Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-24@19:15:50 GMT

تکذیب حمله سایبری به سیستم بانکی کشور

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۹۸۲۵

تکذیب حمله سایبری به سیستم بانکی کشور

حوادث رکنا: مدیر طرح و برنامه مرکز کنترل امنیت شبکه و فوریت‌های بانکی وقوع حمله سایبری و نفوذ به سیستم بانکی را تکذیب کرد.

به گزارش رکنا،به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، امنیت یکی از موضوعات مهم در سیستم بانکی به شمار می‌رود که با توجه به الزامات پدافند غیر عامل بانک مرکزی، شرکت کاشف و شبکه بانکی با ارتقاء زیرساخت‌های امنیتی، استفاده از توان بومی و پایش سامانه‌ها به این موضوع توجه ویژه‌ای دارند تا امنیت مشتریان در مقابل حملات سایبری متعدد به زیرساخت بانکی به عنوان یکی از زیرساخت‌های حیاتی حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهای اخیر گزارشی به نقل از رسانه نیویورک تایمز منتشر شده و این رسانه مدعی شده که یک حمله سایبری بزرگ به سیستم بانکی کشور انجام شده و اطلاعات ۱۵ میلیون کارت بانکی شامل نام دارنده و شماره حساب بانکی افراد لو رفته و منتشر شده که این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد و اطلاعات تعداد محدود کارت بانکی بدون رمز دوم منتشر شده بود و ناشی از سرقت نسخه پشتیبانی یکی از شرکت‌های پیمانکار حوزه بانکی و ارائه دهنده راهکار در حوزه خودپرداز است که محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز بر آن تاکید کرد.

علیرضا اطهری فرد، مدیر طرح و برنامه مرکز کنترل امنیت شبکه و فوریت‌های بانکی با شاره به تضمین پایداری امنیت در سیستم بانکی با تاکید بر رصد زیرساخت‌های امنیتی و توسط بانک مرکزی و کاشف گفت: اطلاعات و داده‌های در اختیار کاشف نشان می‌دهد که اخبار منتشر شده صحبت ندارد و حمله سایبری یا نفوذ به سیستم بانکی صورت نگرفته است.

منبع: رکنا

کلیدواژه: بنزین دلار یارانه سرقت اخبار امنیت شبکه سیستم تاکید تکذیب حمله سایبری عکس فیلم اخبار تهران زندگی وحشتناک بیمارستان مادر ویدیو عجیب حمله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۹۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی پلیس ،  رئیس پلیس فتای استان اصفهان با اشاره به اجرای طرح حمایتی دولت در پرداخت وام فرزندآوری گفت: برخی از افراد سودجو و کلاهبردار با ارسال پیامک و انجام تبلیغات مختلف در شبکه‌های اجتماعی، شهروندان را به سمت درگاه‌های جعلی پرداخت هدایت می‌کنند و قصد کلاهبرداری از آنان را دارند.

سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی افزود: افراد سودجو همواره از هر فرصتی برای کلاهبرداری و سوءاستفاده از کاربران استفاده می‌کنند و یکی از این فرصت‌ها، سوءاستفاده از ارائه تسهیلات و وام‌های بانکی است، در همین راستا نیز این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری تحت عنوان ثبت‌نام وام فرزندآوری یا دریافت خارج از نوبت این وام اقدام به درج تبلیغ در فضای مجازی کنند.

او گفت: مجرمان سایبری با روش‌های مختلف مانند ارسال لینک‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوینی همچون «برای ثبت‌نام وام فرزندآوری بر روی لینک زیر کلیک کنید» متقاضیان را به صفحات فیشینگ هدایت و اقدام به سرقت از حساب بانکی آنها می‌کنند.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان ادامه داد: هموطنان توجه داشته باشند که سایت ve.cbi.ir به عنوان تنها سامانه رسمی تسهیلات قرض الحسنه فرزند فعال است و از مراجعه به لینک‌های ارائه شده در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان است و کاربران می‌توانند در صورت مواجه شدن با هرگونه موارد مشکوک در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش گزارش‌های مردمی یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از حمله به سایت اتمی ایران و کنسولگری ایران در سوریه از زبان دبیر شورای عالی امنیت /۵ پیشنهاد به نشست سن پترزبورگ
  • پنج پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • 5 پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • هشدار احمدیان به کشور‌های میزبان مراکز امنیت سایبری صهیونیستی
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی به کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری سایبری دارند
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • هشدار احمدیان به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری
  • اقدامات پلیس فتا در زمینه ارتقای امنیت کنکور سراسری