Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نماینده ولی فقیه در دانشگاه‌ها: "شورای راهبردی"، "شهرک فناوری" و "کمیته روابط بین‌الملل" در کیش؛ نشان‌دهنده‌ همت ویژه و بالای سازمان منطقه آزاد کیش در نیل به اهداف بیانیه گام دوم انقلاب است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، نخستین نشست هم‌اندیشی نماینده ولی‌فقیه در دانشگاه‌ها با جامعه‌دانشگاهی جزیره کیش، با حضور دکتر مظفری مدیرعامل و معاونان سازمان و روسا و استادان منتخب دانشگاههای مستقر در کیش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی در این نشست تصریح کرد: وجود "شوراهای راهبردی" "شهرک فناوری" و "کمیته روابط بین‌الملل" درکیش؛ نشان‌دهنده‌ همت ویژه و بالای منطقه آزاد کیش در نیل به اهداف بیانیه گام دوم انقلاب است و با توجه به موجود بودن ظرفیت‌های لازم، اگر مانعی در هر بخش وجود داشت بررسی و ارایه شود، قطعا مرتفع خواهد شد.
نماینده ولی‌فقیه در دانشگاه‌ها جذب دانشجوی خارجی را امری تخصصی دانست و گفت: این فرآیند نباید در مسیر توریسمی و با نگاه تجاری اتفاق بیفتد و باید در سیاست‌گذاری‌های فرهنگی موردتوجه قرار بگیرد. وی تاکید کرد: بازنگری در رتبه‌بندی مقالات علمی نیز در دستور کار جوامع دانشگاهی و شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار دارد.
حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی با اشاره به حساسیت شرایط کشور و چالش‌های اخیر گفت: در حوزه جنگ‌های نیمه‌سخت و نرم، فهم میدانی بسیار مهم است و این جنگ، جنگ اراده‌ها می‌باشد و طبق تحلیل متخصصان داخلی، قصد دشمن با سخت کردن حلقه محاصره و تحریم‌ها و ایجاد ناامنی در قالب‌های مختلف مثل ورود سلاح گرم به جمعیت مردمی، و در عرصه سوم جنگ روانی با تاریک نشان دادن آینده و فساد دستگاه‌های دولتی بود؛ که با یک برنامه‌ریزی جدید با نشانه گرفتن "باور" و "اعتماد" و "امید" مردم شروع به کار کردند.
وی با اشاره به جامعه پزشکی که امید و نقطه‌قوت نظام و مردم هستند گفت کشور ما علی‌رغم تمام تحریم‌ها از "توریسم‌سلامت" برخوردار است و این نشان‌دهنده به بار نشستن زحمات علمی جامعه است که با وجود حمله دشمنان و تلاشی که در تخریب آن داشتند، به راه خود ادامه داد.
نماینده ولی‌فقیه در دانشگاه‌ها افزود: ما در بخش داروسازی که اتفاقا در حوزه اقلام تحریمی قرار دارد، قابلیت‌های خود را به فعلیت رسانده‌ایم و اکنون وظیفه ما مطلع کردن مردم از این موفقیت‌ها می‌باشد تا همان‌طور که به رفتن نخبگان اشاره می‌شود، این دستاوردها هم برجسته و معرفی شوند.
حجت‌الاسلام رستمی ادامه داد: عهدشکنی بیگانگان باعث شد به توانایی‌های فردی و اجتماعی ملت ایران باور بیشتر پیدا کرده و با توجه بیشتر به آنها، به شکوفایی و بالندگی ظرفیت‌های علمی کشور بپردازیم.
همچنین دکتر غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست ضمن تبریک روز دانشجو گفت: یکی از ظرفیت‌های قابل توجه جزیره کیش، ظرفیت علمی و دانشگاهی آن است.
وی افزود: با توجه به همین ظرفیت و شرایط مطلوب دانشگاهی، طی مذاکراتی با دانشگاه‌های کیش مقرر شد شورای راهبردی تشکیل شودکه مسئولیت اصلی این شورا تبدیل جزیره کیش به "شهر دانشی" است و "مرکز نوآوری" نخستین طرح و مجموعه‌ای بود که در دستور کار قرار گرفت و عملیاتی شد.
دکترمظفری با تاکید برحمایت همه‌جانبه سازمان از این مرکز اظهار کرد: زمینی در مجاورت این مرکز برای فعالیت‌های صنعتی در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به آمار دانشجوهای جزیره در مقطع تحصیلات تکمیلی و لزوم ایجاد فضای پویا و شاد دانشگاهی گفت: تاکنون از این ظرفیت علمی، بسیار کم استفاده شده است و امیدواریم کیش در این زمینه هم به پایلوت نمونه کشور تبدیل شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ادامه داد: "معاونت علمی و نوآوری" ساختار جدیدی است که در چارت سازمانی پیش بینی شده که درحال بررسی است.
همچنین حجت‌الاسلام عباس تقوی نماینده دفتر نهاد رهبری دردانشگاه‌های استان هرمزگان در این نشست بیان کرد: استادان، فرهیختگان، مسئولین و دانشجویان، جمعیت قابل توجهی را در جزیره کیش تشکیل داده و طرح‌های خوبی را در حوزه‌های مختلف علمی و فرهنگی انجام داده‌اند؛ اما باید سعی شود از این ظرفیت به بهترین شکل و در بالاترین خروجی بهره‌برداری شود و این وظیفه دانشگاه ها هست که طرح "نقشه راه فرهنگی" برای دانشجویان خط مشی مشخص و بستر عملی آن را فراهم کنند.
وی افزود: از جمله اقتضائات فرهنگی دانشجویان کیش و قشم، رسیدن به نقطه مطلوب و عملیاتی در حوزه‌های پژوهشی و فرهنگی و تربیتی است و این میل وافر در بدنه دانشگاهی جزیره‌های کیش و قشم باید شکوفا و بهره‌برداری شود تا به صورت الگویی قابل عرضه در داخل و خارج کشور مطرح شود و نیل به این مهم، زیرکی، هوشمندی و دقت بالایی را می‌طلبد.
رحیمی نماینده دانشگاه علوم‌پزشکی تهران، با اشاره به سابقه این مرکز که از سال 86 شروع به کار کرده است گفت: از سال 93 که ملزم به ورود در عرصه بین‌المللی شدیم با جذب 800دانشجو خارجی از 80کشور طی چهارسال در سطح کشور و150دانشجوی خارجی از 17ملیت در کیش، این مسئولیت را عملی کردیم.
وی افزود: بسیاری از بیماران حوزه خلیج‌فارس حاضر به درمان در بیمارستان‌های آمریکایی اما غیراسلامی امارات نیستند و این فرصت بسیار خوبی برای جزیره کیش است که با فراهم کردن تسهیلات لازم به پذیرش و درمان این بیماران بپردازد.
نماینده دانشگاه علوم‌پزشکی تهران با اشاره به ماده64 و برنامه ششم گفت: اجازه ایجاد شعب مشترک دانشگاهی با کشورهای دیگر صادر شده است اما این اتفاق نیاز به زیرساخت و حمایت‌هایی دارد که حداقل در منطقه آزاد قابل اجرا شدن است.
همچنین سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی در این جلسه با اشاره به ماده 27 قوانین و مقررات گفت: جزیره دچار معضلی تحت عنوان دوگانگی منطقه‌ای است، چراکه در جریان تقسیمات کشوری زیر مجموعه استان هرمزگان و بخش بندرلنگه قرار دارد و در تصمیمات ملی، عالی‌ترین مقام دولت در مناطق آزاد، مهم‌ترین مقام، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد است که با حکم مستقیم رئیس دولت تنفیذ می‌شود.
وی تاکید کرد: دانشگاه‌های کیش باید همچون سایر دستگاه‌ها مانند نیروهای انتظامی و صداسیما به‌صورت منطقه ویژه، مشغول به کار باشند و به طور مستقل عمل کنند و زیرمجموعه شدن این مراکز که دارای درجه الف هم هستند، خطای استراتژیک بزرگی است.
دکتر داریوش سلیمی دستیار ویژه مدیرعامل در علم و فناوری مرکز نوآوری نیز در این نشست یکی از معضلات مجموعه‌های آموزش عالی را، چگونگی اتصال ساختارها و رشته‌ها به نیازهای منطقه دانست که در کنار کاهش دارا دانشجویان، نیاز به تحولات اساسی را متذکر می‌شود.
وی ادامه داد: جزیره کیش با شرایط جغرافیایی و مساحت خود قابلیت مدیریت مستقل را دارد و می‌تواند به عنوان پایلوت به این مسئله بپردازد.
مسعود توفیقی مدیرعامل موسسه آموزشی علوم و فنون کیش نیز در این جلسه اظهار داشت: موسسه علوم و فنون کیش برای پر کردن خلا آموزش‌های کوتاه‌مدت شکل گرفت و در حال حاضر بخش فناوری با دستور و همت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به شکل گسترده‌ای آغاز به کار کرده است.
رئیس موسسه علوم و فنون کیش با توجه به آمار حضور تعداد بسیار بالای اتباع بیگانه در بخش خصوصی و اقتصادی گفت: دانشگاه‌های دولتی نتوانستند در خصوص جذب دانشجوی خارجی همچون بخش خصوصی عمل کنند و این امر نیاز به واکاوی برای رفع موانع موجود دارد.
دکتر توفیقی با اشاره به مبحث کارآفرینی ادامه داد: باید دید این فرهنگ در دانشگاه‌ها چه‌قدر کارآمد است و سبک این آموزش را به مدل بازار کار نزدیک کرد.
محمدحسین مصطفوی، سرهنگ پدافند هوایی پایگاه هوایی کیش نیز در این جلسه اظهار کرد: نگاه ویژه، عملکرد ویژه هم می‌طلبد و استارتاپ‌های انقلابی و علمی با رویکردهای موجود با اولویتهای سیاسی و تجاری و نه علمی قابل اجرا نیست.
سرهنگ مصطفوی تاکید کرد: به پروژه خلیج‌فارس و نفت و صنعت دریایی چه در حوزه موادغذایی و چه انرژی؛ باید در پژوهش‌های دانشگاه‌های جنوب به عنوان پتانسیل تاریخی و پایدار منطقه و شاید ژئوپلتیک جهانی تعریف و حمایت شود و در حوزه‌های کشوری، نفت و انرژی را هم به عنوان یک تکه از پازل موهبت الهی خلیج همیشگی فارس، هدف‌گذاری شود.
وی افزود: در آمایش سرزمینی و با توجه به نقشه راه علمی کشور رشته‌های بین‌المللی چون محیط زیست و اقیانوس‌شناسی و گردشگری را می‌توان مدنظر داشت.
خوبیاری نیز در این نشست ضمن تقاضای دیدار دانشگاهیان کیش با مقام معظم رهبری، از مسئولین پرسید، چرا باید شرط تحصیلات تکمیلی phd داشتن مقاله در isi باشد و به خروج ارز و تفکر داخلی بیانجامد؟ چرا این تفکر در مجلات و ساختار پژوهشی قوی در کشور خودمان استفاده نشود؟
وی افزود: باید به جای صادرات دانشجو، به واردات آن فکر کرد تا از تمام جنبه‌های علمی و اقتصادی آن بهره‌برداری شود.
در پایان این نشست، دکتر مظفری با تاکید بر لزوم برگزاری مستمر نشست‌های هم‌اندیشی گفت: طرح و ساخت یک شهرک دانشگاهی با مساحت64هکتار در بهترین منطقه جغرافیایی کیش آماده و آغاز شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، به جهت عملیاتی کردن طرح‌های موردنظر و مشارکت دانشگاه‌ها، حدود شش هفته برای بررسی و ارائه "نقشه راه" برای جزیره به کارشناسان و مسئولین، فرصت داد تا در نشست بعدی در تهران، عملیاتی شود.
وی تاکید کرد: نگاه ما در جزیره کیش، ملی است و به حل مسائل کل کشور می‌اندیشیم و در ساختار خود و با ارائه طرح معاونت علمی فناوری به دنبال تحقق آن هستیم.
دکتر مظفری بر لزوم مدیریت و اجرای مستقل نهادهای مختلف در کیش، خصوصا دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: اگر بنا بر عدم استقلال باشد؛ اجرا نشدن بعضی برنامه‌ها اولی بر اجرای زیرمجموعه‌ای و بدون استقلال است.
رییس هیئت مدیره سازمان کیش با تاکید بر بومی‌کردن ِ بیانیه گام دوم انقلاب در جزیره کیش و عملیاتی شدنِ مباحثی از آن گفت: باید از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش، بالاترین بهره‌برداری را در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۰۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

طهرانچی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تا کنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصاء شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار(ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فرازهای این زیارت را به متن جامعه ببریم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد.

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحدهای دانشگاهی قرار بگیرد.

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت.

گفتنی است جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه ها برگزار خواهد شد.

کد خبر 6086713

دیگر خبرها

  • مقوله حجاب اولویت دانشگاه است
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • لیبرال دموکراسی پایبند هیچ قانونی نیست/تاریخ پراز جنایت استکبار
  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با رئیس دیوان عالی کشور
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • توصیه نماینده ولی فقیه به فرماندار کاشان
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی