Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@04:46:59 GMT

پیامک کمک معیشتی دولت، روش جدید کلاهبرداران

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۰۳۹۶

 رئیس اداره مبارزه با جرائم سایبری پلیس فتا استان اصفهان از چندین مورد شکایت شهروندان اصفهانی مبنی بر کلاهبرداری با عنوان تخصیص کمک معیشتی دولت خبر داد و بدون اشاره به تعداد پرونده‌های تشکیل‌شده در این زمینه، گفت: پرونده‌های شکایت با موضوع کمک معیشتی دولت به پلیس فتا استان ارجاع شده و در حال بررسی پرونده‌ها و شناسایی کلاه‌برداران هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک، سرهنگ علی شکرالهی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: تاکنون شکایتی از سوی شهروندان مبنی کلاهبرداری با موضوع سهمیه‌بندی بنزین در استان نداشته‌ایم، اما در زمینهٔ کمک معیشتی دولت بعد از سهمیه‌بندی بنزین، چندین مورد شکایت از سوی شهروندان مبنی بر کلاهبرداری با عنوان ثبت‌نام برای تخصیص کمک معیشتی دولت داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه کلاهبرداران با سوءاستفاده از ناآگاهی شهروندان پیامک‌هایی برای آن‌ها ارسال می‌کنند، افزود: در این پیامک‌ها عنوان می‌شود که اگر کمک معیشتی دولتی شامل حال شما نشده، می‌توانید به این لینک مراجعه کرده و درخواست کمک معیشتی دولت را ثبت کنید.

رئیس اداره مبارزه با جرائم سایبری پلیس فتا استان، ادامه داد: مردم پس از مراجعه به لینک‌های عنوان‌شده، با یک درگاه جعلی مواجه می‌شوند، که در ابتدا از آن‌ها درخواست می‌شود مبلغ کمی بین دو تا سه هزار تومان پرداخت کنند. پس از پرداخت این مبلغ و ورود به سایت، اطلاعات محرمانه حساب بانکی آن‌ها کپی می‌شود و درواقع فیشینگ اتفاق می‌افتد.

سرهنگ شکرالهی با اشاره به اینکه کلاهبرداران با در اختیار داشتن اطلاعات حساب شهروندان، وجوهی از حساب آن‌ها برداشت می‌کنند، گفت: بحث فیشینگ در مرحله اول مهندسی اجتماعی است و بعد از آن هدایت افراد به سمت لینک‌های درگاه‌های جعلی اتفاق می‌افتد. این لینک‌ها متفاوت است، اما ساخت لینک به‌گونه‌ای است که مشابه سایت‌های اصلی باشد.

وی با اشاره به اینکه پیش‌از این هم پرداخت یارانه‌ها، سهام عدالت و کارت سوخت، موضوعاتی برای سوءاستفاده کلاهبرداران بود، افزود: کلاهبرداران همیشه به دنبال موضوعی هستند که مورد توجه اکثر مردم کشور باشد. موضوع سهمیه‌بندی بنزین و کمک معیشتی دولت نیز موضوعی جدید و مورد توجه افراد بسیاری در جامعه بود و به همین خاطر مورد توجه مجرمین فیشینگ‌ها قرارگرفته است.

رئیس اداره مبارزه با جرائم سایبری پلیس فتا استان، گفت: پرونده‌های شکایت با موضوع کمک معیشتی دولت به پلیس فتا استان ارجاع شده و در حال بررسی پرونده‌ها و شناسایی کلاهبرداران هستیم. اما موضوع مهم این است که مردم موارد این‌چنینی را در اسرع وقت اطلاع دهند.

وی با تأکید بر اینکه مردم نباید به راحتی به پیامک‌ها و سایت‌های جعلی اعتماد کنند، خاطرنشان کرد: با یک جستجوی ساده در اینترنت، راه‌هایی که دولت برای افراد معترض به عدم دریافت کمک معیشتی معرفی کرده را می‌توان پیدا کرد. شهروندان حتماً باید از طریق شماره و سامانه تعین شده اقدام کنند و بدانند که به‌غیر از این راه‌ها، دولت هیچ راه دیگری پیش‌بینی نکرده است.

دولت اعلام کرد که جاماندگان از کمک‌های معیشتی می‌توانند با ارسال پیامکی به شماره #۶۳۶۹* درخواست خود را برای بررسی مجدد ارسال کنند. همچنین اگر افراد معترض به سامانه #۶۳۶۹* پیامک داده و هنوز کد رهگیری آن‌ها نیامده، می‌توانند به‌جای کد رهگیری، از طریق شماره‌حسابی که یارانه به آن واریز می‌شد وارد سامانه شوند و درخواست خود را پیگیری کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا استان تهران جنوبی بودجه 99 پست پلاس عبدالمالک ریگی جشنواره سینماحقیقت لیلا واثقی پایتخت 6 بوریس جانسون یارانه معیشتی ترفند کلاهبرداری کلاهبرداری پیامکی انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا استان تهران جنوبی بودجه 99 پست پلاس عبدالمالک ریگی جشنواره سینماحقیقت لیلا واثقی پایتخت 6 بوریس جانسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۰۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بسته‌های معیشتی بین خانواده‌های کم برخوردارصومعه سرایی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان؛ عباس کریمی افزود: این ۲۰۰ بسته معیشتی به نیت امام زمان (عج) با عنوان در قالب طرح قرار دوازدهم و با مشارکت اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان صومعه‌سرا و خانه هلال کسما بین خانواده‌های کم بضاعت توزیع شد.
 بخشدارمرکزی صومعه‌سرا ارزش این بسته‌های حمایتی را ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد؛ چرا آب ذخیره کنیم؟
  • واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • واقعیت پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد چه بود؟
  • انجام بیش از 36هزار و 500 استعلام بانک و دفتر خانه در سال 1402 توسط دفاتر پیشخوان دولت
  • پرداخت وام فرزند آوری ترفند کلاهبرداران سایبری
  • شهروندان گلستانی به پیامک های «ثبت نام طرح کمک معیشتی» توجه نکنند
  • هوش مصنوعی چه نقشی در مدیریت شهر دارد؟
  • داوطلبان شرکت در کنکور مراقب کلاهبرداران باشند | ویدئو
  • توزیع بسته‌های معیشتی بین خانواده‌های کم برخوردارصومعه سرایی