Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-19@17:03:21 GMT

نوسازی تاکسی چقدر هزینه دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۵۶۹۸

نوسازی تاکسی چقدر هزینه دارد؟

علی محتشمی پور در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد فرآیند نوسازی تاکسی‌های فرسوده شهر تهران با بیان این که طی انعقاد تفاهم‌نامه فی مابین معاونت حمل و نقل شهرداری تهران و صندوق کارآفرینی امید، نوسازی تاکسی‌های فرسوده در دستور کار قرار گرفته است، اظهارکرد: این در حالی است که آورده اصلی این نوسازی را معاونت حمل و نقل از محل درآمدهای حاصله از طرح ترافیک تقبل کرده است، البته درصدی نیز صندوق کارآفرینی امید  و سازمان تاکسیرانی به این آورده مالی اضافه کرده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که براساس برنامه ریزی‌های انجام شده تاکسی‌های مدل 87 به پایین می‌توانند از تسهیلات قرض الحسنه وام 50 میلیونی با سود 4 درصد با بازپرداخت 5 ساله استفاده کنند، افزود: البته تاکسی‌های مدل 88 یا 89 که دچار تصادف سنگین، سرقت مستند به مدارک آگاهی یا آتش سوزی شدند و دیگر قابلیت کارآیی نیز ندارند می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

معاون فنی و بهره برداری سازمان تاکسیرانی شهر تهران در مود تضامین بانکی استفاده از تسهیلات قرض الحسنه نوسازی تاکسی‌ها اظهار کرد: در فرآیند مالی بانک‌ها ضمانت لازم است اما با رایزنی صندوق کارآفرینی امید برای تاکسیرانانی که از این تسهیلات استفاده می‌کنند؛ ضمانت به معنای عام که همان کارمند رسمی دارای برگه کسر از حقوق است، لازم نیست و افراد می‌توانند با ارائه چک صیاد به عنوان تضمین از این تسهیلات استفاده کنند. برهمین اساس هم کارمند، هم کاسب و حتی تاکسیران همراهی که دارای چک صیاد و حساب معتبر است می‌تواند ضامن تاکسیرانی که قصد استفاده از تسهیلات بانکی را دارد، شود.

محتشمی پور در پاسخ به این سوال که در فرآیند نوسازی، آورده رانندگان تاکسی علاوه بر 50میلیون تومان وام قرض الحسنه، به چه میزان خواهد بود؟ تصریح کرد: دقت داشته باشیم که تاکسی فرسوده باید تحویل مراکز رسمی اسقاط شود که این بخش کاملا مجزا از شهرداری است اما با توجه به وزن، نوع خودرو و ... ممکن است بدنه تاکسی را  با قیمت‌های بین 3.5 تا 8 میلیون محاسبه کنند که اسقاط خودروها قسمتی از هزینه نوسازی را کاهش می‌دهد.

وی با بیان این که در حال حاضر کارخانه، تاکسی‌های جدید را 67 میلیون تومان پیش فاکتور می‌کند گفت: به نظر می‌رسد با کسر هزینه اسقاط تاکسی حدود 10 میلیون باید آورده راننده باشد، اما دقت داشته باشید که رانندگان تاکسی می‌بایست خودروی خود را به مدت 5 سال بیمه بدنه کنند که این بیمه بدنه نیز حدود 4 میلیون تومان هزینه دارد.

معاون فنی و بهره برداری سازمان تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: موسسات مالی نیز ، تاکسیرانی که بیش از 65 سن داشته باشند به دلیل احتمال افزایش فوت و بالا رفتن ریسک تسیهلات ، تسهیلات را بیمه عمر می‌کند که این بیمه عمر نیز براساس یک فرمول مشخص است.

وی افزود: از زمان فراخوان تسهیلات قرض الحسنه 50 میلیونی نوسازی ناوگان تاکسیران، 5600 تاکسیران از این خدمات استفاده کردند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۵۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: تعهد خیران نیک اندیش در سال گذشته ۱۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد ریال بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد سه برابری داشته است.
میثم لک زایی افزود:  بیش از ۲۱۰ هزار مترمربع از پشت بام مدارس سیستان و بلوچستان ایزوگام شد که در سیل اخیر جنوب استان یکی از مواردی که سبب شده آسیب کمتری به مدارس وارد شود، اقدامات پیشگیرانه نوسازی مدارس بوده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: امسال ۲۶۰ هزار مترمربع آسفالت محوطه مدارس در سطح استان انجام شده است.
وی یکی دیگر از اقدامات مهم دولت سیزدهم را آغاز طرح های محرومیت زدائی دانست و گفت: از این محل ۵۹ طرح با تعداد ۴۳۸ کلاس درس در حال ساخت است که در ماه‌های پایانی سال گذشته تعدادی از آنها به بهره برداری رسید.
لکزایی در خصوص هنرستان‌ها و شبانه روزی‌ها نیز افزود: ۳۰۷ کلاس درس همسو با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و فراگیری حرفه و گسترش عدالت آموزشی در سطح استان در حال ساخت است.

وی ادامه داد: هم اینک ۳۵ سالن‌های ورزشی و استخر‌های در دست ساخت داریم که بهره برداری از آنها کمک قابل توجهی به توسعه ورزش در بین دانش آموزان استان می‌کند.

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات ساخت مشارکت‌ مالکان در نوسازی بافت‌های فرسوده را دو برابر می‌کند
  • پرداخت تسهیلات ساخت، مشارکت‌ مالکان در نوسازی بافت‌های فرسوده را دو برابر می‌کند
  • تاکسیرانی دررفع ترافیک شهری نقش موثری دارد/تجلیل ازرانندگان منضبط
  • بهره برداری از ۲۵ هزار واحد مسکونی با پرداخت تسهیلات ساخت و مشارکت‌های مردمی
  • ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان
  • اضافه کردن کرایه تاکسی‌فعلا تخلف است ؛ متخلفان را معرفی کنید !
  • نرخ کرایه تاکسی‌ها تا پیش از اردیبهشت‌ماه تغییر نمی‌کند
  • افزایش حداکثر ۴۵ درصدی نرخ تاکسی در تهران/ شهروندان آنلاین پرداخت کنند
  • تاکسی های فرسوده همدان در انتظار نوسازی
  • ۸۰ درصد هزینه گلخانه به صورت تسهیلات در اختیار افراد قرار می گیرد