Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@02:04:39 GMT

چالش‌های پیش روی بخش های ICU در بیمارستان‌ها

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۹۳۰۶

چالش‌های پیش روی بخش های ICU در بیمارستان‌ها

دبیر اجرایی هفتمین کنگره بین‌المللی مراقبت‌های ویژه با اشاره به چالش‌های پیش روی مراقبت‌های ویژه در ایران، بر ضرورت تدوین راهنماهای بالینی در بخش‌های آی‌سی‌یو تأکید کرد.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، بهنام محمودیه فوق تخصص مراقبت‌های ویژه، با اشاره به هزینه بسیار بالای تهیه دستگاه‌های لازم در بخش‌های مختلف مراقبت‌های ویژه، گفت: وجود استاندارد مشخص مراقبت‌های ویژه در کشور و گاید لاین‌های داخل کشوری مناسب در این رشته ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فوق تخصص مراقبت‌های ویژه، اظهارداشت: رشته مراقبت‌های ویژه یک رشته فوق تخصصی نوپا و جدید برپایه علم روز پزشکی و مبتنی بر شواهد بالینی و علمی پزشکی در سراسر دنیاست. 

وی افزود: اولین بخش مراقبت‌های ویژه در سال ۱۹۵۰ میلادی تاسیس شد، پس از آن با شناخت دقیق‌تر پاتوفیزیولوژی بیماری‌ها، فیزیولوژی بدن و استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته و مدرن این رشته به‌سرعت در دنیا رشد و توسعه یافت.

دبیر اجرایی هفتمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ادامه داد: مراقبت‌های ویژه در ایران علمی نوپا و نوظهور است، اولین دوره های آموزشی فوق تخصصی این رشته در کمتر از ۲۰  سال پیش پایه‌گذاری و تاسیس شد و سپس با توجه به نیاز مبرم کشور به این رشته در چند دانشگاه بزرگ علوم پزشکی کشور آموزش رشته فوق تخصصی مراقبت‌های ویژه آغاز شد و فوق تخصص های این رشته مشغول ارایه خدمات درمانی در مراکز بیمارستانی سطح ۳ و بالاتر در سراسر کشور شدند. 

محمودیه گفت: مراقبت‌های ویژه امروزه علمی است آمیخته و برگرفته از تکنولوژی‌های نوین در زمینه تجهیزات و لوازم  پزشکی و متخصصین این رشته  برپایه شناخت دقیق  فیزیولوژیک بدن، اندازه گیری‌های بسیار دقیق از کارکرد ارگان‌های مختلف بدن و  ارتباط ارگان ها با یکدیگر که پزشکان با استفاده از آن به مداوای بیماران بسیار بدحال در هر سیستم درمانی اقدام می‌کنند. 

وی عنوان کرد: در بخش مراقبت‌های ویژه با توجه به حساسیت و وخامت حال بیماران و فرصت بسیار اندک برای تشخیص و درمان بیماری، استفاده از ابزارهای تشخیصی دقیق، بروز و تست‌های آزمایشگاهی متنوع و جدید در کنار علم و دانش متخصصین این رشته در نجات جان بیماران ضروری است. 

وی گفت: انجمن مراقبت‌های ویژه ایران در طی سال‌های گذشته همواره تلاش کرده تا با برگزاری کنگره بین المللی سالیانه مراقبت‌های ویژه در کنار سایر برنامه‌های آموزشی این انجمن با حضور اساتید برجسته و بنام این رشته در دنیا و همچنین اساتید مطرح ایرانی، به ارتقای سطح علمی و عملی فوق تخصصهای این رشته و همچنین متخصصین سایر رشته های شاغل و همکار در بخش‌های ای سی یو و نیز پرستاران مراقبت‌های ویژه بپردازد. 

دبیر اجرایی هفتمین کنگره بین‌المللی مراقبت‌های ویژه خاطرنشان کرد: بدین منظور هفتمین کنگره بین‌المللی مراقبت‌های ویژه ایران ۱۸ تا ۲۰ دی‌ماه سال جاری در مجموعه همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد. 

محمودیه گفت: این کنگره که همچون سال‌های قبل با حضور اساتید بزرگ رشته مراقبت‌های ویژه از کشورهای اروپایی و امریکا و همچنین اساتید بزرگ داخلی این رشته و نیز اساتید بزرگ رشته‌های پولمونولوژی، عفونی، نفرولوژی، قلب و عروق، رادیولوژی، جراحی قفسه سینه، جراحی قلب، جراحی مغز و اعصاب، نرولوژیست، پزشکی قانونی، فارماکوتراپیست و دیگر رشته های پزشکی کشور و در طی سه روز در سالن‌های مختلف مجموعه رازی برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی هفتمین کنگره بین‌المللی مراقبت‌های ویژه گفت: همچنین کارگاه‌های مختلف آموزشی در خصوص سونوگرافی، اندوسکپی و پگ‌گذاری، برونکوسکپی، کار با دستگاه های مختلف ونتیلاتور و.‌..، در روزهای کنگره برگزار خواهد شد. 

وی بیان داشت: کنگره امسال دارای امتیاز بازآموزی کامل برای فوق تخصص‌های مراقبت‌های ویژه و متخصصین بیهوشی و همچنین دارای امتیاز برای سایر رشته های تخصصی است که علاقه‌مندان جهت ثبت نام و شرکت در کنگره می‌توانند به سایت انجمن مراقبت‌های ویژه ایران یا سایت آموزش مداوم وزارت بهداشت مراجعه کنند. 

محمودیه در خصوص چالش‌های پیش روی مراقبت‌های ویژه در ایران گفت: عدم وجود تعرفه گذاری مناسب برای خدمات فوق تخصصی پزشکان این رشته، عدم وجود دپارتمان مستقل آموزشی مراقبت‌های ویژه در کشور ، هزینه بسیار بالای تهیه دستگاه های لازم در بخش‌های مختلف مراقبت‌های ویژه از قبیل مانیتورینگهای پیشرفته همودینامیک، ونتیلاتورهای پیشرفته، مونیتورهای اندازه گیری فشار داخل جمجمه و .‌.. از جمله مشکلات است.

وی بیان داشت: عدم شناخت کافی بسیاری از همکاران رشته های دیگر نسبت به این رشته، عدم وجود استاندارد مشخص مراقبت‌های ویژه در کشور و گاید لاین های داخل کشوری مناسب در این رشته از دیگر مشکلات به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مراقبت های ویژه ایران پزشکی علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۹۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش ورزش ایران برای المپیک/ محدودیت در اعزام اعضای کادر فنی

به گزارش خبرنگار مهر، برگزارکنندگان بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس در رابطه با ترکیب اعزامی کاروان هر یک از کشورهای شرکت کننده مقرراتی وضع کرده اند که به نوعی دست و پای مدیران را برای اعزام کامل در هر رشته می بندد.

در ترکیب کاروان های اعزامی به بازی های المپیک، ورزشکاران بر اساس سهمیه های تخصیص داده شده جایگاه خود را دارند. بخش دیگر کاروان را اعضای کادر فنی رشته های المپیکی شامل سرمربی، مربی، سرپرست و .... تشکیل می دهند.

طبق آنچه کمیته برگزاری بازی های المپیک به آن تاکید دارد، تقریبا به ازای حدود ۵۰ درصد از کل سهمیه هایی که ورزش هر کشور کسب کرده، مجوز برای اعزام اعضای کادر فنی داده می شود. همین مساله که در برخی دیگر از ادوار بازی های المپیک هم اعمال شده بود، یکی از چالش های اصلی برای تعیین نهایی ترکیب اعزامی کاروان ایران را ایجاد کرده است.

مسئولان کمیته ملی المپیک که این روزها در مرحله ریزش کاروان ایران بر اساس ثبت نام اولیه هستند این موضوع را مدنظر دارند.

ورزش ایران تا به امروز صاحب ۳۲ سهمیه در ۹ رشته کشتی آزاد، کشتی فرنگی، تیراندازی، شمشیربازی، تکواندو، قایقرانی، وزنه برداری، ژیمناستیک و دوچرخه سواری شده است.

کد خبر 6085749

دیگر خبرها

  • دومین روز از اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • طب ایرانی می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد
  • اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان
  • چالش ورزش ایران برای المپیک/ محدودیت در اعزام اعضای کادر فنی
  • ایرج فاضل، رئیس جامعه جراحان ایران: گرایش به پزشکی در حال رنگ باختن است/ باید نگران آینده پزشکی باشیم
  • برخی رشته‌های تخصصی پزشکی در حال حذف شدن است
  • گرایش به پزشکی در حال رنگ باختن است
  • گرایش به پزشکی در حال رنگ باختن است/ باید نگران آینده پزشکی باشیم