Web Analytics Made Easy - Statcounter

برپایه اطلاعات وزارتخانه یاد شده، تسهیلات اختصاصی به بخش صنعت ومعدن برای ایجاد (واحدهای تولیدی) در هفت ماهه امسال ۱۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بود که ۱۰.۶ درصد از مجموع تسهیلات را از آن خود ساخت.

همچنین برای تعمیر واحد های صنعتی - معدنی ۶۰۰ میلیارد تومان با سهم ۰.۴ درصدی از مجموع کل در دوره هفت ماهه امسال تخصیص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه براین به منظور توسعه واحد های مزبور در دوره این گزارش ۱۷ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان صرف شد که ۱۲.۸ درصد از مجموع تسهیلات را جذب کرد که این رقم بعد از سرمایه درگردش، رتبه دوم را از نظر جذب منابع  از آن خود ساخت.

براساس آمار مورد بررسی در هفت ماهه ۹۸ برای خرید کالای شخصی واحد های صنعتی و معدنی سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافت که این رقم ۲.۵ درصد از مجموع تسهیلات پرداختی را دربر می گیرد.

تسهیلات پرداختی برای خرید مسکن در بخش صنعت و معدن در دوره این گزارش ۶۰۰ میلیارد تومان بود که ۰.۴ درصد از مجموع منابع تخصیصی را شامل شد.

سایر بخش های صنعت و معدن هم یک‌هزار میلیارد تومان از تسهیلات اختصاصی در هفت ماهه امسال را جذب کردند که ۰.۷ درصد از کل را در برگرفت.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی صنعت و معدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی صنعت و معدن تسهیلات بانکی صنعت و معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۲۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲

رئیس کمیسیون انرژی و محیط‌زیست اتاق بازرگانی تهران گفت: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ بی‌شک مرهون فعالیت‌های توسعه‌ای و رشد در صنایع نفت و گاز کشور است.

سعید تاجیک درباره موضوع رشد اقتصادی کشور در سال ۱۴۰۲ به خبرنگار شانا گفت: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ بدون‌ شک مرهون صنایع نفت و گاز است، زیرا پارسال در بخش صادرات غیرنفتی با مشکلاتی مواجه بودیم.

وی با بیان اینکه هدایت نقدینگی به‌سمت پروژه‌های نفت و گاز از طریق استفاده از سرمایه بانک‌ها می‌تواند آثار اقتصادی مطلوبی برای کشور به همراه داشته باشد، افزود: بانک‌ها در تزریق نقدینگی در سال گذشته ضعیف عمل کردند و درواقع بخش خصوصی در سال ۱۴۰۲ نتوانست از این تسهیلات استفاده کند. معتقدم بخش خصوصی را باید بیش از این وارد میدان کرد، نه اینکه به‌نوعی فریز شود.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: امروز بحث سرمایه‌گذاری در نفت، گاز و به‌ویژه پتروشیمی باید جدی دنبال شود، زیرا توسعه این صنایع بدون سرمایه‌گذاری ممکن نیست.

گفتنی است که محمود نجفی‌عرب، رئیس اتاق بازرگانی تهران امروز (سه‌شنبه، ۲۸ فروردین‌) در نشست هیئت نمایندگان این اتاق گفت: طبق آمار ارائه‌شده از سوی گمرک، صادرات نفتی کشور در سال گذشته معادل ۳۵.۹ میلیارد دلار بود که نسبت به سال قبل از آن (۱۴۰۱) ۸.۶ درصد افزایش یافته است.

دیگر خبرها

  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد همچنان در مرحله دریافت تسهیلات
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد در مرحله دریافت تسهیلات
  • دولت از بخش خصوصی حمایت کند/ تعویق ۸ ماهه مطالبات واردکنندگان برنج
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • رقابت ۱۷ هزار و ۵۱۴ داوطلب قمی در آزمون سراسری/ ۶۳ درصد داوطلبان زن هستند
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است