Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،  گلکاری رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور گفت:اجرای ۱۸۹ طرح تحقیقاتی در سال زراعی جاری در دیمزار‌های ۱۶ استان کشور آغاز شده است.

او گفت: امسال ۱۳۳ طرح توسط محققان خود موسسه به صورت مستقل و ۶۶ طرح نیز مشترک با دیگر موسسات داخلی و خارجی اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 گلکاری، به مناسبت هفته پژوهش افزود: طرح‌های تحقیقاتی در این موسسه باهدف معرفی ارقام جدید غلات، حبوبات، دانه‌های روغنی، گیاهان علوفه‌ای و مدیریت منابع برای دیم زار‌های کشور اجرا می‌شود.

او گفت: با تلاش محققان ۵ رقم جدید از آخرین یافته‌های این موسسه تا پایان سال رونمایی و چهار رقم نیزبرای معرفی به کمیته تحقیقاتی کشور ارائه شده است.

 رئیس موسسه تحقیقات کشاوریی دیم کشور گفت:،تا کنون ۶۶ رقم محصول معرفی و بذر آن‌ها برای کشت در اختیار کشاورزان دیم کار قرار گرفته است

گلکاری افزود: ارقام این موسسه در مقایسه با ارقام شاهد و محلی ۲۵ تا ۳۰ درصد برتری عملکرد دارند.

او گفت: با تلاش محققان و مروجان این موسسه در ۷۰ درصد از اراضی دیم کشور بذر‌های معرفی شده این موسسه کاشته می‌شود.

موسسه تحقیقات دیم کشور به مرکزیت مراغه با ۹ ایستگاه اصلی و معاونت و ۹ ایستگاه همکار، در استان‌های دیم خیز فعالیت تحقیقاتی انجام می‌دهد.

ایستگاه اصلی مناطق سردسیر این موسسه در مراغه، ایستگاه اصلی مناطق معتدل در سرارود کرمانشاه، ایستگاه اصلی مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر در گچساران، ایستگاه اصلی مناطق سرد و کم باران شمال شرق در شیروان خراسان شمالی و ایستگاه اصلی مناطق سرد و کوهستانی غرب در قاملو کردستان واقع است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته تحقیقات طرح تحقیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۶۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/سدها پر شد

به گزارش خبرنگار مهر، آرش مصلح ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در استان، بیشترین بارش در ایستگاه‌های باران سنجی طسوج در شهرستان چرام به میزان ۱۳۳۰ میلی متر گزارش شد.

وی با بیان اینکه در ایستگاه دشت روم بویراحمد نیز ۱۲۰۰ میلی متر بارش به ثبت رسید، گفت: میانگین بارش استان به حدود ۶۴۰ میلی متر در سال آبی جاری رسید.

مصلح تصریح کرد: در خصوص سدهای استان نیز، سد کوثر ۱۰۰ درصد پر و سرریز شد، سد چم شیر ۷۰۰ میلیون متر مکعب گنجایش دارد و از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا کنون بیش از ۳۰۰ میلیون متر مکعب سیلاب را مهار کرده است.

وی افزود: سد شاه قاسم یاسوج نیز با ظرفیت ۹ میلیون متر مکعبی در حال تکمیل شدن است و در همین هفته سر ریز خواهد شد.

مصلح اظهار داشت: میانگین بارش استان ۵.۶ درصد افزایش بارش را نسبت به گذشته داشته و در سد چم شیر نیز حجم آب سد به ۷۰۰ میلیون متر مکعب رسیده است.

کد خبر 6087553

دیگر خبرها

  • آغاز به کار بیستمین نمایشگاه کشاورزی در شیراز
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/سدها پر شد
  • ۳۱ پروژه تحقیقاتی در مرکز پردیس آموزش و تحقیقات کشاورزی بروجرد در حال اجرا است
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • دستاورد‌های مهم موسسه تحقیقات خاک و آب در سه محور اساسی در تولید گندم
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه
  • ۹۰ طرح تحقیقات کشاورزی در دست اجرا