Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-25@09:41:22 GMT

صادرات محصولات پروتئینی به چین

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۸۲۴۷

صادرات محصولات پروتئینی به چین

ایران اکونومیست- رئیس سازمان دامپزشکی کشور در سفر به چین، به مذاکره پیرامون توسعه روابط اقتصادی کشور جهت تسهیل مراودات بازرگانی محصولات پروتئینی می‌پردازد.

 به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، علی‌رضا رفیعی‌پور رئیس این سازمان در جریان سفر به چین و پیش از دیدار با همتای خود در این کشور با محمد کشاورززاده، سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن دیدار کرد و به تبادل نظر پیرامون توافق‌های سفر پیشین خود و مهندس محمود حجتی وزیر سابق جهاد کشاورزی کشورمان به چین پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار کشاورززاده، سفیر ایران در چین به تشریح خصوصیات مورد انتظار طرف چینی برای هیئت اعزامی از دامپزشکی ایران به پکن پرداخت و افزود: از آنجا که چینی‌ها به تساهل و تسامح فعالیت های بازرگانی اعتقاد ویژه دارند باید تا حدِ امکان تلاش کرد فرایند اجرای توافق های دوجانبه به درازا نکشد و در همان زمان مورد توافق به اجرا برسد.

وی با اشاره به اینکه حدود ۸۰ درصد میوه‌های مصرفی در چین وارداتی است و از آنجا که هر ساله نمایشگاه واردات شانگ های در این کشور برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی است تا بازرگانان و صادرکنندگان ایرانی در معرفی پتانسیل های صادراتی ایران به چین نظیر فرش ایرانی و همچنین زعفران کوشا باشند.

همچنین در این دیدار، رئیس سازمان دامپزشکی کشور نیز ضمن ابرازعلاقه متقابل کشورمان به گسترش همکاری های دو کشور با اشاره به دستاوردهای بی نظیر صادرات میگوی ایران به چین که خوشبختانه به نتایج خوبی هم رسیده است، به سایر دستاوردهای فوق‌العاده سفر مردادماه سال جاری به اتفاق وزیرسابق جهاد کشاورزی کشورمان اشاره کرد و افزود: البته در حوزه فرآورده‌های تولیدی تحت‌نظر سازمان دامپزشکی، محصول "پایِ مرغ" با توجه به کمیت و کیفیت بالا و عدم مصرف داخلی قابل توجه، می‌تواند به وفور به این کشور صادر شود و ارزش افزوده خوبی را عاید تولیدکنندگان داخلی کشورمان کند.

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صادرات چین سازمان دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۸۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، غلامحسین تیموری گفت: مبادلات این مدت محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشت.
وی بیان کرد: از مجموع مبادلات مرزی محصولات بخش کشاورزی واردات ۳۹ هزار و ۲۲۵ تن کالا‌های شامل برنج، موز و کنجد و بیش‌از ۴۴ هزار و ۱۹۸ تن صادرات محصولات کشاورزی عمدتا شامل انواع خرما، گوجه فرنگی، هندوانه و سیب درختی و سایر خشکبار است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان ترانزیت محصولات کشاورزی در یک ماه اول امسال که از مرز‌های رسمی انجام شده را هزار و ۱۱۶ تن اعلام کرد.
وی گفت: سیمای کشاورزی سیستان و بلوچستان بسیار توانمند و دارای ظرفیت‌های زیادی است وباغبانی، زراعت و شیلات مهمترین ظرفیت‌ها برای توسعه صادرات بخش کشاورزی این استان بشمار می‌رود.
تیموری بیان کرد: سیستان و بلوچستان به دلیل دسترسی به بازار‌های افغانستان و پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور داراست.
وی ادامه داد: همچنین سیستان و بلوچستان در زمینه تولید محصولات باغی بویژه گرمسیری و استوایی بی‌نظیر است و تنها نقطه در کشور است که می‌تواند با تولید محصولاتی نظیر موز و تامین نیاز داخلی به حذف خروج ارز و واردات محصولات کشاورزی که به کشور تحمیل می‌شود کمک کند.

دیگر خبرها

  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان
  • استفاده حداکثری از ظرفیت «اسکاپ» برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای کشور
  • میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد
  • صادرات صنایع‌ دستی رونق می‌‌گیرد