت دائمی و ایجاد سینمایی استاندارد در این شهرستان باشد اما این بار استقبال مردم از فیلم‌های اکران شده در کنار لزوم همت مسؤولان برای جذب و تخصیص اعتبارات می‌تواند نقش بسزایی در ماندگاری سینما ایفا کند.

سینما به‌عنوان یک رسانه جمعی و هنر هفتم نقش مهمی در انتقال فرهنگ‌های ناب اجتماعی و فرهنگی دارد و می‌تواند به‌عنوان بستر مناسب در حوزه تفریح و سرگرمی و پر کردن اوقات فراغت مردم علی‌الخصوص جوانان نقش بسزایی داشته باشد.

این هنر هفتم نقش انکارناپذیری در ارتقای فرهنگ عمومی دارد به‌طوری‌که می‌تواند در ارتقای سواد و آگاهی فرهنگی و اخلاقی خانواده اثرگذاری ویژه‌ای داشته و حتی به دلیل استفاده از تکنولوژی پیشرفته صوت و تصویر نسبت به سایر رسانه‌ها قدرت بیشتری در انتقال پیام به مخاطب دارد.

سینما دانش قوچان به‌عنوان تنها سینمای این شهر از دهه ۶۰ توسط آموزش‌وپرورش قوچان راه‌اندازی شد و فعالیت خود را تا اواسط دهه ۷۰ ادامه داد اما به دلایل مختلف این سینما تعطیل و این تعطیلی تا سال ۹۴ ادامه پیدا کرد.

بخش خصوصی در سال ۹۴ باهدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی و اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه اوقات فراغت بار دیگر این مجموعه فرهنگی را احیا کرد اما سال ۹۸ شیوع ویروس کرونا، سینما دانش قوچان را دوباره به تعطیلی کشاند و موجب شد درهای این سینما تا به امروز بسته بماند.

پخش خبری مبنی بر راه‌اندازی سینما دانش قوچان پس از سال‌ها تعطیلی آن‌هم در فضای مجازی بارقه امیدی در اذهان عمومی ایجاد کرد و لزوم فعالیت سینما به‌عنوان یکی از مراکز تفریحی فرهنگی، آن‌هم در شهری همچون قوچان که مراکز بسیار کمی در این زمینه دارد منجر به پیگیری اصل خبر از نهادهای ذی‌ربط آن شد.

ارشاد قوچان از راه‌اندازی سینما در این شهر حمایت می‌کند

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قوچان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یکی از اقداماتی که در سال‌های گذشته برای تنها سینمای این شهرستان انجام‌شده جلوگیری از ابطال مجوز سینمایی آن بوده است، گفت: رایزنی‌هایی برای جذب سرمایه‌گذار انجام گرفت اما تاکنون به دلایل مختلف نتیجه‌ای حاصل نشده است.

ابراهیم مطاعی بابیان اینکه اخذ فعالیت به نام سینما نیازمند طرح موضوع در کمیسیون استان است، افزود: با توجه به نیاز شهرستان و سرعت بخشیدن به فعالیت مجدد این سینما، مجموعه اکران‌های مردمی عمار در قوچان پای‌کار آمده و به دنبال احیای این مجموعه فرهنگی است که اداره ارشاد نیز از این عمل استقبال و حمایت می‌کند.

وی تأکید کرد: بازسازی و راه‌اندازی مجدد تنها سینمای این شهرستان بر اساس استانداردهای سینمایی کشور و پیگیری جذب اعتبارات از دستگاه‌های مرتبط نیازمند حمایت مردم از شرایط فعلی آن و استقبال گسترده در اکران فیلم‌ها بوده تا این نیاز فرهنگی در قوچان بهتر دیده شود.

استقبال مردم از اکران‌های سینمایی منجر به حمایت‌های مالی می‌شود

نماینده ستاد اکران‌های مردمی عمار در قوچان نیز بابیان اینکه شروع نمایش فیلم‌های این ستاد با اکران فیلم سینمایی منصور در این شهرستان بود، گفت: طرح احیای مجدد تنها سینما این شهرستان توسط این ستاد مطرح شد که مورد استقبال آموزش‌وپرورش به‌عنوان مالک سینما و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.

رضا سیدالموسوی یادآور شد: بر اساس تفاهم‌نامه منعقدشده با اداره آموزش‌وپرورش مقررشده است این سینما به‌صورت آزمایشی به مدت یک ماه در اختیار ستاد اکران‌های مردمی عمار قرار گیرد تا پس از این مدت در خصوص نحوه چگونگی فعالیت سینما تصمیم‌گیری شود.

وی تأکید کرد: حمایت ستاد اکران‌های مردمی عمار و استقرار سرور نمایش فیلم به همراه اختصاص اعتبار برای بازسازی این سینما بر اساس استانداردهای سینمایی کشور منوط به استقبال مردمی در همین یک ماه فعالیت آزمایشی سینما در این شهرستان خواهد بود.

تجهیز سینما به‌صورت استاندارد نیازمند حمایت مسؤولان است

سرپرست اداره آموزش‌وپرورش قوچان هم با اشاره به این موضوع که تنهای سینمای این شهرستان در دهه ۶۰ و با هزینه گروه پرورشی این اداره راه‌اندازی شد، گفت: طی سال‌های گذشته سرمایه‌گذاران متعددی برای بازسازی و راه‌اندازی مجدد این سینما پای‌کارآمدند اما به دلیل برخی موانع قانونی تاکنون اقدام مؤثری در این خصوص رخ نداده است.

جواد واعظ بابیان اینکه مساله راه‌اندازی مجدد این سینما سال گذشته توسط ستاد اکران‌های مردمی عمار مطرح شد، افزود: تفاهم‌نامه‌ای برای راه‌اندازی موقت آن منعقدشده است که طی این تعهد، این ستاد موظف است در کنار اکران‌های عمومی، اکران ویژه مدارس نیز داشته باشد.

وی تصریح کرد: با توجه تعطیلی چندساله این سینما و بروز مشکلاتی همچون سلب امتیاز برق و … اقداماتی نظیر اخذ مجوز امتیاز برق و نصب کنتور، کابل‌کشی مجدد، رنگ‌آمیزی سالن‌ها، مرمت دیوار و… با همکاری ستاد اکران‌های مردمی انجام شد تا شرایط اولیه برای راه‌اندازی مجدد را داشته باشد.

سرپرست اداره آموزش‌وپرورش قوچان تأکید کرد: طی برآورد انجام‌شده در سال گذشته ۱۸۰ میلیون تومان برای تعویض ۳۰۰ صندلی این سینما نیاز بود که در حال حاضر این رقم به بالای ۲۵۰ میلیون تومان خواهد رسید و تجهیز کامل سینما اعم از صندلی، پرده نمایش، نور و … بر اساس استانداردهای سینمایی و در شأن مردم این شهرستان خارج توان آموزش‌وپرورش بوده و باید مسؤولین به دنبال جذب اعتبارات ویژه باشند.

۱۸۸ اکران سینمایی در ژانرهای مختلف دفاع مقدس، اجتماعی، طنز و کمدی، کودک و نوجوان و… توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قوچان با همکاری انجمن سینمای جوان استان و مجموعه اکران‌های مردمی عمار در سال گذشته و استقبال بیش از ۲۵ هزار شهروند قوچانی از این اکران‌ها، آن‌هم در سالن آمفی‌تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با کمترین امکانات نشان‌دهنده نیازمندی قوچان به سینمایی استاندارد برای پر شدن اوقات فراغت مردم این شهر است و کمبود مکان‌های تفریحی و فرهنگی در قوچان لزوم ایجاد و راه‌اندازی این بستر را نشان می‌دهد.

وجود فضایی فیزیکی با عنوان «سینما دانش» تحت مالکیت اداره آموزش‌وپرورش هرچند که فرسوده و بدون تجهیزات است می‌تواند اولین قدم برای فراهم کردن سینمایی مجهز و استاندارد را به وجود آورد و این موضوع نیازمند پیگیری‌های مجدانه مسئولین در جذب اعتبارات لازم برای بازسازی، مرمت و تجهیز آن بر اساس استانداردهای سینمایی است.

آنچه از تفاهم انجام‌شده فی‌مابین اداره آموزش‌وپرورش قوچان به‌عنوان متولی یا مالک سینما و ستاد اکران‌های مردمی عمار برداشت می‌شود نگاه مثبت این دو مجموعه در راستای راه‌اندازی مجدد آن است، پس تبدیل بازگشایی موقت این سینما برای مردم به سینمایی دائمی در ابتدای امر نیازمند استقبال و مشارکت مردم از اکران‌هاست تا ثابت شود نبود سینما به‌عنوان یک خلأ بزرگ فرهنگی در این شهرستان طی سال‌های گذشته مشهود بوده است.

استقبال مناسب مردمی در مدت یک‌ماهه بازگشایی موقت سینما شاید مسؤولان را به این فکر وادارد که قوچان نیز همچون دیگر شهرهای هم‌سطح نیازمند سینمایی استاندارد و درخور شأن مردم است و آن‌ها را ملزم کند تا پیگیری بیشتری نسبت به اخذ اعتبارات برای تجهیز و ساخت سینما داشته باشند.

کد خبر 6085107

دیگر خبرها

  • شيرينی فرانسه رفع پلمب شد
  • بررسی مشکلات و توانمندی‌های حوزه قضایی ساوه
  • خدمت به خانواده شهدا جزو وظایف اصلی مسوولان است
  • نشست هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت با حضور مسوولان ملی برگزار شد
  • مسوولان قضایی ملارد با برپایی میز خدمت پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • سیل اخیر سیستان و بلوچستان آزمایش اعتماد مردم به مسوولان بود
  • نقش برابر مردم و مسوولان برای ماندگاری سینما در قوچان
  • حمایت از تولید، سیاست راهبردی سازمان ملی زمین و مسکن است
  • توقیفات بلوریجات قاچاق در یک انبار کالا در شورآباد
  • بررسی مشکلات ۱۱۹ واحد تولیدی در کمیته سرمایه گذاری