Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: با توجه به سیاست‌های وزارت علوم و مجموعه نظام آموزش عالی محتوای آموزشی دانشگاه‌ها بر مبنای ماموریت گرایی تنظیم خواهد شد. وحید احمدی مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره طرح ساماندهی آموزش عالی گفت: یکی از برنامه‌های اساسی وزارت علوم اجراسازی طرح ساماندهی آموزش عالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در برنامه ششم تدوین و به وزارت علوم ابلاغ شد.    احمدی با بیان اینکه ۲۴۰۰ مرکز آموزش عالی در سطح کشور به فعالیت می‌پردازند؛ ادامه داد: افزایش مراکز آموزش عالی و کمبود منابع مالی، نیروی انسانی، تجهیزات و زیرساخت‌ها و همچنین بودجه، موجب می‌شود تا دانشگاه‌ها با افت کیفیت روبه رو شوند. به همین منظور در وزارتخانه ستادی تشکیل شد تا با همفکری و هماهنگی با مجموعه‌های مختلف  این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گیرد.   رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با اشاره به اینکه برای اجراسازی طرح ساماندهی آموزش عالی نگرش‌‎های مختلفی وجود دارد؛ اظهار کرد: برخی تلقی‌شان از این طرح کاهش تعداد مراکز آموزش عالی است، در صورتی که وزارت علوم برنامه‌ای برای کاهش دانشگاه‌ها ندارد. طبیعی است که دانشگاه‌ها در سراسر کشور به دنبال اخذ تمام رشته‌های دانشگاهی باشند. اما این موضوع با سیاست‌های کلان وزارت علوم سازگار نیست به همین منظور شبکه‌ای از مجموعه دانشگاه‌ها را تشکیل دادیم. در اوایل قصد داشتیم طرح ساماندهی آموزش عالی به صورت منطقه‌ای انجام شود، اما پس از بررسی‌های لازم این طرح به صورت استانی اجرا شد.

وی تصریح کرد: ایجاد شبکه‌های دانشگاهی سبب می‌شود تا مراکز آموزش عالی کوچکتر با دانشگاه‌های بزرگ‌ترارتباط داشته باشند و ضمن مدیریت هماهنگ از امکانات و تجهیزات یکدیگر استفاده کنند.

احمدی با بیان اینکه طرح ساماندهی آموزش عالی محتوای آموزش را نیز تغییر خواهد داد؛ بیان کرد: با توجه به سیاست‌های وزارت علوم و مجموعه نظام آموزش عالی، دانشگاه‌ها ماموریت گرا خواهند شد. به طوری که بتوانند نیاز‌های کشور را مرتفع سازند. مهارت افزایی دانشجویان موجب می‌شود تا فارغ التحصیلان دانشگاهی پس از ورود به بازار کار توانمندی لازم را برای حل مشکلات جامعه داشته باشند.   رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور خاطرنشان کرد: به منظور مهارت افزایی دانشجویان رشته‌های بین رشته‌ای را ایجاد کرده‌ایم همچنین پس از بررسی‌های لازم رشته‌هایی که در یک استان کارایی لازم را ندارند حذف خواهند شد و ظرفیت پذیرش دانشجو نیز تغییر خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وحید احمدی وزارت علوم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۲۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، جلسه هماهنگی برنامه عملیاتی ساماندهی رشته مقاطع و رشته محل های آموزشی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد.

دکتر سید مهدی رضایت، رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی و مسؤول برنامه ساماندهی برنامه های آموزشی با اشاره به تدوین «سند ساماندهی برنامه های آموزشی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت» گفت: این جلسه با هدف بررسی نحوه ورود و اجرایی شدن این سند با حضور نمایندگان دبیرخانه ها، مرکز سنجش، مرکز نصر و دبیرخانه های شورای عالی برنامه ریزی و شورای گسترش و امور هیات علمی تشکیل شد.

وی بر ضرورت هماهنگی و اطلاع رسانی مناسب در خصوص نحوه اجرا تاکید کرد و افزود: در این جلسه مواردی نظیر ضرورت وجود یک زیر ساخت هوشمند برای رصد رشته مقاطع و رشته محل ها، داشتن برنامه اجرایی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت و همچنین توجه به اطلاع رسانی مناسب به متقاضیان رشته های مختلف تبادل نظر شد.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به گزارش دکتر آشتیانی، مدیر امور هیات علمی وزارت بهداشت از وضعیت دانش آموختگان و انجام تعهد و ظرفیت های جذب دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: در این نشست مواردی نظیر بازنگری کوریکولوم ها و احراز شرایط شغلی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

رضایت ضمن جمع بندی جلسه به نحوه همکاری بخش های مختلف برای تدوین برنامه عملیاتی اشاره کرد.

کد خبر 6087367

دیگر خبرها

  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود