Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@05:47:03 GMT

کارگروه ادبیات پایداری حوزه هنری بیجار تشکیل شد

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۱۴۹۲

کارگروه ادبیات پایداری حوزه هنری بیجار تشکیل شد

ایسنا/کردستان کارگروه ادبیات پایداری حوزه هنری شهرستان بیجار با تأکید بر تولید آثار با محوریت خاطرات انقلابیون و رزمندگان دوران دفاع مقدس فعالیت خود را آغاز کرد.

ایرج کاکی، مدیر طرح و برنامه و روابط عمومی حوزه هنری، امروز (23 آذر) در نشستی با حضور مسئولین حوزه هنری استان و جمعی از نویسندگان و هنرمندان حوزه فرهنگ و مطالعات پایداری کارگروه ادبیات پایداری حوزه هنری بیجار، اظهار کرد: بر اساس سیاست‌های ابلاغی، ادبیات پایداری محوری‌ترین بخش فعالیت حوزه هنری در کشور محسوب شده و بر این اساس از طرح‌ها و آثار مرتبط با ادبیات پایداری به‌صورت ویژه حمایت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دفاع از ارزش‌ها و الگوی انقلاب اسلامی فلسفه وجودی حوزه هنری است و بیجار با پیشینه‌ای غنی از ایثار و جانفشانی فرزندان در برابر توطئه‌های داخلی و خارجی از بدو تشکیل انقلاب اسلامی تاکنون مملو از خاطراتی گران سنگ است که باید به‌صورت جد موردتوجه قرار گیرد.

مدیر طرح و برنامه حوزه هنری استان کردستان، بیان کرد: با توجه به تأکیدی که رئیس حوزه هنری استان کردستان نسبت به شکل‌گیری روند تولید آثار باکیفیت مرتبط بافرهنگ و مطالعات پایداری در استان و به ویژه شهرستان بیجار به‌عنوان یکی از پایگاه‌های اصلی انقلاب و دفاع مقدس دارند، در راستای به ثمر نشستن برنامه‌های مرتبط به‌صورت کامل در استان حمایت صورت می‌گیرد.

کاکی ضمن قدردانی از تمامی دلسوزان حوزه ادبیات پایداری، ذکر کرد: برگزاری منظم کارگاه‌های آموزشی، توجه به کیفیت آثار، کوتاه کردن پروسه‌های مربوط به بررسی آثار و تشکیل منظم جلسات این کارگروه از برنامه‌هایی است که می‌تواند ضمن تقویت توانمندی هنرمندان و ایجاد همدلی روند تولید را نیز تسریع بخشد.

در ادامه شهرام ستاری، کارشناس مسئول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان کردستان، نیز در سخنانی به تشریح برنامه‌ها و اهداف دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری در استان پرداخت و گفت: هم‌اکنون پروژه "نقش و جایگاه بازاریان بیجار در پیروزی انقلاب اسلامی" به پایان رسیده و امیدواریم تا پایان سال تولید و روانه بازار شود. 

وی افزود: در کتاب دیگری با عنوان "سرودهای بی تکرار" که نقش انقلاب در خاطرات شاعران انقلاب را بررسی می‌کند بخشی از آن اختصاص به خاطرات شاعران بیجاری دارد که این اثر نیز مراحل نهایی چاپ را پشت سر می‌گذارد و تا پایان سال روانه بازار می‌شود.

کارشناس مسئول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان کردستان، بیجار را دروازه ایثار و شهادت کردستان عنوان کرد و گفت: تاکنون دو دوره آموزشی در بیجار و زنجان با حضور مسئول دفتر و فرهنگ ادبیات پایداری کشور برگزارشده که از بین شرکت‌کنندگان فعال این دو کارگاه، کارگروه دفار و مطالعات پایداری حوزه هنری بیجار فعالیت خود را از امروز آغاز کرده و امیدواریم شکل‌گیری این کارگروه بتواند درروند تسریع در پروژه‌های مرتبط بافرهنگ و مطالعات پایداری مؤثر واقع‌شده است.

ستاری تأکید کرد: تمامی کسانی که می‌توانند در این عرصه فعالیت کنند در صورت تمایل می‌توانند به عضویت این کارگروه درآیند.

وی بر تداوم برنامه‌های آموزشی مرتبط تأکید کرد و گفت: در انجام یک پروژه مربوط به ادبیات پایداری افراد زیادی می‌توانند مشارکت کنند و با توجه به گستردگی سوژه‌های مرتبط مربوط به انقلاب و دوران دفاع مقدس چه آنانی که مستقیم حضورداشته‌اند و یا خاطراتی کسانی که به شیوه‌های مختلف در پشت‌صحنه ایفای نقش کرده‌اند امیدوارم شاهد خلق آثاری ارزشمند در تمامی این حوزه‌ها در بیجار باشیم.
ستاری در پایان‌ بر مطالعه جزوه‌ها و کتب مرتبط با تاریخ ادبیات پایداری تأکید و خاطرنشان کرد: حوزه هنری استان و شهرستان آمادگی کامل خود را در حمایت از فعالین مرتبط با دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری اعلام می‌کند.

ناصر قربان پور سرپرست حوزه هنری شهرستان بیجار نیز در سخنان ضمن اعلام آمادگی دفتر حوزه هنری بیجار در حمایت و همکاری با تمامی هنرمندان علی‌الخصوص حوزه ادبیات پایداری، ذکر کرد: هدف ما تسهیل گری در امور مربوطه بوده و امیدواریم با تشکیل منظم نشست‌های مرتبط با این کارگاه شاهد اتفاقات خوبی در این راستا باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری ادبیات پایداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۱۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ستاد و کارگروه‌ تخصصی مدیریت بحران زیر بخش‌های کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر، نبی‌الله رشنو، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: اتفاقات طبیعی از قبیل؛ سیل، زلزله و… قدمتی به بلندای عمر پیدایش هستی دارد اما آنچه که امروز از این اتفاقات طبیعی به شکل بلایا رخ می‌دهد، اغلب به علت دستکاری مخرب انسان در محیط زیست است.

وی مدیریت بحران را فرا دستگاهی دانست و افزود: بخش بزرگی از مدیریت بحران در کشور ما به همکاری و هماهنگی فرا دستگاهی از جمله؛ وزارت کشور، سازمان مدیریت بحران و هلال‌احمر وابسته است که باید در پیشگیری، مقابله و بازیابی با یکدیگر به صورت هماهنگ عمل کنند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی در این رابطه ادامه داد: برای هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی در مدیریت بحران، روش‌نامه‌هایی متناسب با بحران ایجاد شده طراحی و ابلاغ شده است که در مواقع ضروری هر دستگاه ضمن تعامل با دیگر بخش‌ها، مأموریت تخصصی خود را در هر یک از مراحل پیشگیری، مقابله و بازآفرینی به صورت مؤثر و در لحظه ایفا کند.

رشنو با اشاره به توسعه و پیشرفت دانش مقابله با بحران گفت: در سال‌های اخیر نگاه جوامع به مخاطرات و بلایای طبیعی متفاوت از گذشته شده و انتظارات مردم و مسئولان از مجموعه مدیریت بحران، به ویژه در مرحله پیشگیری فراتر رفته است.

مدیرکل دفتر بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به سیل جنوب استان سیستان و بلوچستان به عنوان نمونه اظهار کرد: در اقدام پیشگیرانه تمرکز بر روی آبخیزداری و آبخوان‌داری برای مهار سیلاب است که در این سال‌ها سرعت بیشتری گرفته است، در فاز مقابله ضمن امداد رسانی و اسکان موقت، شرایط زیست در منطقه برای اهالی تأمین می‌شود و در فاز سوم، بازیابی و بازآفرینی در قالب کمک‌های بودجه‌ای و تسهیلات مکمل در منطقه بحران زده اجرا می‌شود.

وی جبران خسارات، پرداخت دیون و مطالبات در حوزه‌های طبیعی به بهره‌برداران، پوشش بیمه‌ای امهال تسهیلات و دیگر کمک‌ها برای بازیابی و بازسازی را از اقدامات در مراحل بعد از بحران برشمرد.

نبی‌الله رشنو هماهنگی‌های بین دستگاهی در مدیریت بحران را مهم دانست و گفت: هماهنگی با وزارت کشور، سازمان مدیریت بحران، هلال‌احمر، سازمان برنامه و بودجه، دفتر توسعه روستایی ریاست‌جمهوری و سازمان هواشناسی در حوادث اخیر و رفتارهای پیشگیرانه و ساختارمند و اطلاع‌رسانی قبل از حادثه؛ خسارات جانی و مالی حوادث اخیر را به کمترین میزان کاهش داد.

وی تصریح کرد: بر اساس این تجارب در سال جدید، دفتر مدیریت بحران، تشکیل ستاد بحران وزارت را در برنامه اصلی خود قرار داده است، در پدافند غیرعامل هم ضمن هماهنگی با سازمان، کمیته مربوطه فعال و کارگروه‌های تخصصی در سرمازدگی، سیل، آفات و دیگر آسیب‌های حوزه کشاورزی تشکیل می‌شود.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی در پایان پوشش گسترده چتر بیمه کشاورزی را یکی از راهکارهای اصلی مدیریت بحران در بازیابی دانست و بهره‌وری آن را منوط به فرهنگ‌سازی مناسب و اقناع کشاورزان برای اولویت دهی به بیمه محصولات و کار و پیشه کشاورزی ارزیابی کرد.

کد خبر 6063336

دیگر خبرها

  • کارگروه تحقق شعار سال در استاندارد البرز تشکیل شد
  • تشکیل کارگروه اجرایی شعار سال در مازندران
  • تشکیل کارگروه مشترک دولت و انبوه‌سازان برای رفع مشکل مسکن
  • کارگروه پیگیری شعار سال در وزارت کار تشکیل شد
  • تشکیل ستاد و کارگروه‌ تخصصی مدیریت بحران زیر بخش‌های کشاورزی
  • تشکیل سه کارگروه برای تکمیل پروژه های نهضت ملی مسکن
  • کارگروه ملی احیاء و ساماندهی دریاچه نمک تشکیل می‌شود
  • کارگروه ملی احیای دریاچه نمک با مسوولیت استانداری قم تشکیل می شود
  • کارگروه ملی احیاء دریاچه نمک با مسوولیت استانداری قم تشکیل می شود
  • تشکیل کارگروه ملی احیاء و ساماندهی دریاچه نمک