Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، به منظور کنترل و نظارت بر عملکرد رانندگان و شرکت های حمل و نقل جاده ای برون شهری و اجرای دقیق قوانین و مقررات مربوطه، در جلسات کمیسیون های مواد 11 و 12 استان مازندران از ابتدای سال تاکنون به 76 موردپرونده تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقلی و همچنین226 مورد پرونده تخلف رانندگان حمل و نقل جاده ای در سطح استان مازندران رسیدگی و احکام آنها صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران عباسعلی نجفی ، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران با اعلام این خبر افزود: درطی این مدت 14 جلسه کمیسیون ماده 12 برگزار و منجر به صدور 76 رای برای شرکت های حمل و نقلی شد، که 19 شرکت برائت و 7 شرکت به مدت یک ماه تعطیلی و 18 شرکت به تذکر کتبی و 32 شرکت جریمه نقدی محکوم شدند . همچنین در این مدت 9 جلسه کمیسیون ماده 11 برگزار و پرونده 176 راننده بررسی و احکام لازم صادر شده است. ایشان با تاکید بر اینکه جلسات کمیسیون ماده 12 برای رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل ونقل جاده ای برون شهری و کمیسیون ماده 11 برای رسیدگی به تخلفات رانندگان حمل و نقل جاده ای برگزار می شود. در ادامه افزود: عمده تخلفات شرکتهای حمل و نقل و رانندگان حمل و نقل برون شهری عبارتند از: صدور بارنامه بدون اطلاع راننده، سوءاستفاده از کارت هوشمند، عدم پرداخت کرایه حمل، عدم درج کد رهگیری بارنامه، جابجایی بار بدون بارنامه، عدم رعایت مقررات حمل بارنامه های عادی و ترافیکی در جاده های استان، عدم ارایه خدمات مطلوب در حین سفر بوده است. لازم به توضیح است: عمده تخلفات گزارش شده در کمیسیون ماده 12 از طریق شکایات سامانه شهراه و 141مبنی بر اخذ کرایه و کمیسیون اضافی در بخش بار و عدم رعایت سوار نمودن مسافر و صدور بلیط در بخش مسافر بوده است.

* روابط‌عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۳۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت خاموش ۵ شرکت بین‌المللی حمل‌ و نقل در مازندران

پنج شرکت بین‌المللی کالا در مازندران درحالی به نظر می‌رسد به صورت چراغ خاموش و در حالی‌که صادر کنندگان در جست‌وجوی یک شرکت حمل و نقل بین‌المللی هستند، فعالیت دارند که بخش خصوصی اعلام کرده‌ این شرکت‌ها "فورواردر" بوده و حتی یک ماشین ترانزیتی ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، استان مازندران با داشتن 5 گمرک و سه بندر و با توجه به تولید 14 محصول استراتژیک و صادراتی در حوزه‌های کشاورزی و صنعتی، نیاز به زیرساخت‌هایی برای حمل و نقل بین‌المللی دارد که قسمتی از آن توسط بخش خصوصی و قسمتی دیگر نیز از طریق دیپلماسی اقتصادی محقق می‌شود.

سالهاست که در بخش حمل و نقل، از نبود شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی به ویژه در بخش کالا گلایه‌‌هایی مطرح می‌شود.

بر اساس آیین‌نامه، مجوز تأسیس چنین شرکت‌هایی فقط با فرآیند آزمون امکانپذیر است و گذر از این مرحله نیز به سختی صورت می‌گیرد و حتی برخی که دکتری حمل و نقل را دارند، نمره قبولی را پس از آزمون‌های چندباره کسب نمی‌کنند.

در این میان مازندران در سال 1398 با توجه به مزیت‌ها و ظرفیت‌های صادراتی و راهگذر شمال – جنوب از طریق بندر امیرآباد، با ارسال نامه‌ای بنا به درخواست اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی به محمد اسلامی؛ وزیر وقت راه و شهرسازی خواستار دریافت مجوز تأسیس شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی توسط سرمایه‌گذاران استان شد.

شرکت‌های بزرگ صادراتی در مازندران این توانایی را دارند که ماشین‌آلاتی را برای حمل و نقل بین‌المللی تأمین کنند، اما به آنها مجوز داده نمی‌شود، در صورتی که اگر قید آزمون برداشته شود، بخش مهمی از مشکلات ترانزیتی مازندران حل می‌شود.

فعالیت 7 شرکت بین‌المللی در مازندران

در حالی که فعالان اقتصادی مازندران همواره برای حمل و نقل کالاهای صادراتی با مشکل مواجه هستند و گمان می‌کردند هیچ شرکت بین‌المللی در استان وجود ندارد، اما حسن جهانیان؛ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در نخستین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در سال جدید برای نخستین‌بار اعلام کرد: در مازندران 7 شرکت بین‌المللی کالا و مسافر داریم و یک سرمایه‌گذار بخش کالا نیز در حال دریافت مجوز است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه 90 درصد شرکت‌های بین‌المللی کشور در تهران، خراسان و جنوب کشور هستند، افزود: 45 درصد از استان‌ها نیز فقط یک شرکت حمل و نقل بین‌المللی دارند، ولی مازندران در بخش کالایی 5 شرکت فعال دارد.

شرکت‌های بین‌المللی در مازندران هستند، ولی نیستند

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران نیز با اشاره به نامه سال 1398 این اتاق به وزیر وقت راه و شهرسازی، گفت که ایشان دستور داده بودند به دلیل ظرفیت‌ها و نیاز مازندران، تأسیس شرکت به افراد واجد شرایط در این استان بدون شرط آزمون باشد.

علی تقی‌پور افزود: اگر اداره‌ کل حمل و نقل جاده‌ای اعلام می‌کند که 5 شرکت حمل و نقل بین‌المللی داریم، پس چرا خبری از آنها نیست؟ به نظر می‌رسد که شرکت‌ها "فورواردر" ( شرکت برنامه‌ریز و طراح حمل و نقل کالا) هستند و "کریر" ( شرکت‌های حمل و نقل کالا که خود دارای وسیله نقلیه هستند) نیستند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران گفت: سال گذشته 3 هزار محموله صادراتی داشتیم اما خبری از این شرکت‌ها نبود. درباره شرکت‌های بین‌المللی استعلام گرفتیم و مشخص شد که "کاپوتاژ" در گمرکات ما ندارند؛ یعنی ماشین ندارند که در چرخه ترانزیت قرار بگیرد.

تقی‌پور تصریح کرد: در واقع تا امروز در گمرکات مازندران حتی یک ماشین کاپوتاژ هم نداشته‌ایم و این شرکت‌ها روی کاغذ هستند و بیشتر مازندرانی نیستند.

شرکت‌های بین المللی مازندران با 20 سال سابقه

با توجه به فعالیت شرکت‌های بین‌المللی در مازندران، از مصطفی قدمی؛ معاون مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این زمینه پیگیری داشتیم.

قدمی به خبرنگار تسنیم گفت: در استان مازندران 5 شرکت حمل و نقل بین‌المللی کالا و دو شرکت بین‌المللی مسافربری تأسیس شده‌ است که سابقه برخی‌ها به بیش از 20 سال می‌رسد. همچنین یک شرکت دیگر نیز در دست تأسیس است.

معاون مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تصریح کرد: شرکت‌های خط سبز کاسپین، سورتمه پیمان، لوتوس ترابر آسیا، پاسارگاد ساری، و آباد ترابر گل‌ریز پنج شرکت حمل و نقل بین‌المللی کالا، همچنین پرتو سیر ایرانیان و زرین سیر ساری شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی مسافر هستند.

به گزارش تسنیم، براساس ماده 11 آیین‌نامه تأسیس و فعالیت شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی کالا، تقاضای تأسیس این شرکت‌ها به طور مستقیم به واحد مربوطه سازمان ارسال شده و با توجه به مقتضیات اجتماعی، اقتصادی، سایر عوامل از جمله کفایت یا عدم کفایت تعداد شرکت‌های موجود به تقاضاهای واصله رسیدگی می‌شود و در صورت ضرورت از طریق انجام آزمون تخصصی از متقاضیان نسبت به رد یا قبول درخواست تأسیس شرکت‌های جدید اقدام خواهد شد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مازندران مجهز به سامانه هوشمند ثبت تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری
  • ثبت هوشمند تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری در مازندران
  • با تخلفات کنکوری و مجازات‌های آن آشنا شوید
  • جاده هراز تا اطلاع ثانوی بسته است
  • چه مواردی شامل تخلفات کنکوری می‌شود؟ + موشن گرافی
  • با تخلفات کنکوری و مجازات های آن آشنا شوید
  • مجازات متخلفان کنکور چیست؟
  • ۲ روز دیگر تا کنکور ۱۴۰۳/ متخلفان کنکور چگونه مجازات می شوند؟
  • تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در دستورکار امروز مجلس
  • فعالیت خاموش ۵ شرکت بین‌المللی حمل‌ و نقل در مازندران