Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، پیروز حناچی شهر تهران در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی که پیش از ظهر امروز برگزار شد گفت: در فرهنگ ما ساعتی تفکر فراتر از هفتاد سال عبادت دیده شده است و طبیعتا امکان تجدید نظر و امکان بررسی مسیرهای رفته شده اهمیت بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: موضوع پژوهش های کاربردی و استفاده از این زمینه برای تصمیم سازی ها و تصمیم گیری های ما در حوزه شهری و مدیریت شهری و موضوعاتی که با آن مواجهیم امری مهم است.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم نتایج این پژوهشها برای اداره شهرها کاربردی شود.

حناچی گفت: امروز با دانشگاه های نسل سوم مواجهیم که کارآفرین هستند و نتیجه فعالیت هایشان بر روی کارآفرینی نتیجه مستقیم دارد.

وی افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که مراکز آموزشی و پژوهشی ما هم برای کارآفرین شدن و تأثیر آموزه های تحصیلی بر کارآفرین بودن حرکت کنیم.

شهردار تهران گفت: ما امروز رتبه هفتادم دنیا در میزان دارا بودن نیروی تحصیل کرده زیر سی سال را داریم و از سوی دیگر نیمی از جمعیت زیر سی سال کشورمان تحصیلات عالیه دارند.

وی ادامه داد: شهرداری به عنوان یک شتابدهنده قوی در حوزه فعالیت استارتاپ ها می توان شرایطی را برای جوانان کشورمان ایجاد کنیم و بخش عمده این فضای کسب و کار را به آنها بدهیم.

حناچی تصریح کرد: هم قریب لایحه حمایت از استارتاپ ها را تدوین کرده و به شورای شهر تهران ارایه خواهیم کرد.

شهردار تهران افزود: گفتند که حدود دو درصد از بودجه شهرداری تهران به موضوع پژوهش اختصاص یافته است و من هم به این موضوع اعتقاد دارم که باید بهره برداری بیشتری از پژوهشهای انجام شده به دست بیاوریم.

وی گفت: در حوزه پژوهش و تحقیقات نیاز به خلاقیت و آینده پژوهی داریم و نباید یادمان برود که اگر امروز صحبت از استفاده از خودروهای الکتریکی مطرح می شود جرقه آن سالها قبل زده شده است.

حناچی گفت: اگر قرار است در آینده حرفی برای گفتن داشته باشیم باید به آینده از امروز نگاه کنیم و باید بتوانیم با کمترین هزینه بهترین بهره برداری را داشته باشیم.

وی به ضرورت بازنگری در مدیریت و اقدامات اشاره کرد و گفت: شیوه مدیریت ما در افتراق بین فقر و غنا تأثیر مستقیم خواهد داشت.

شهردار تهران گفت: نحوه اداره امروز شهرها در شکل گیری مناطق حاشیه ای یا کم شدن آنها تأثیر گذار خواهد بود.

وی ادامه داد: امروز در تهران نرخ رشد دو درصد بوده اما در حاشیه شهر تهران این عدد به ۱۷ درصد می رسد که توجه به آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

حناچی به بررسی دو لایحه در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: با کمک این دو لایحه چرخه معیوب در شهرها و مدیریت آن بهبود بسزایی پیدا خواهد کرد.

شهردار تهران افزود: یکی از نتایج اقدامات براساس مطالعات پژوهشی این است که طرحها کم هزینه تر و پر بازده تر اجرا می شود.

وی گفت: ما در شهر تهران طرح های داشته ایم که بیش از ده سال سالی بیست درصد بودجه شهر را می بلعیده  در حالی که اگر امروز به آن طرحها و نتیجه آنها در کیفیت زندگی مردم بپردازیم خواهیم دید شاید اصلا اجرای این طرح ها ضروری نبوده است.

حناچی گفت: امروز ایده ای داریم تحت عنوان کنترل مسیرهای سواره در شهرها که در ابتدای کار یک نظریه بود اما امروز یک رفتار است.

شهردار تهران ادامه داد: مدت‌های زیادی است که دیگر در شهرها مسیر خودرویی ایجاد نمی شود بلکه با تغییر مدهای حمل و نقل تلاش میشود تا نیازهای مردم برای تردد رفع شود.

کد خبر 4797063 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: پیروز حناچی شهرداری تهران هفته پژوهش شهرداری تهران شورای شهر تهران قوه قضاییه آلودگی هوا معلولان وزارت آموزش و پرورش شهر تهران دستگیری سارق محسن هاشمی پیروز حناچی نیروی انتظامی آتش نشانی سازمان تامین اجتماعی سیدابراهیم رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۱۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۶ هزار هکتار از بافت‌های شهری فرسوده است

به گزارش خبرنگار مهر، سلامت هدایتی عصر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به روند افزایشی جمعیت کشور در شهرها اظهار کرد: سرعت ساخت و سازها نسبت به فرسودگی بافت‌ها متناسب نیست.

وی با اشاره به اینکه هزار و ۴۰۰ شهر در سطح کشور داریم ادامه داد: ۱۶۶ هزار هکتار از بافت‌های شهری در استان‌ها فرسوده و ناکارآمد است و آمار اسکان رسمی در شهرها ۵۹ هزار هکتار اعلام شده است.

وی بافت تاریخی شهرها را ۳۲ هزار هکتار دانست و تصریح کرد: اکنون ۷۴ هزار هکتار از بافت‌های شهری استان‌ها فرسوده و این فرسودگی در حال افزایش است.

دبیر مجمع کمیسیون‌های شهرسازی و معماری مراکز استان‌ها با اشاره به اسکان ۷۰ درصد جمعیت کشور در شهرها خاطرنشان کرد: خدمات شهری افزایش قابل توجهی یافته است ولی به دلیل افزایش حاشیه‌نشینی خدمات شهری متوازن انجام نمی‌شود.

۶ میلیون ساختمان نیازمند مقاوم‌سازی است

هدایتی سرانه خدماتی در شهر تهران را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: اکنون هفت هزار هکتار کمبود سرانه‌های خدماتی در شهر تهران اعلام شده که نقش مؤثر در کیفیت زندگی دارد.

وی بافت ناکارآمد شهری بوشهر را هزار و ۸۳۷ هکتار دانست و گفت: این بافت‌ها در ۱۱ شهر استان بوشهر اعلام شده و سکونت‌گاه غیررسمی این شهرها ۷۷۰ هکتار است.

دبیر مجمع کمیسیون‌های شهرسازی و معماری مراکز استان‌ها ادامه داد: با بودجه مصوب شهرداری‌ها امکان بازسازی و ترمیم بافت‌های فرسوده نیست از این نظر بر اساس شعار سال مشارکت بخش خصوصی در این عرصه ضروری است.

هدایتی افزود: از ۱۷ میلیون واحد مسکونی شهری در کشور بر اساس آمار سال ۱۳۹۵ حدود ۱۱ میلیون واحد آن مقاوم و با دوام است و ۶ میلیون ساختمان نیاز به طرح‌های مقاوم‌سازی دارد.

کد خبر 6087008

دیگر خبرها

  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • امداد رسانی هلال احمر اصفهان به ۲۴۵ فرد گرفتار در سیلاب
  • ۱۶۶ هزار هکتار از بافت‌های شهری فرسوده است
  • الکترونیکی شدن نیمی از خدمات شهری در رشت
  • افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد
  • واریزی‌های مالیاتی به حساب شهرداری‌ها برای عمران شهری هزینه شود