Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-23@14:24:08 GMT

دلیل قاچاق شمش طلا در معادن کشور چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۲۷۱۲

دلیل قاچاق شمش طلا در معادن کشور چیست؟

 امیرمحمد پرهام فر مدیرکل مبارزه با قاچاق طلا، ارز و پولشویی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره قاچاق طلا  اعلام کرد که  "برخی از معدنکاران ترجیح می‌دهند شمش استحصال شده را قاچاق کنند و به تولیدکنندگان طلا نفروشند. به اعتقاد ما از وقتی ۹ درصد ارزش افزوده برای شمش استحصال شده در نظر گرفته شد، قاچاق طلای خام افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

مدیرکل مبارزه با قاچاق طلا، ارز و پولشویی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز می‌گوید: " اگر ارزش افزوده از روی طلای استحصال شده در معادن برداشته شود، قاچاق طلا اتفاق نخواهد افتاد. در حال حاضر شمش استحصال شده، بدون هیچ ارزش افزوده‌ای (بدون اینکه روی آن فرآوری صورت گیرد با قیمت پایین) از کشور خارج می‌شود و این گویای آن است که دولت باید سازوکار دریافت مالیات ارزش افزوده را از معدنکاران تغییر دهد. "

به گفته پرهام فر،   "شکل دیگری که طلا از کشور خارج می‌شود، مربوط به طلاهای آب شده است، برخی از افراد برای اینکه سرمایه خود را از کشور خارج کنند، سراغ طلای آب شده می‌روند و سرمایه خود را خارج می‌کنند. البته برخی دیگر هم طلای آب شده را با هدف کسب سود قاچاق می‌کنند. البته خروج طلای آب شده به جهت آنکه اجرت ندارد، برای فرد سودآور است. "

مدیرکل مبارزه با قاچاق طلا، ارز و پولشویی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اینکه خروج طلای آب شده از کشور برای ما حکم قاچاق دارد، گفت: طبق قانون طلاهای ساخته شده و آن هم به‌صورت محدود امکان خروج از کشور را دارد. در همین زمینه برای اینکه قاچاق طلا کاهش پیدا کند، مهم‌ترین کاری که باید صورت گیرد، این است که قیمت جهانی طلا و داخلی بهم نزدیک شود، در این صورت تا حد زیادی قاچاق طلا بخصوص طلای آب شده صرفه اقتصادی ندارد.

محمد رضا بهرامن رئیس خانه معدن ایران در همین ارتباط می‌گوید:  ۹ درصد ارزش افزوده برای شمش استحصال شده توسط تولیدکنندگان رقم بسیار بالایی است و اصلاً توجیح اقتصادی ندارد.

وی با بیان اینکه نامه نگاری متعددی با بانک مرکزی برای لغو و یا کاهش این میزان ارزش افزوده انجام داده ایم، افزود: متأسفانه هنوز برای جلب موافقت بانک مرکزی و  وزارت اقتصاد برای تغییر میزان دریافت ارزش افزوده از تولیدکنندگان طلا موفقیتی نداشته ایم.

بهرامن با اعلام اینکه در صورت عدم پرداخت ارزش افزوده تولیدکننده جریمه خواهد شد، گفت: واردات شمش توسط بانک مرکزی مشمول ارزش افزوده نیست اما تولیدکننده داخلی باید این ارزش افزوده را پرداخت کند که این عادلانه نیست.

 وی با اعلام اینکه تولیدکننده در این شرایط یا باید متمرکز بر صادرات باشد یا محصول خود را با پرداخت ارزش افزوده بالا بفروش برساند، تصریح کرد: در این بین افرادی هستند که به صورت غیر رسمی با شگردهای خاص خود اقدام به فروش طلا بدون پرداخت ارزش افزوده می‌کنند.

به گفته بهرامن، حل این مشکل نیازمند تصمیم مناسبی است تا با اعمال شفافیت در امر تولید، موانع پیش روی تولیدکنندگان برطرف شود. چراکه امروز تولیدکننده نیازمند نقدینگی است تا بتواند فعالیت خود را انجام و حتی توسعه دهد.

۲۲۳۲۲۸

کد خبر 1331025

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازار طلا و ارز سکه و طلا بازار جهانی طلا معدن لیگ برتر نوزدهم باشگاه استقلال ایالات متحده آمریکا آندره استراماچونی بوریس جانسون انتخابات مجلس یازدهم باشگاه پرسپولیس دونالد ترامپ انگلیس ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۲۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان تمدید شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی موحدی بکنظر سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور در ارتباط زنده با شبکه خبر در مورد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده، گفت: بر اساس قانون مهلت ارائه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده سه ماه زمستان ۱۴۰۲ تا پایان فروردین بود، اما با توجه به استقبال ۷۰ درصدی مودیان، با دستور رئیس سازمان امور مالیاتی، این مهلت تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ تمدید شد.

وی افزود: ۷۰ درصد مودیان مالیاتی، اظهارنامه خود را بر اساس اعداد و ارقام سال گذشته و بر اساس مقررات ماده ۳ قانون تسهیل مودیان در اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی، اظهارنامه خود را تا ۳۱ فروردین ارائه کرده‌اند.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور در مورد اختلال در سامانه مودیان نیز گفت: با توجه به استقبال مودیان از سامانه، مشکلی ایجاد شده بود که اکنون رفع شده است.

موحدی در مورد احتمال تمدید دوباره مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی نیز گفت: بعید است مجدد تمدید شود، لذا مودیان باید در مهلت باقیمانده تا ۱۲ اردیبهشت اظهارنامه خود را ارسال کنند تا از بخشودگی‌های قانونی بهره‌مند شوند و مشمول جرایم تأخیر در ارسال اظهارنامه نشوند.

کد خبر 6083720 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ۲ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی به سلامت گلستان اختصاص یافت
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • آیا ارزش افزوده همان هیولایی است که از آن می‌ترسیم؟
  • ابلاغ مصوبه دولت برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده
  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد
  • بخش معدن آذربایجان شرقی بیشترین ارزش افزوده را دارد
  • زمین‌های کوچکی که با همت بزرگ به ارزش افزوده می‌رسد
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکل صادرات واحد‌های تولیدی حل می‌شود
  • مهلت تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان تمدید شد