Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@09:36:37 GMT

آرزوی مادری که با حافظ قرآن شدن پسرش برآورده شد

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۰۰۵۳

آرزوی مادری که با حافظ قرآن شدن پسرش برآورده شد

مادری که آرزوی حفظ کل قرآن کریم را داشت ولی موفق به این کار نشده بود تمام تلاش خود را به کار گرفت تا پسر نوجوانش حافظ کل آیات نورانی وحی شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان: عاطفه بناگذار مادری است که از کودکی فرزندش سیدحسین شمشیری را با آیات نورانی وحی آشنا کرد و با بازی‌های کودکانه و زحمت‌های زیادی که کشید، موفق شد فرزندش را در این راه یاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بناگذار مادر سیدحسین در مورد علاقه خودش به حفظ قرآن به ایکنا، گفت: قبل از اینکه ازدواج کنم دوست داشتم قرآن را حفظ کنم، نوارهای کاست استاد پرهیزگار را خریده و با شنیدن آن قرآن کریم را حفظ می کردم ولی این نوارهای کاست زود به زود خراب می‌شد در نتیجه نتوانستم حفظ قرآن را ادامه دهم و این آرزو در دلم ماند.

 

وی ادامه داد: بعد از ازدواج صاحب فرزند شدم و خواستم بعد از ازدواج این آرزو را در فرزندم عملی کنم به همین خاطر وقتی دیدم پسرم نیز علاقه‌مند است همه تلاش خود را کردم تا سیدحسین حافظ کل قرآن کریم شود.

 

حالا سیدحسین شمشیری در سایه زحمت‌های مادر و حمایت‌های بی‌دریغ پدر و زیر نظر استادان خوب خود موفق به حفظ کل قرآن کریم شده است. سیدحسین در سال ۹۱ و از هفت سالگی برای یادگیری قرآن کریم در مؤسسه قرآنی مشکاة ثبت نام کرده و زیر نظر ضیائی جزء ۳۰ را حفظ می کند.

 

وقتی حفظ جزء ۳۰ تمام شد از جزء اول شروع کرده و هر روز نیم صفحه را حفظ کرده و در قرائت خود از سبک استاد منشاوی استفاده کرده است.

 

مادر سید‌حسین گفت: پسرم در کودکی شلوغ و پرجنب و جوش بود، در مدت زمان حفظ با توجه به اینکه آموزش الفبا را نمی‌دانست هر روز صبح نیم ساعت با همدیگر کلمه به کلمه قرآن خوانده و حفظ می‌کردیم.

 

وی ادامه داد: وقتی مشغول بازی‌های کودکانه بود بازی‌هایمان رنگ قرآنی به خود می‌گرفت، با تشویق و جایزه قران کریم را حفظ کرد. اکنون به مرحله‌ای رسیده که بدون اینکه قرآن نخواند آرام و قرار ندارد وقتی به هر علتی کتاب آسمانی قرآن روی میزش نباشد به‌دنبال آن بوده و بیقراری می‌کند.

 

مادر سید‌حسین در مورد زمان حفظ قرآن پسرش گفت: سیدحسین بعد از اینکه به مدرسه رفت اول صبح حفظ می‌کرد و بعد از ظهر به مرور و تثبیت آیات حفظ شده می‌پرداخت.

 

وی افزود: وقتی حفظ ۱۵جزء اول تمام شد کم کم هر روز یک یا دو صفحه را حفظ می‌کرد و به این ترتیب در سال ۹۶ حفظ کل قرآن کریم را تمام کرد. الان نیز هر روز دو ساعت برای مرور و تثبیت آیات و سوره‌های قرآنی اختصاص می‌دهد.

 

حمایت خانواده‌ها از فعالیت قرآنی فرزندان

 

بناگذار با اشاره به حمایت خانواده‌ها از فعالیت قرآنی فرزندان خود، گفت: اولین و بزرگ‌ترین قدمی که خانواده‌ها برمی‌دارند حمایت از فرزندان خود است، فرآیند حفظ کل قرآن به قدری زمان‌بر و دقیق است که قطعاً بدون همکاری و حمایت پدر و مادرها این کار امکان‌پذیر نخواهد شد.

 

این حمایت‌ها ممکن است گاه به‌صورت حمایت‌های مادی باشد و گاهی ممکن است در لغو کردن مراسم‌ و مسافرت‌های خانوادگی باشد تا فرزند قرآنی بتواند برنامه‌ریزی اساتید در حفظ قرآن را به‌خوبی اجرا کند.

 

الگو بودن در مدرسه با حفظ قرآن

 

سید‌حسین شمشیری نیز حفظ قرآن کریم را باعث متفاوت بودن از دیگر دوستان و همکلاسی‌های خود ذکر کرد و گفت: وقتی حفظ کل قرآن تمام شد احساس می‌کردم در مدرسه به‌عنوان الگو مطرح شده و دوستان و اولیای مدرسه احترام، ارزش و اهمیت زیادی برایم قائل بودند و همه اینها در سایه عظمت قرآن کریم است.

 

وی با اشاره به اینکه داستان‌های زیبای بسیاری در قرآن وجود دارد، ادامه داد: سعی می‌کنم قرآن را به دوستانم معرفی کنم، داستان‌های زیبای قرآن را برای دوستانم خوانده و به آن‌ها پیشنهاد می‌کنم قرآن را بخوانند و اگر می‌توانند آن را حفظ کنند.

 

این حافظ نوجوان کل قرآن به دوستان خود توصیه کرد: دوستان می‌توانند به‌صورت آزمایشی قرآن را حفظ کرده و میزان توانایی در یادگیری و حافظه خود را بسنجند و سپس به حفظ کل قرآن کریم اقدام کنند و بهتر است افراد معنی قرآن را نیز بخوانند و در کنار حفظ به آموزه‌های دینی و قرآنی نیز عمل کنند.

 

سید‌حسین شمشیری در حال حاضر دانش‌آموز کلاس نهم دبیرستان دهخدای تبریر است و اکنون دو سال است که زیر نظر استاد زارعان به تثبیت محفوظات خود می‌پردازد و منفرد خطیبی، اباذری و راثی از دیگر استادان قرآنی سیدحسین هستند.

 

 

منبع: ایکنا

پایان پیام/500

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد خطبه نماز جمعه نماز جمعه شهرستان انار کانون های فرهنگی هنری مساجد اجلاس نماز سبک زندگی بودجه کانون های فرهنگی هنری مساجد قاری قرآن حافظ قرآن قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۰۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در نوزدهمین آزمون ارزیابی حافظان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد مهدی بحرالعلوم، مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار ما گفت: نخستین مرحله نوزدهمین طرح آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان، ۱۴ اردیبهشت در سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این مرحله ۱۲ هزار و ۲۷۴ نفر در حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن شرکت کرده اند که از این تعداد ۳ هزار و ۵۳۱ نفر آقا و ۸ هزار و ۷۴۳ نفر خانم هستند.

مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم ادامه داد: استان تهران با هزار و ۶۷۵ نفر، خراسان رضوی با هزار و ۶۱۶ نفر و اصفهان با هزار و ۳۸۸ نفر بیشترین شرکت کننده را دارند.

بحرالعلوم افزود: در حفظ ۱۰ جزء، چهار هزار و ۱۲ نفر، در ۲۰ جزء هزار و ۸۰۹ نفر و در حفظ کل ۶ هزار و ۴۵۳ نفر متقاضی ثبت نام کرده اند.

وی اظهار کرد: مرحله اول نوزدهمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم ساعت ۸:۳۰ چهاردهم اردیبهشت در حوزه‌های مختلف در استان‌های مختلف که آدرس آنها در کارت ورودی داوطلبان ثبت می‌شود، برگزار خواهد شد.

بحرالعلوم تصریح کرد: در این آزمون از هر جزء قرآن کریم، ۵ سوال می‌آید که داوطلبان باید به ۳ سوال مفاهیم و ۲ سوال حفظ قرآن پاسخ دهند. قبول شدگان این مرحله اواخر تیر امسال در آزمون شفاهی شرکت می‌کنند. آزمون مجدد مرحله شفاهی نیز اواخر آبان و آزمون مرحله سوم هم در بهمن سال ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و ثبت‌نام متقاضیان نوزدهمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان اسفند ۱۴۰۲ انجام شد.

مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم در ادامه گفت: طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، مصوبه شماره ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

بر این اساس، قبول شدگان و دارندگان مدارک تخصصی حفظ می‌توانند از مزایایی همچون اعطای مدرک همتراز کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، مزایای درجات هنری، امتیازات اداری، استخدامی و اعطای کمک هزینه تحصیلی برخوردار شوند.

دیگر خبرها

  • نوجوان نخبه روشندل اردبیلی، مبلغ قرآن کریم در جهان اسلام
  • نانوای حافظ قرآن کریم مورد تقدیر قرار گرفت
  • تقدیر از نانوای حافظ قرآن کریم در اسفراین
  • انتخاب قاری مازندرانی برای تشرف به سفر حج تمتع
  • رونمایی از مصحف صوتی به روایت ورش از نافع در الجزایر
  • کرسی ثابت تلاوت و تدبر در قرآن کریم در یاسوج
  • امسال آرزوی ۱۰۲۰ یتیم گلستانی در جام آرزوها برآورده می شود
  • ترویج زندگی قرآنی در جامعه امروزی ضروری است
  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در نوزدهمین آزمون ارزیابی حافظان
  • افتتاح نمایشگاه هنر‌های قرآنی در فرهنگسرای نیاوران