Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمدرضا شمس اردکانی با بیان این مطلب افزود: این خدمات مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند؛ البته تایید این خدمات در وزارت بهداشت به معنای پوشش بیمه‌ای آنها نیست. با این حال خدماتی که مورد تایید وزارت بهداشت باشند، باید تحت پوشش بیمه نیز قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ به طور کلی تایید یک خدمت به معنای پوشش بیمه‌ای نیست؛ به عنوان مثال زالودرمانی یا حجامت که مورد تایید وزارت بهداشت هستند باید برای پوشش بیمه‌ای از سوی وزارت بهداشت به شورای عالی بیمه پیشنهاد داده شوند و در صورت تصویب در این شورا و تایید دولت، پوشش بیمه‌ای خواهند داشت.

شمس اردکانی ادامه داد: جنبه درمانی این خدمات، یک بحث علمی است اما از نظر اجرایی وزارت بهداشت اقداماتی مانند زالودرمانی و حجامت را تایید و معاونت درمان وزارت بهداشت نیز آنها را در دفتر خدمات پزشکی ثبت کرده و در کتاب تعرفه نیز قرار گرفته است.

مشاور وزیر بهداشت در امور طب سنتی درباره پوشش بیمه‌ای ویزیت متخصصان طب سنتی نیز گفت: پیشنهاد پوشش بیمه‌ای ویزیت متخصصان طب سنتی به شورای عالی بیمه رفته است و در صورت تصویب در این شورا از سال آینده تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

شمس اردکانی گفت: مصوبه شورای عالی بیمه این است که کارهایی مثل ویزیت در طب سنتی را احصا و به این شورا اعلام کنیم؛ به همین علت جلسه‌ای با حضور نماینده معاونت درمان وزارت بهداشت و نماینده شورای عالی بیمه تشکیل شده و به دنبال این هستیم که این مشکل را برطرف کنیم تا از ابتدای سال ۹۹ ویزیت پزشکان متخصص طب سنتی تحت پوشش بیمه قرار بگیرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت گفت: نرخ ویزیت متخصصان طب سنتی و میزان پوشش بیمه‌ای آن توسط شورای عالی بیمه مشخص می‌کند و دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت نقشی در تعیین نرخ ویزیت ندارد. بعد از بررسی کارشناسی در این شورا و ارائه پیشنهاد به دولت، تعرفه ویزیت phdهای رشته‌های مختلف پزشکی در هیات دولت مشخص می‌شود و به نظر می‌رسد نرخ ویزیت متخصصان طب سنتی نزدیک به تعرفه ویزیت متخصصان داخلی است.

وی افزود: پزشکانی که تخصص طب سنتی را از دانشگاه‌های علوم پزشکی اخذ نکرده‌اند فعلا تحت پوشش این نرخ‌گذاری و پوشش بیمه‌ای نیستند اما باید وضعیت آنها مشخص شود. افرادی که در این حوزه تجربه دارند باید تعیین تکلیف شوند و وزارت بهداشت باید با راهکاری به آنها مجوز فعالیت قانونی بدهد.

شمش اردکانی گفت: هم اکنون حدود ۲۵۰ فارغ‌التحصیل طب سنتی از دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور داریم که در صورت تصویب شورای عالی بیمه می‌توانند از مزیت پوشش بیمه‌ای ویزیت از سال آینده برخوردار شوند. در مورد کسانی که هنوز صلاحیت آنها تایید نشده است فعلا نمی‌توان در مورد پوشش بیمه‌ای خدمات ویزیت آنها اظهارنظر کرد البته اگر پزشک عمومی باشند خدمات ویزیت آنها نیز تعرفه‌گذاری خودش را دارد و تحت پوشش بیمه هم قرار دارد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت ادامه داد: پوشش بیمه‌ای تعرفه ویزیت خدمات طب سنتی به کسانی تعلق می‌گیرد که صلاحیت آنها در وزارت بهداشت تایید شده باشد و فعالیت آنها مجوز قانونی داشته باشد.

شمس اردکانی پیش از این گفته بود: در حوزه خدمات سلامت به ویژه طب سنتی به جز پزشکان، افراد دیگری هم هستند که دانش، تجربه و توانمندی دارند از این رو باید چارچوبی طراحی شود که به آنان نیز مجوز بدهند.

وی افزود: نه تنها در ایران بلکه در همه دنیا دخالت در هر امری منوط به داشتن تخصص و مجوز لازم است، هر کس بدون مجوز و تخصص در هر کاری دخالت کند، باید پاسخگو باشد. البته در حوزه سلامت این مساله حساس‌تر است و هیچ کس حق ندارد بدون مجوزی که توسط مراجع ذی صلاح صادر می‌شود در امر درمان و سلامت دخالت کند.

شمس اردکانی گفت: به طور کلی در هر بخش سلامت تعاریفی وجود دارد که چه کسی می‌توانند دخالت داشته باشد اما در حوزه سلامت فقط پزشک نیست که حق دخالت دارد، در بسیاری جاها افراد دیگری هستند که حق دخالت دارند و معتقدم باید در آینده نزدیک یکی از دستاوردهای وزارت بهداشت و متولیان نظام سلامت این باشد که به افراد دیگری غیر از پزشکان که لازم است مجوز داشته باشند و می‌توانند در حوزه طب سنتی فعالیت کنند مجوز داده شود و باید برای چارچوب صدور مجوز کار اساسی صورت گیرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت افزود: به نظر می‌رسد صدور مجوز قانونی برای فعالیت غیرپزشکان توانمند در حوزه طب سنتی می‌تواند برخی چالش‌ها و بحث‌هایی ر ا که در این حوزه وجود دارد، ساماندهی کند.

کد خبر 469867 برچسب‌ها طب سنتی وزارت بهداشت و درمان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: طب سنتی وزارت بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۶۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۲۹ هزار کشاورز خراسان رضوی زیر پوشش صندوق بیمه اجتماعی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر خراسان رضوی گفت: هم‌ اکنون ۲۲۹ هزار و ۱۸۵ نفر در استان زیرپوشش بیمه اجتماعی کشاورزان هستند.   عباسعلی برونسی افزود: تعداد افرادی که در خراسان رضوی می توانند زیر پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان رضوی قرار گیرند، رقمی بیش از ۸۰۰ هزار نفر است.   وی با اشاره به افزایش ۴۳ درصدی حقوق مستمری بگیران این صندوق در دولت سیزدهم اضافه کرد: میزان افزایش در این بخش طی دولتهای گذشته بین ۱۰ تا ۱۵ درصد بوده است.   مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان خراسان رضوی جمعیت زنان بیمه شده تحت پوشش این صندوق را حدود ۱۸ درصد کل بیمه شدگان اعلام و اظهار کرد: این صندوق بیمه، یک صندوق جوان است و براساس محاسبات تا سال ۱۴۲۲ هیچ بحرانی را مشابه بحرانهای سایر صندوقهای بیمه‌ ای نخواهد داشت.   برونسی با اشاره به پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال وام قرض الحسنه به بیمه‌ شدگان تحت پوشش متقاضی در استان طی سال گذشته افزود: این میزان وام معادل ۱۰ درصد وامهای اعطا شده در کشور به بیمه شدگان تحت پوشش این صندوق است که بدون مراجعه و بدون ضامن به متقاضیان پرداخت شد که یکی از خدمات ویژه و منحصربه فرد این صندوق است.   وی با بیان این که طی سال گذشته ۱۲ هزار و ۹۲۶ نفر بیمه شده جدید در خراسان رضوی جذب صندوق شده اند، افزود: هم اکنون ماهانه ۲۲۰ میلیارد ریال حقوق به حساب ۱۷ هزار و ۸۹۳ مستمری‌ بگیر این صندوق در استان پرداخت می‌ شود.   برونسی گفت: اداره کل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان خراسان رضوی رتبه سوم در جذب بیمه شده در کشور را طی سال گذشته کسب کرده است.

دیگر خبرها

  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • طرح استفساریه ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • تایید طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران درشورای نگهبان
  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • طحان نظیف: طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان
  • ویزیت رایگان در‌ مناطق روستایی کنت
  • رئیس اداره جمعیت وزارت بهداشت خبر داد؛ افزایش میل خانواده‌ها به فرزند دوم و سوم
  • بیش از ۲۲۹ هزار کشاورز خراسان رضوی زیر پوشش صندوق بیمه اجتماعی