Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@11:57:51 GMT

شهرستان زهک راه دسترسی مناسب ندارد

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۰۱۵۵

شهرستان زهک راه دسترسی مناسب ندارد

در حالی راه مناسب یکی از زیرساخت های اساسی و مهم در آبادانی و توسعه یک منطقه به شمار می رود که شهرستان زهک به ویژه در بخش روستایی از راه دسترسی مناسبی برخوردار نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در حالی راه مناسب یکی از زیرساخت های اساسی و مهم در آبادانی و توسعه یک منطقه به شمار می رود که این بستر همچنان در بسیاری از مناطق سیستان و بلوچستان دچار معضل و مشکل بوده و نیازمند بازسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شهرستان زهک از جمله مناطقی است که اهالی آن با گذشت بیش از سی و اندی سال همچنان چشم انتظار بازسازی و اصلاح جاده هستند به گونه ای که نبود علائم هشداردهنده و فاقد شانه خاکی بودن مسیرهای آن به ویژه در بخش روستایی باعث شده تا سنگینی بی تدبیری برخی از دست اندرکاران امر بر دوش مردم صبور باشد.

شهرستانی که علیرغم داشتن آثار باستانی و تاریخی متعدد اما بستر مناسب جاده ای برای حضور گردشگران را ندارد. در همین راستا شماری از شهروندان در تماسی که با دفتر این پایگاه خبری داشتند با بیان اینکه بسیاری از مسیرهای روستایی شهرستان زهک فاقد خط کشی مناسب است،گفتند: مسئولان باید به فکر تکمیل زیرساخت ها و ترمیم مشکلات جاده ها باشند تاکنون چندین مورد انحراف خودروهای در حال تردد از مسیر اصلی و سقوط آنها به داخل انهار را شاهد بوده ایم.

به گفته اهالی؛ بسیاری از پل های موجود در این شهرستان دارای سابقه 40 ساله بوده و توان عبور وسایل نقلیه با وزن سنگین را ندارند به گونه ای که تاکنون چندین مرحله شاهد تخریب پل ها بوده ایم.
 
 سرقت علائم ایمنی افزون بر 42 میلیارد ریال خسارت داشت

در پی تماسی که خبرنگار عصر هامون با ایوب کرد، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان داشت، وی گفت: با توجه به ساخت راه های روستایی توسط اداره کل راه و شهرسازی بدون شانه آسفالتی، بررسی و برنامه ریزی لازم جهت رفع موضوع توسط این اداره کل صورت پذیرفته و اقدام مورد نیاز بر حسب اولویت  برای محورهای نیازمند بهسازی حسب اعتبارات و قیر ابلاغی انجام می شود.

وی افزود: نصب علائم ایمنی و هشدار دهنده در کلیه محورها (روستایی- فرعی- اصلی) انجام شده و به طور مرتب و دوره ای بازرسی صورت می پذیرد و در صورت کمبود تابلو و علائم، موارد مورد نیاز تهیه و نصب می شود.

این مقام مسئول ادامه داد: در اکثر حوزه ها با پدیده سرقت تابلوها و علائم مواجه هستیم که میزان آن در سال جاری بالغ بر 42 میلیارد ریال می باشد با این تفاسیرعلی رغم کمبود اعتبارات، به صورت مداوم نسبت به جایگزینی تابلوها و علائم اقدمات لازم صورت می گیرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خاطر نشان کرد: بهسازی و انجام روکش آسفالت برای محورهای مواصلاتی در صورت وجود اعتبارات مصوب و تخصیص یافته با برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار و یا به صورت امانی با استفاده از اکیپ های راهداری و راهسازی و در صورت تخصیص قیر امانی انجام می شود. کمبود اعتبار یکی از عوامل اصلی در رابطه با عدم تحقق موضوع بهسازی برخی مسیرها می باشد.

وی گفت: برنامه ریزی در جهت بهسازی راه های غیر شریانی با استفاده از اکیپ های چهاگانه متمرکز راهداری و راهسازی صورت پذیرفته و این اکیپ ها در حال انجام عملیات بهسازی محورها می باشند.
 
به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان؛ در سال 98 به میزان 52 کیلومتر به صورت امانی و 33 کیلومتر بصورت پیمانی و در سال 97 به میزان 180 کیلومتر به صورت امانی و 112 کیلومتر به صورت عقد قرارداد با پیمانکاران در محورهای مواصلاتی حوزه این اداره کل انجام شده است.

کرد در پایان افزود: میزان بهسازی و روکش آسفالت انجام شده در محورهای شهرستان زهک در سال 97 جمعاً به طول 31 کیلومتر و نیز در سال 98 به طول 19 کیلومتر می باشد که مجموع طول کل بهسازی انجام شده 50 کیلومتر می باشد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۰۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین از لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان قزوین به منظور پیشگیری از وقوع سیل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدرضا علیمی ظهر امروز در جلسه مدیریت بحران استان قزوین که در محل سالن جلسات اداره کل مدیریت بحران استان قزوین برگزار شد با اشاره به عملکرد مدیریت بحران استان قزوین در پیشگیری از سیلاب رودخانه‌ها، اظهار داشت: استان قزوین دارای حدود 2 هزار و 750 کیلومتر رودخانه اصلی در 2 حوضه آبریز رودخانه شور و دریای خزر در سطح 6 شهرستان است. 

وی افزود: در سال 1402 به منظور پیشگیری از سیل، نقاط حادثه‌خیز سیلاب استان شناسایی و مشکلات آن بررسی شد، همچنین اقدامات متعددی در راستای ساماندهی و لایروبی رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی دهانه پل‌ها و بازگشایی مسیرهای عبور سیلاب در سطح کلیه شهرستان‌های استان انجام شد.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین بیان کرد: در همین راستا و به منظور شناسایی تصرفات در بستر و حریم رودخانه‌ها به صورت مستمر پایش صورت گرفت و به منظور رفع تصرفات، گروه گشت و بازرسی تشیکل و برای متخلفان اخطاریه صادر شد، همچنین پیگیری طرح شکایت در مراجع قضایی و در نهایت اخذ احکام و یا دستورات قضایی جهت رفع تصرفات در این زمینه صورت گرفت. 

علیمی تصریح کرد: با همکاری شرکت آب منطقه‌ای و سایر دستگاه‌ها از جمله اداره کل راهداری، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، فرمانداری‌ها‌ شهرداری‌ها و دهیاری‌ها لایروبی رودخانه ها و پاکسازی پل ها در 42 کیلومتر از رودخانه های استان صورت گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین، گفت: انجام پروژه‌های آبخیزداری در بالادست رودخانه‌ها و پروژه‌های مهندسی رودخانه شامل دیواره‌سازی رودخانه ها، سازه‌های کنترل سیلاب رودخانه در سطح شهرستان‌ها، لایروبی رودخانه های شهر قزوین، لایروبی رودخانه‌های مرکز شهرستان‌ها، کنترل سیلاب روستاهای نوآباد و شهید آباد آوج، دیواره سازی رودخانه های الموت در روستاهای هرانک و کشکدست، بازگشایی مسیر رودخانه مالی‌آباد آبیک، لایروبی رودخانه های الموت و انجام مطالعات رودخانه ها از دیگر اقدامات صورت گرفته در این حوزه است. 

وی افزود: 71 مورد بازید مشترک جهت شناسایی، پایش و بازبینی نقاط حادثه‌خیز و سازه‌های تقاطعی رودخانه ها، 18 مورد بازید به منظور کنترل مکان‌های دفع و تخلیه پسماند، معرفی افراد خاطی در حوزه تخلیه زباله و نخاله به محیط زیست به صورت مستمر، برگزاری جلسات توجیهی برای دهیاران و شهرداران نیز از در این راستا انجام گرفته است. 

علیمی یادآور شد: در سال 1400 لایروبی رودخانه ها در 26 کیلومتر اجرا شده بود که این میزان در سال 1401 به 24 کیلومتر و در سال گذشته به 42 کیلومتر رسیده است، در نتیجه این اقدامات میزان تلفات ناشی از سیل در سال 1402 به عدد صفر رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به مقادیر بارش سال زراعی استان قزوین، تصریح کرد: میزان بارش سال زراعی استان در سال 1401 تا 1402، 170 میلی لیتر است که این میزان تا پایان 24 فروردین ماه سال جاری به 180.1 میلی متر رسیده است، در این میان شهرستان آوج با میزان 229.3میلی لیتر بیشترین میزان بارش و شهرستان تاکستان با میزان بارش 141.2میلی‌لیتر کمترین بارش را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهسازی جاده قدیم «نمره‌ یک» به امیدیه از سوی نفت و گاز آغاجاری
  • ◄ چرا کرایه حمل و نقل بار ثابت ماند؟/ شاخص تن کیلومتر چه زمانی بروزرسانی می شود؟
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • نصب ۳۶۰ تابلو و علائم هشداردهنده جاده‌ای در جاده های تکاب
  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین
  • آسفالت نزدیک به ۱۱ کیلومتر از راه‌های روستایی چایپاره
  • بزرگراه قم - جعفرآباد بهسازی می‌شود
  • طرح بهسازی ابتدای بزرگراه قم جعفرآباد اجرایی شد
  • خط کشی ۶۶ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی شهرستان چایپاره در سال ۱۴۰۲