Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پس از آن که شهردار تهران و رییس بنیاد مستضعفان تفاهمنامه‌ای در دفتر شهردار به امضا رساندند. رییس بنیاد مستضعفان بازدید سرزده‌ای ازساختمان در حال احداث پلاسکو داشت. یک هفته‌ای بود فعالیت‌های عمرانی این پروژه به دلیل عدم ارائه نقشه از سوی مالک ودریافت پروانه ساختمانی متوقف شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فاصله جلسه‌ای در کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران هم برگزارشد و ۵ تصمیم برای رفع ابهامات و سرعت بخشی به روند ساخت و ساز قانونی پلاسکو گرفته شد.

در جلسه تصمیم گیری برای تعیین تکلیف عوارض مربوط به صدور پروانه ساختمانی پلاسکو که نمایندگان شهرداری، استانداری، بنیاد مستضعفان حضور داشتند، مقرر شد نمایندگان بنیاد مستضعفان و جانبازان نسبت به ارائه نقشه نهایی مورد نظر (مبتنی بر مصوبات کمیسیون ماده ۵ و نیز ارائه تمامی مستندات و مدارک مربوط به حقوق مکتسبه ساختمان قدیمی بر اساس آخرین مذاکرات که با شهردار منطقه داشته اند) به شهرداری منطقه دوازده اقدام کنند.

تصمیم گرفته شد، شهرداری منطقه ۱۲ نسبت به بررسی نقشه‌ها و حقوق مکتسبه ساختمان فرو ریخته در برابر مقررات قانونی اقدام و با رویکرد تسهیل گری و مساعدت در کمترین زمان عوارض متعلق به ساختمان جدید پلاسکو را رسماً به مالک پرونده اعلام کرده و نسبت به اعلام و دریافت عوارض و یا محاسبه در حساب‌های فی مابین اقدام کند.

در خصوص پارکینگ مورد نیاز ساختمان مطابق مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران نسبت به تامین پارکینگ در داخل ساختمان یا نزدیک‌ترین فاصله ممکن اقدام و تعهدات کافی در این زمینه از مالک پروژه دریافت شود.

مقرر شد مالک نسبت به ارائه نقشه‌های سازه، برق، مکانیک و مهندسین حقیقی و حقوقی مورد نیاز در تمامی رشته‌های لازم اقدام و مراحل تایید سازمان نظام مهندسی و سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی را اخذ کند و سپس شهرداری سریعا نسبت به صدور پروانه ساختمانی اقدام کند.

تاکید شد شهرداری منطقه ۱۲ و معاونت شهرسازی حداکثر تسهیلگری و سرعت را جهت طی مراحل مذکور معمول کند تا فرآیند تداوم عملیات ساختمانی دچار مشکل نشود.

عبدالرضا گلپایگانی معاون معماری وشهرسازی شهردار تهران نیز درخصوص آخرین وضعیت پروانه ساختمانی پلاسکو و جزییات جلسه‌ای که در شورای شهر تهران با موضوع ساختمان جدید پلاسکو داشته اند به خبرنگار مهر گفت: در جلسه تاکید بر این بود که ساختمان جدید پلاسکو حتما باید پروانه ساخت دریافت کند، زیرا صراحت قانونی در این رابطه وجود دارد.

وی ادامه داد: طراح و مجری پروژه و مسئولیت کسی که به عنوان مدیر یا مهندس ناظر حضور دارد باید کاملا شفاف و روشن باشد و از نظر فنی برایمان اطمینان حاصل شود که ساخت و سازی که دارد انجام می‌شود منطبق بر اصول فنی و مقررات ملی ساختمان و ضوابط و معیار‌های طرح تفصیلی است.

معاون شهردار تهران با اشاره به این که پلاسکو شرایط ویژه دارد و به همین دلیل وظیفه مدیریت شهری است که در این رابطه کمی مساعدت کند گفت: ابهاماتی وجود داشت از جمله این که مالک پلاسکو تصور می‌کرد براساس بندی از صورت جلسه‌ای که با شهردار وقت منطقه امضاء کرده (که البته ایشان ادعا می‌کنند این امضاء در شرایط خاصی بوده و بند را بعدا اضافه کرده اند.) پروانه به صورت رایگان صادر شود، اما قانون این اجازه را نداده که پروانه را به صورت رایگان صادر کنیم؛ موضوع دریافت عوارض کاملا قانونی است؛ ولی این هم نیست که بگوییم بنیاد مستضعفان اول باید عوارض را بدهد تا پروانه را بدهیم کمکی که می‌توانیم به بنیاد کنیم این است که در بده بستان‌هایی که با بنیاد داریم عوارض محاسبه شده را هم به عنوان بدهی بنیاد منظور کنیم یعنی فیش اعلام عوارض صادر می‌شود عدد قطعی را به عنوان بدهی بنیاد در حساب و کتاب‌های فی مابین با بنیاد لحاظ می‌کنیم. اگر شورای اسلامی شهر تهران تشخیص داد این عوارض بخشیده شود، این عدد از حساب بدهی بنیاد خارج می‌شود در غیر این صورت یک بدهی است و نحوه پرداختش باید تعیین تکلیف شود.

گلپایگانی با اشاره به موضوع پارکینگ ساختمان جدید پلاسکو گفت: مالک پلاسکو تصورش این بود که نباید پارکینگ تعیین کنند؛ ما با اشاره به مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری بر این موضوع تاکید کردیم، ولی پارکینگ در خود ملک نیست؛ براساس مصوبه شورای عالی پارکینگ بایددر محیط پیرامونی و جای مناسب باشد که چند گزینه هم در این رابطه وجود دارد یکی از گزینه‌ها زمینی است که متعلق به خود بنیاد است (پارکینگ اکبر) که مربوط به زمانی است که قرار بوده پلاسکو طبقاتی نشود و به صورت شش طبقه ساخته شود، ولی میراث با آن موافقت نکرد به این دلیل که در حریم ساختمان ژاندارک بود. برای ساخت پارکینگ زیرزمین این هم به عنوان یک گزینه مطرح است که قرار شده بنیاد با میراث فرهنگی گفتگو کند و اگر این اجازه را داد همان جا پارکینگ را بسازند. ایراداتی که بر روی نقشه‌ها بود که اصلاح شده و تغییرات مورد نظر را انجام داده اند، نقشه‌ها برای سازمان نظام مهندسی فرستادیم و اگر تاییدش را بدهد در اینجا با چند آیتمی که داریم پروانه را صادر می‌کنیم تا عملیات اجرایی بدون مشکل تداوم داشته باشد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی ساختمان پلاسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۰۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجهز شدن ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس تکلیف قانونی مندرج در بند (ی) تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و بند (ک) تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور مبنی بر اتصال تمامی آزادراه‌های کشور به پرداخت عوارض به صورت الکترونیکی، به دلیل عدم تحقق این امر معاونت نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور به موضوع ورود کرد.

با ورود سازمان بازرسی، در مجموع از ۲۹ آزادراه در دست بهره‌برداری، ۲۴ آزادراه به طور کامل به سامانه اخذ الکترونیکی عوارض تجهیز شده و ۵ آزادراه دیگر شامل آزادراه‌های اراک-خرم آباد، کنار گذر جنوبی تهران (غدیر)، قم-گرمسار، خرم آباد-پل زال و تهران-شمال باقیمانده که پیگیری این امر نیز در دستور کار است.

بنا بر این گزارش، با تجهیز آزادراه‌های فوق به سامانه اخذ الکترونیکی عوارض و عدم توقف وسایل نقلیه پشت دروازه‌های مربوطه، ضمن جلوگیری از اتلاف وقت مسافران، طبق برآورد انجام شده و بر اساس گزارش وزارت راه، سالانه حدود ۳۶ میلیون لیتر بنزین (معادل ۱۲۰۰۰ میلیارد ریال) و ۱۷ میلیون لیتر گازوئیل (معادل ۵۶۰۰ میلیارد ریال)، در مصرف سوخت صرفه‌جویی خواهد شد.

در این راستا خیراله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور با ارسال نامه‌ای به سازمان بازرسی کل کشور از پیگیری‌های به عمل آمده سازمان بازرسی و همچنین تلاش‌های صورت گرفته دست‌اندرکاران ذیربط تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 6086059

دیگر خبرها

  • سایبان خودرو بدون پایه
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت
  • نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست
  • نظارت بر هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان
  • ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض مجهز شدند
  • مجهز شدن ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض
  • اعمال تخفیف‌ها 5 تا 100 درصدی برای صدور پروانه ساخت
  • تصویب کاهش عوارض و بهای خدمات شهرداری شیراز
  • پرداخت ۲۱ هزار میلیارد تومان حق آلایندگی استان بوشهر