Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر چه دانشمندان تا حدی قادر به درک اصوات، حالات صورت و احساسات اورانگوتان‌ها بوده‌اند، اما برای نخستین بار توانسته‌اند به جزئیات مفصلی در این زمینه دست یابند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، اطلاعات محققان در مورد تعاملات اورانگوتان ها تا به امروز محدود به اورانگوتان های بزرگ آفریقایی بوده و بخش اعظم مطالعات یادشده بر روی نمونه های در اسارت این حیوان صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال برای نخستین بار، محققان موفق به درک کامل ارتباطات شفاهی و مفهوم اداها و اصوات اورانگوتان های وحشی شده اند که در طبیعت به طور آزاد زندگی می کنند.

 

این بررسی بر روی چند مادر اورانگوتان و فرزندان آنها صورت گرفته که با یکدیگر صحبت می‌کرده اند. شانزده اورانگوتان یادشده در پارک ملی سابانگو در جزیره بورنئوی اندونزی زندگی می‌کنند. این منطقه محافظت شده به مساحت ۵۰۰ کیلومتر مربع یک محل تحقیقاتی برای دانشگاه Palangkaraya اندونزی است.

محققان برای درک جزئیات ارتباطات اورانگوتان ها با یکدیگر به مدت دو سال آنها را زیرنظر داشتند و در مجموع ۶۸۱ ساعت ویدئو از آنها ضبط کردند. در نهایت از این ویدئوها ۸۵۸ علامت صوتی و ۴۴۱ ژست و ادای ارتباطی استخراج و معنا و مفهوم هر کدام از آنها مشخص شد.

بررسی ها نشان می دهد برخی ژست ها و اداهای اورانگوتان ها بیش از یک مفهوم دارد و برای القای چند مطلب به صورت همزمان به کار می رود. این اصوات و ژست ها برای امور مختلفی همچون درخواست یک شی، اعلام خبر بالا رفتن از درخت، متوقف کردن یک فعالیت و غیره به کار می رود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ارتباطات دانشمندان اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۶۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده راور دستگیر شدند

مجتبی استوار زاده گفت: طی اخبار واصله مبنی بر شکار غیرمجاز حیوانات وحشی در حوزه استحفاظی شهرستان راور با تلاش شبانه روزی ماموران گشت یگان حفاظت از محیط زیست و پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی انتظامی، ۲ نفر شکارچی غیر مجاز و مسلح غیربومی شناسایی و دستگیر شدند.

وی با اشاره به اینکه پس از دستگیری شکارچیان به همت دوستداران محیط زیست، پرونده قضایی تشکیل و در این عملیات تعداد ۳ قبضه سلاح و همچنین لاشه ۴ رأس جبیر نیز کشف و ضبط شد، بیان کرد: در حین بازپرسی از متهمان، شکارچیان به بزه ارتکابی خود اقرار کرده اند و در این خصوص قرار تامین کیفری متناسب صادر شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور افزود: مطابق با ماده ۱۳ قانون صید و شکار و همچنین قانون مجازات اسلامی برای شکار حیوانات وحشی و اقدامات علیه محیط زیست، مجازات حبس از ۹۱ روز  تا ۳ سال و همچنین جزای نقدی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه گونه‌های گیاهی و جانوری در معرض انقراض متعلق به زمان خاصی نبوده و تمامی نسل‌های آینده نیز باید از وجود آن ها بهره مند شوند؛ بنابراین این مرجع قضایی به عنوان حافظ منافع عمومی هیچ گونه اغماض و مماشاتی را در برخورد با متعرضین به محیط زیست نخواهد داشت و به شدت با متخلفین برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • پلنگ ایرانی در قاب دوربین‌های تله ای رودبار
  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در مناطق جنگلی رودبار
  • فروش اقساطی جک J۴ کرمان موتور در سال ۱۴۰۳ + شرایط و جزئیات دقیق
  • تولد غیرمعمول اورانگوتان نادر، دانشمندان را امیدوار کرده است
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • عکس دلخراش از زن پیرانشهری که هدف حمله خرس شد
  • شناسایی و دستگیری شکارچیان غیر مجاز
  • شکارچیان حیوانات وحشی در راور به دام قانون افتادند
  • شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده راور دستگیر شدند
  • کشف ۱۵ سهره وحشی، تور و قفس صید پرندگان در خرامه