Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کتایون ریاحی که در پنجمین روز سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت برای تماشای مستند «همه چیز درباره آرزو» به کارگردانی کتایون جهانگیری به پردیس چارسو آمده بود پس از تماشای این مستند گفت: سینما و فیلم‌های مستند برای من ارزش ویژه‌ای دارند و من با علاقه پیگیر تولیدات این حوزه هستم و حتی مستندهای روز دنیا را هم دنبال می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر من سینمای مستند و تکنیک‌هایی که در این حوزه استفاده می‌شود همیشه جذاب هستند. در کنار اینها من عقیده دارم سینمای مستند شریف‌تر از سینمای داستانی است.

ریاحی ادامه داد: من هر سال برای تماشای حتی یک اثر هم که شده به جشنواره سینماحقیقت می‌آیم، چون دوستان مستندسازی دارم که از من برای دیدن فیلم‌شان دعوت می‌کنند و من با میل خودم دوست دارم که آثار آنها و این حوزه را دنبال کنم.

این بازیگر در بخش دیگری از صحبت‌هایش ضمن اشاره به جسارتی که در سینمای مستند وجود دارد بیان کرد: در سینمای ایران که خیلی اوقات به برخی مسائل با صداقت پرداخته نمی‌شود سینمای مستند با شفافیت و شجاعت بیشتری مسائل و موضوعات مختلف را روایت می‌کند. سینمای داستانی هیچ وقت نمی‌تواند به اندازه سینمای مستند ماجراجویانه به مسائل مختلف بپردازد. خوشحالم فیلم‌های مستند همیشه در همه جشنواره‌ها خوش درخشیده‌اند و حضور پررنگی در این رویدادها دارند، برای مثال در جشنواره پرواز که مربوط به معلولان است و من داور چند دوره آن بودم، بخش فیلم‌های مستند قوی ظاهر شد، فیلم‌های این جشنواره آنقدر جذاب و تامل برانگیز بودند که من دوست داشتم چندین بار آنها را تماشا کنم.

ریاحی در ادامه اضافه کرد: نکته جالب دیگر درباره فیلم‌های مستند تاثیرگذاری‌شان روی مخاطب است، در واقع این آثار به دلیل واقعی بودن، مخاطب را هم بیشتر با خودشان درگیر می‌کنند. بسیاری از حقایقی که در جامعه اتفاق می‌افتند و در فیلم‌های مستند به تصویر کشیده می‌شوند آنقدر تکان‌دهنده هستند که هیچ اثر داستانی نمی‌تواند به این زیبایی آنها را روایت کند و هیچ بازیگری هم نمی‌تواند احساس کسانی که در فیلم قصه‌ای را روایت می‌کنند به تصویر بکشد.

وی درباره مستند «همه چیز درباره آرزو» نیز گفت: من تا حدی در جریان ساخته شدن مستند «همه چیز درباره آرزو» بودم، همیشه هم زاویه نگاه کتایون جهانگیری به موضوعات محیط زیستی را دوست داشتم. ایشان در حال حاضر نیز در حال ساخت یک مستند درباره بنیاد نیکوکاری کمک که در زمینه کاشت حلزونی فعالیت می کند و اتفاقاتی که در آنجا می افتد هستند که برای من جای خوشحالی دارد.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1330910

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کتایون ریاحی جشنواره سینما حقیقت سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی باشگاه استقلال لیگ برتر نوزدهم آندره استراماچونی ایالات متحده آمریکا بوریس جانسون دونالد ترامپ انگلیس انتخابات مجلس یازدهم باشگاه پرسپولیس وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۷۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«احمد» در هند جایزه گرفت

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزای علم و فناوری آنا، این دوره از جشنواره در بخش مستندهای 60 دقیقه ای به مستند «احمد» به تهیه کنندگی یوسف ترابی‌نژاد و کارگردانی اعظم مرادی جایزه داد، پرتره جوانی به نام «احمد» که علی‌رغم محدودیت‌های فیزیکی، ذهنی بلندپرواز و همتی بلند دارد و داستان زندگی‌اش به معجزه می‌ماند.

جشنواره بین‌المللی فیلم‌های معلولین we care هند هر ساله باهدف افزایش آگاهی در مورد مسائل مربوط به معلولیت، برطرف‌کردن تصورات غلط و تعصبات در مورد افراد معلول و ایجاد تغییرات نگرشی و رفتاری برگزار می‌شود.

این جشنواره بر اساس کنوانسیون سازمان ملل به‌عنوان بخش جدایی‌ناپذیر از فعالیت‌های بین‌المللی یونسکو قلمداد شده که باهدف افزایش سطح آگاهی درباره حقوق معلولان سراسر جهان و تشویق نهادها، سازمان‌ها و هنرمندان در حوزه‌ معلولان فعالیت می‌کند.

«احمد» پیش‌ازاین نیز در جشنواره‌های داخلی و خارجی حضور داشته و منتخب پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حقیقت، جشنواره بین‌المللی بیگ سین لندن، ‌ یازدهمین جشنواره مستند بنگلادش، پنجمین جشنواره فیلم مارتینیک فرانسه و منتخب پنجمین دوره از جشنواره Over-the-Rhine International Film Festival آمریکا بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمید سهیلی سرباز سینما بود/ راش‌هایی که اسناد تاریخی مهمی هستند
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • گزارش تصویری | سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست/ آثار سهیلی اسناد تاریخی معتبری است
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • تولید چهار فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • «احمد» در هند جایزه گرفت
  • ۴ فیلم کوتاه‌داستانی در سینمای جوان مهاباد تولید شد