Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@04:49:07 GMT

جلسات تخصصی نقد صداوسیما برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۶۱۱۷

جلسات تخصصی نقد صداوسیما برگزار می‌شود

امیرحسین طیبی‌فرد در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه بسیج دانشجویی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی قصد دارد عملکرد سازمان صداوسیما را به صورت تخصصی تحلیل و بررسی کند، گفت: این دانشکده به دلیل اینکه یکی از تخصصی‌ترین دانشکده‌های ارتباطات کشور درحوزه رسانه و علوم ارتباطات است، ضعف‌های رسانه‌ای کشور در بازه زمانی یک ساله را مورد نقد و بررسی قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نقد باید سازنده و توام با راهکار باشد، گفت: سایر تشکل‌های دانشجویی یا نهادهای مختلف تنها سازمان صدا و سیما یا حوزه رسانه‌ای کشور را نقد می‌کنند؛ که گاهی نقدشان در جهت تخریب پیش می‌رود. نقد زمانی سازنده است که اولا منصفانه باشد و دوما با ارائه راهکار یا پیشنهاد همراه شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی(ره) اضافه کرد: بسیج دانشجویی این دانشکده در راستای نقد سازنده در سلسله جلساتی با استادان حوزه ارتباطات، متخصصان رسانه در کشور و روسای سابق و فعلی سازمان صدا و سیما و روسای شبکه‌های تلویزیونی جلسات پرسش و پاسخ تخصصی و دانشجویی برگزار خواهد کرد.

برگزاری سلسله جلسات نقد و سیما به مدت یکسال

طیبی‌فرد با اشاره به اینکه عنوان این جلسات «نقد و سیما است»، گفت: بسیج دانشجویی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی سلسله برنامه‌ها و دیدارهایی با استادان و مهمانان را در نظر گرفته و تا کنون با چند نفر از استادان رشته ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و سایر دانشگاه‌های مطرح کشور جلسات هم‌اندیشی برگزار کرده است.

این فعال دانشجویی با بیان اینکه محمد سرافراز رئیس سابق سازمان صدا و سیما اولین مهمان جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی بود، گفت: سرافراز به عنوان فردی که سابقه بیش از ۲۵ سال فعالیت در سازمان صدا و سیما و تقریبا یک سال و نیم ریاست این سازمان را عهده‌دار بود، بهترین فرد برای پاسخ به پرسش‌ها و دغدغه‌های ذهنی دانشجویان است.

به گفته طیبی‌فرد؛ سرافراز در زمان ریاست خود در سازمان صدا و سیما فعالیت‌های تحولی در جهت بهبود ساختارهای این سازمان انجام داده و به اصطلاح دوره ریاست وی با حواشی و سر وصداهای بسیاری همراه بود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: سرافزار در این جلسه معتقد بود عملکرد شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما بسیار مناسب است. به عنوان مثال شبکه پرس تی‌وی در زمان جنگ غزه عملکرد قابل توجهی داشته و توانسته افکار عمومی جهان را نسبت به فجایع و اتفاقات لبنان و فلسطین بیدار و همراه کند.

استقلال در بودجه سازمان صدا و سیما

وی درباره بودجه سازمان صدا و سیما عنوان کرد: همچنین سرافراز بیان کرد که دوره ریاست وی تلاش‌های بسیار انجام داده تا این سازمان در بودجه خود کفا شود و وابسته به بودجه دولتی نباشد. به عنوان مثال با برنامه‌ریزی برای تبلیغات و اسپانسرینگ در سازمان صدا و سیما دیگر نیازی به بودجه دولتی نیست.

طیبی‌فرد با انتقاد از ساختارهای عریض و طویل مدیریتی در سازمان صدا و سیما بیان کرد: بیشتر بودجه سازمان صداوسیما صرف حقوق کارمندان بسیار زیاد این سازمان می‌شود که این افراد بعضاً در شغل‌هایی قرار دارند که هیچ کاربردی برای سازمان ندارد.

انتهای پیام/

300 / 320 امیرحسین طیبی‌فرد صدا و سیما دانشگاه علامه طباطبایی نقد به صدا و سیما

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صدا و سیما دانشگاه علامه طباطبایی نقد به صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۶۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس صداوسیما: مسئولیت اظهارات مهمانان مذهبی با ما نیست

رئیس سازمان صداوسیما می‌گوید: «مسئولیت اظهارات مهمانان یا کارشناسان مذهبی بر عهده صداوسیما نیست، بلکه بر عهده شخصی است که این صحبت یا موضع را بیان کرده است.»

به گزارش شفقنا، پیمان جبلی بیان کرد: طبیعتاً اتاق فکر‌های تخصصی در شبکه‌های مختلف ما وجود دارد و موضوعات مربوط به مهمانانی که دعوت می‌شوند از جمله سطح و تخصصشان و سایر ویژگی هایشان بررسی می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین شورای معارف در سازمان صدا و سیما وجود دارد که آن هم به این موضوع از بعد سیاستگذاری‌های کلان توجه می‌کند، اگر مواردی وجود داشته باشد که باید دقت نظر بیشتری شود، حتما مورد تجدید نظر و بررسی مجدد قرار می‌گیرد.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا برای ممانعت از بیان صحبت‌های غیر دقیق در برنامه‌های مذهبی نظارت درستی صورت نگرفته است؟ گفت: بخش عمده‌ای از برنامه‌های صدا و سیما زنده هستند و در برنامه‌های زنده هم کنترل اظهارات مهمانان کار ساده‌ای نیست. وظیفه ما این است که اولاً دقت‌های لازم را در انتخاب کارشناسان و مهمانان و افرادی که دعوت می‌شوند به عمل بیاوریم و مواردی که در انتخاب مهمانان و کارشناسان احتیاج به بررسی و بازنگری دارد را مدنظر قرار دهیم و بدان توجه کنیم.

جبلی اظهار داشت: نکته بعد اینکه باید مسئولیت رسانه ملی در قبال اظهارات یا مواضعی که در گفتار مهمانان و کارشناسان مطرح می‌شود را روشن کنیم و یادآور شویم که مسئولیت برعهده صدا و سیما نیست بلکه بر عهده شخصی است که این صحبت یا موضع را بیان کرده است.

دیگر خبرها

  • ورزشی‌های پنجم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • ورزشی‌های چهارم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • انعقاد تفاهم نامه همکار بین اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی و دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه
  • ۲ دانشکده جدید در استان کرمانشاه ایجاد می‌شود
  • ورزشی‌های سوم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی با روسیه و چین راه‌اندازی می‌شود
  • رئیس صداوسیما: مسئولیت اظهارات مهمانان مذهبی با ما نیست
  • نشست تخصصی «سیر تحول هنرهای قرآنی بعد از انقلاب» برگزار می‌شود