Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نادر توکلی، روز شنبه در نشست خبری به تشریح اقدامات دانشگاه علوم پزشکی ایران در ارتباط با پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوانزا پرداخت و افزود: با توجه به اینکه بیش از پنج میلیون و سیصد هزار نفر از جمعیت کشور تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار دارند، توجه به مسائل بهداشتی و درمانی این افراد از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۶۴ بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار دارد که ۱۴ هزار مورد مراجعه داشته ایم و از این تعداد، ۱۴۰۰ نفر به شکل اورژانسی پذیرش شدند و در نهایت ۵۱۰ نفر بستری شدند. 

توکلی با اشاره به ۱۵ مورد فوتی ناشی از آنفلوانزا در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: اغلب فوتی ها بیماری زمینه ای داشته اند که باعث مرگ آنها شده است.

بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، نیز در خصوص داروی آنفلوانزا، افزود: داروها معمولا برای زنان باردار، کودکان زیر پنج سال و افرادی که بیماری زمینه ای داشته باشند، استفاده می کنیم.

وی ادامه داد: داروها در اختیار بیمارستان ها قرار گرفته شد و کمبود دارو برای بیماران مبتلا به آنفلوانزا نداشته ایم.

عشرتی در ادامه افزود: استفاده بی مورد از آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد ویروسی، منجر به مقاومت میکروبی می شود که می تواند خطرناک باشد. 

وی گفت: این احتمال وجود دارد که بیماری در موج های دوم و سوم با شدت کمتر تکرار شود.

عشرتی افزود: به طور کلی شیوع آنفلوانزا از نیمه دوم آبان آغاز و تا اواسط زمستان ادامه می یابد.

وی در خصوص شیوع آنفلوانزا از مهر ماه در کشو، گفت: ماهیت ویروس آنفلوانزا خیلی سریع عوض می شود و همین مسئله باعث می‌شود ویروس تهاجمی تر شود و یا اینکه زمان شیوع بیماری جلو بیاید.

عشرتی در ارتباط با استفاده از واکسن آنفلوانزا در زمان شیوع بیماری، افزود: زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوانزا، ۱۰ روز قبل از اینکه فرد در معرض ویروس قرار بگیرد، است. اما توصیه می شود زنان باردار و کودکان زیر پنج سال و همچنین افرادی که بیماری زمینه ای دارند، این واکسن را بزنند.

کد خبر 4796970

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس آنفلوانزا دانشگاه علوم پزشکی ایران وزارت بهداشت وزارت بهداشت ویروس آنفلوانزا هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تجهیزات پزشکی سرطان نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سازمان غذا و دارو ریسک بیماری قلبی علی اصغر پیوندی دیابت سازمان نظام پزشکی سازمان بیمه سلامت بهداشت دهان و دندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۰۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از کل آمار گزش توسط سگ‌ها، ۱۵ درصد گزش با سگ‌های ولگرد بوده است.
زهرا نهبندانی گفت: در سال گذشته حدود ۳۷۱ هزار حیوان گزیدگی در کشور گزارش شده است که از این میزان ۲۰ هزار و ۵۶۹ مورد حیوان گزیدگی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اتفاق افتاده است.

او افزود: از کل آمار گزش توسط سگ‌ها، ۱۵ درصد گزش با سگ‌های ولگرد بوده است به طوری که در سال گذشته، ۲۱۴۵ مورد حیوان گزیدگی با سگ ولگرد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده که ۱۰۶۳ مورد آن فقط در شهر مشهد اتفاق افتاده است.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه گزش توسط سگ‌های ولگرد بیشتر در حاشیه شهر و روستا‌ها و شهرک‌های اطراف مشهد اتفاق افتاده است، گفت: ۵۰ درصد گزش توسط سگ‌های ولگرد در افراد زیر ۱۵ سال گزارش شده است.

نهبندانی افزود: در سال گذشته با پیگیری‌های خوب صورت گرفته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موردی از مرگ هاری انسانی نداشته‌ایم.

او با مقایسه آمار حیوان گزیدگی در سال ۱۴۰۲ با سال ۱۴۰۱گفت: تعداد موارد حیوان گزیدگی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۴۵۰۰ مورد افزایش نشان می‌دهد، اما تعداد گزش با سگ‌های ولگرد تغییر نکرده است.

رئیس گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهدافزود: مهمترین اقدام در هنگام رویارویی با سگ‌های ولگرد سعی در دوری و عدم مزاحمت برای آنها است و لازم است با سامانه ۱۳۷تماس گرفته و حضور سگ‌های ولگرد گزارش شود.

 

دیگر خبرها

  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • استاد برجسته و پیشکسوت دانشگاه تهران درگذشت
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد
  • بازدید وزیر بهداشت از ساخت بیمارستان موقوفه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • برپایی بیمارستان صحرایی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان
  • رازهای سر به مهر مانده «مغز» انسان