Web Analytics Made Easy - Statcounter

یدالله ملکی شامگاه جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در قزوین اظهار کرد: طرح جمع‌آوری و انتقال پساب‌های صنعتی استان قزوین به تالاب یعقوب‌آباد دشت الله‌آباد شهرستان آبیک در مرحله تهیه و آماده‌سازی قرار دارد که به صورت مشترک با شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین، حفاظت از محیط‌زیست، منابع طبیعی و آبخیزداری و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین اجرایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از تهیه طرح، موضوع فراخوان شده و از بخش خصوصی برای اجرای این طرح به صورت مشارکتی استفاده می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین به آسیب وارد کردن پساب‌های صنعتی به استان اشاره و بیان کرد: با اجرایی شدن طرح مذکور به میزان 20 میلیون مترمکعب آب، می‌توان بین 5 تا 6 هزار هکتار از دشت الله‌آباد را تحت پوشش قرار داد و آن را احیا کرد.

طبق اذعان ملکی، اجرای طرح جمع‌آوری و انتقال پساب‌های صنعتی استان قزوین به تالاب یعقوب‌آباد دشت الله‌آباد شهرستان آبیک را موجب دور کردن پساب‌ها از منطقه خطر، ایجاد اشتغال و تولید و جلوگیری از ریزگردها و همچنین سبب احیای تالاب یعقوب‌آباد و فراهم شدن بستر لازم برای توسعه گردشگری در دشت الله‌آباد می‌شود.

هنوز عدد رسمی میزان فرونشست دشت قزوین اعلام نشده

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین در خصوص وضعیت فرونشست دشت قزوین توضیح داد: فرونشست دشت، نتیجه برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی است و آثار  و نشانه‌های آن را در مناطق شهرستان بوئین‌زهرا استان قزوین همچون عصمت‌آباد، فتح‌آباد، خان‌آباد، زلیخا و دیگر مناطق مشاهده شده است.

به گفته ملکی، تعیین میزان درصد فرونشست دشت قزوین بر عهده سازمان زمین‌شناسی است که این سازمان در حال پیگیری موضوع بوده و هنوز عدد رسمی و دقیق از میزان فرونشست این دشت اعلام نشده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین پر کردن چاه‌های فرم شماره 5، محدود کردن آب چاه‌های فرم شماره یک، نصب کنتورهای هوشمند و اجرای تغذیه مصنوعی از مهم‌ترین اقدامات شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین برای جلوگیری از افت آب‌های دشت قزوین و رخ دادن پدیده فرونشست زمین  در این دشت دانست.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان قزوین تالاب زمین بوئین زهرا منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۲۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور

نماینده مجلس شورای اسلامی از تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در شهر جدید هشتگرد تا پایان شهریورماه سال جاری خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر اقبال شاکری استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازدید از شهر جدید هشتگرد با نام جدید "مهستان" گفت: بخشی از اراضی ساخته شده در این منطقه مربوط به اراضی می‌شود که مردم از شرکت عمرانی شهر هشتگرد خریداری کرده‌اند و بخش دیگر آن ساخت و ساز‌هایی است که توسط شرکت عمرانی هشتگرد درحال انجام است و حدود ۱۱ هزار واحد از این واحد‌های مسکونی تا ۶ ماه آینده تحویل داده می‌شود.


وی با بیان اینکه از این ۱۱ هزار واحد، حدود ۷ هزار واحد آن تا پایان اردیبهشت ماه تحویل داده می‌شود، خاطر نشان کرد: ۸۰ واحد از واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مجتمع‌ها قرار دارد که امیدواریم تا پایان اردیبهشت تحویل داده شود.


شاکری اضافه کرد: حدود ۴ هزار واحد ساختمان درهفته دولت (شهریور) واگذار می‌شود که ۲۰ واحد از این اراضی مربوط به دانشگاه صنعتی امیرکبیرمی‌شود. در تلاش هستیم تا پایان شهریور سال جاری کل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر واقع در هشتگرد تحویل داده شود.


نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود شهر جدید مهستان براساس طرح تفصیلی، حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت را در خودش جای دهد. در حال حاضر جمعیت این منطقه حدود ۲۰۰ هزار نفر است. این منطقه دارای مجتمع‌های رفاهی، ورزشی، آموزشی و مسجد و یک واحد نیروی انتظامی در آن مستقر است. فضای سبز قابل توجهی دارد، مسیر‌های دسترسی به معابر و شریان‌های داخلی شهر برقرار و در حال تکمیل است.


وی تاسیس ایستگاه مترو را از دیگر مزیت‌های اضافه شده به این منطقه دانست و یادآور شد: هنوز شرکت متروی تهران مدیریت آن را بر عهده نگرفته است و توسط شرکت عمرانی هشتگرد اداره می‌شود و در طول روز حدود دو هزار نفر را جابه جا می‌کند. فاصله حرکت قطار‌های این لاین حدود یک ساعت و نیم است و هنوز خطوط تاکسی یا ون یا اتوبوس درنظر گرفته نشده است.


شاکری با ابراز امیدواری از اینکه شرکت مترو تهران و حومه این بخش را تحویل بگیرد، تاکید کرد: برای توسعه این منطقه نیاز است چند نکته مورد توجه قرار گیرد. از آنجایی که در فصول مختلف سال نیروی کار برای ساخت و ساز‌ها کم می‌شود به منظور به کارگیری از اتباع خارجی لازم است نیروی انتظامی با کارگاه‌های ساخت و ساز همکاری کند تا کارگران مورد نیاز کارگاه‌ها تامین شوند؛ ضمن آنکه باید میان نظام مهندسی و مسکن نهضت ملی از جهت بکارگیری مجری ذی صلاح همکاری‌های بیشتری صورت گیرد تا هزینه اضافی به مردم تحمیل نشود.

دیگر خبرها

  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر میدان امام حسین(ع)
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • (تصویر) فرونشست ترسناک زمین در شهر یزد
  • عکس/ فرونشست زمین بر اثر بارش باران در یزد
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • ثبت ۷ میلی متر بارش باران در بوئین زهرا
  • پاکسازی حاشیه اتوبان تهران - قزوین در دومین روز از هفته زمین پاک
  • آخرین جزئیات از عرضه پساپ در بورس انرژی اعلام شد
  • تامین روشنایی سه راهی احمد آباد بوئین میاندشت
  • حذف ۸۰ درصدی پساب‌های صنعتی با روش پلاسما