Web Analytics Made Easy - Statcounter

گاها برخی از شرکت کنندگان برنامه عصرجدید که به شهرتی نسبی رسیدند در برنامه های مختلف تلویزیونی دعوت می شوند اما نکته جالب توجه اینجا است که این افراد تقاضای دستمزهای میلیونی از تهیه کننده برنامه ها دارند تا جلوی دوربین بروند، این مساله باعث شد که در فضای مجازی انتقاداتی به این موضوع وارد شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سال گذشته مسابقه ای رقابتی میان استعدادها و یا افرادی که احساس می کردند استعداد خاصی دارند در تلویزیون تحت عنوان برنامه عصر جدید به تهیه کنندگی و اجرای احسان علیخانی روی آنتن رفت که تا مرداد ماه امسال پخش آن ادامه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاها برخی از شرکت کنندگان این برنامه که به شهرتی نسبی رسیدند در برنامه های مختلف تلویزیونی دعوت می شوند اما نکته جالب توجه این جا است که این افراد تقاضای دستمزهای میلیونی از تهیه کننده برنامه ها دارند تا  جلوی دوربین بروند، این مساله باعث شد که در فضای مجازی انتقاداتی به این موضوع وارد شود.

شب گذشته مستند «شیب تند» به کارگردانی لقمان خالدی و تهیه‌کنندگی احسان علیخانی در پردیس چارسو و در جشنواره مستند حقیقت به نمایش گذاشته شد.

احسان علیخانی قبل از نمایش این مستند دقایقی کوتاه درباره دلیل ساخت مستند «شیب تند» که با طرحی از وی و تهیه‌کنندگی او ساخته شد، اظهار کرد: سال ۹۷ که یک سال از زلزله کرمانشاه گذشته بود، من و چند نفر از دوستانم رفتیم برای بازدید تا ببینیم می‌توان بعد از یک سال کاری انجام داد یا خیر و اینکه روند سرویس رسانی و خدمات‌دهی به مردم چطور است. صرفاً می‌خواستیم کنکاشی داشته باشیم.

زندگی زیر سایه تهدید یک‌ «سنگ»

وی ادامه داد: ما دو روز سرپل ذهاب بودیم و بعد یکی از دوستان گفت برویم سمت روستاها؛ وارد روستایی شدیم که بعد از یک سال حتی در آن آواربرداری هم نشده بود. دو سنگ بزرگ بالای روستا بود و اهالی از اینکه هر لحظه سنگ‌ها پایین بریزند نگران بودند. تجربه تلخی هم در روستایی چند کیلومتر آن طرف‌تر اتفاق افتاده بود و سنگی ریزش کرده، خانه‌ای را خراب کرده بود و جان فردی را گرفته بود که موقعیت بسیار دردناکی بود.

تهیه‌کننده مستند «شیب تند» اظهار کرد: من حس کردم اتفاقی فراتر از آنچه ما می‌دیدیم اتفاق افتاده است که می‌طلبید هم کار پژوهشی روی آن شود و هم یک مستند درباره‌اش بسازیم. من برگشتم تهران با لقمان خالدی کارگردان این مستند که سال‌ها با او در ماه عسل، فضاهای مستند و یا شخصیت‌پردازی در برنامه‌های گفتگومحور کار کرده بودم، حرف زدم. او یک شخصیت کرمانشاهی هم دارد و رفت تا کار را بسازد.

علیخانی در ادامه درباره دغدغه‌اش نسبت به ساخت این مستندها عنوان کرد: خواهشم این است که مستند را ببینید، این مستند صرفاً یک عکس و قاب نیست به نظرم حرفش برای جامعه امروز خیلی جدی‌تر است. صرفاً یک اسیب فیزیکال نیست و شاید درد عمیق‌تری را بیان می کند که شاید برخی با آن آشنا هستیم.

تلنت‌شو زیاد شود، «عصر جدید» را رها می‌کنم

این مجری تلویزیون همچنین درباره نظرش نسبت به افزایش ساخت مسابقه‌های استعدادیابی که بعد از «عصر جدید» در تلویزیون بیشتر شده‌ و اینکه چه رویکردی باید در آن‌ها وجود داشته باشد تا بومی باشند؟ اظهار کرد: دوستی به من گفت چرا ماه عسل را رها کردی؟ گفتم اینقدر برنامه‌های مشابه و خرده مشابه ماه عسل زیاد شد که به نظرم ذایقه مخاطب داشت پر می‌شد و درواقع سرریز می‌شد و پرسید عصر جدید را کی رها می‌کنی؟ که جواب دادم وقتی تلنت شو در تلویزیون زیاد شود. معمولاً وقتی کاری در تلویزیون می‌گیرد، مشابه شاکله آن زیاد رخ می‌دهد ولی «عصر جدید» خیلی کار سختی است.

علیخانی در پایان درباره این شایعه که شنیده شده است برخی از هنرمندان این برنامه دستمزدهای بالایی برای حضور در دیگر برنامه‌های تلویزیونی درخواست می‌کنند هم گفت: من اطلاعی ندارم، ولی یکی از دلایلی که این برنامه ساخته شد،‌ برای این بود که این بچه‌ها استعدادهایشان دیده شوند، بروند کار کنند و اتفاقاً پول دربیاورند. اینکه خودشان چقدر عدالت داشته باشند و منصف باشند دیگر دست خودشان است. من خیلی در جریان کم و کیف ماجرا نیستم.

منبع:مهر

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک روز سه شنبه ۴ ازدیبهشت ماه در استودیو شماره یک ساختمان شهدای رادیو آغاز شد و تا ۲۹ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
از شبکه رادیویی فرهنگ محمد رضا حاج حیدری برای برنامه «سرزمین من» در بخش برنامه‌های مستمر ترکیبی همچنین نویسندگی و برنامه «بیا حرف بزنیم» به تهیه کنندگی مریم یوسفی پور در بخش برنامه‌های مستمر تولید محتوایی مردمی و «شیما اهدایی وند» برای صدابرداری برنامه «بیا حرف بزنیم» نامزد دریافت این جایزه بودند.

دیگر خبرها

  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • تیزر «بارگادون» منتشر شد/ مستندی درباره آداب خوشه‌چینی انگور
  • این مستند تقدیم به همه کسانی که در پرونده خون‌های آلوده از حق خود گذشتند
  • این فیلم مستند پرونده خون‌های آلوده را دوباره باز کرد
  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران
  • دلایل فرود نیامدن مجدد انسان روی ماه
  • روایت رشادت های شهیدچمران در مستند رادیویی قهرمان ایرانی
  • صدای اردیبهشت رادیو در ۸۴ سالگی