Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-23@08:18:37 GMT

شیوه‌هایی برای پس انداز کردن

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۳۳۵۹

شیوه‌هایی برای پس انداز کردن

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،اغلب مردم برای پس انداز مشکل دارند؛ آن‌ها دلیل اصلی این کار را درآمد پایین خویش بیان می‌کنند، ولی به نظر ما هرچند درآمد پایین بسیار موثر است، ولی دلیل اصلی پس انداز نکردن افراد، مخارج خیلی زیاد و در بسیاری از موارد غیر ضروری آنان است. هرگز تصور نکنید که فقط پولدار‌ها می‌توانند بخشی از درآمد خویش را پس انداز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی هستند که سالانه ۲۰ میلیون تومان درآمد دارند و ۲۰ درصد آن (یعنی چهار میلیون تومان) را پس انداز می‌کنند و در مقابل افراد دیگری نیزهستند که سالانه حدود ۸۰ میلیون تومان درآمد دارند، ولی فقط ۵ درصد آن (یعنی چهار میلیون تومان) را پس انداز می‌کنند. پس انداز کردن یک هنر و مهارت است که صرف نظر از این که میزان درآمد شما چقدر است، باید آن مهارت را بیاموزید و به کار گیرید تا بتوانید مسائل مالی زندگی خویش را به خوبی مدیریت کنید.
آن‌هایی که عادت خوب پس انداز دارند


مردم با هر سطحی از درآمد به سه دسته تقسیم می‌شوند:

دسته اول:مردمی که بیش از آن چه درآمد دارند، خرج می‌کنند! بنابراین انباشتی از بدهی‌ها را بر دوش می‌کشند و به عبارت دیگر میزان پس انداز آن‌ها منفی است.

دسته دوم:مردمی که همه درآمدشان را خرج می‌کنند و بنابراین میزان پس انداز آن‌ها صفر است.

دسته سوم:مردمی که ۲، ۵، ۱۰ یا حتی ۲۰ درصد (یا بیشتر!) از درآمدشان را پس انداز می‌کنند و بنابراین میزان پس انداز آن‌ها مثبت است.
راه حلی برای پس انداز کردن   در بررسی و تحلیل مخارج خود، ابتدا مشخص کنید که معمولاً پول هایتان کجا خرج می‌شود. سپس سعی کنید عادت خوب پس انداز را در خود ایجاد کنید. مثلاً روزانه مبلغی را پس انداز کنید. یا به طور منظم به صورت هفتگی پس انداز کنید. اما این که تا ریال آخر درآمدتان را به صورت دقیق و موشکافانه بررسی کنید که کجا خرج شده است، عادت خوبی نیست و در بیشتر مواقع موجب ناراحتی خود و اطرافیان تان می‌شود؛ بنابراین خود را در بررسی ریال به ریال درآمدتان به مشقّت نیندازید، فقط منابع خرج کردن را شناسایی کنید. امروزه خرج کردن پول بسیار ساده است، چون با نوآوری کارت‌ها و دستگاه‌های خودپرداز، همیشه مقدار زیادی پول در دسترس شماست، انواع و اقسام وام‌ها به شما پیشنهاد می‌شود و این طور به نظر می‌رسد که بانک‌ها و موسسات اعتباری مشتاق هستند پول خود را به شما وام بدهند. اما این پول به ظاهر مفت، یک فریب خطرناک است. وام دهندگان هیچ چیز را رایگان نمی‌دهند، آن‌ها فقط با چرب زبانی و تبلیغات خود، فرصت این را از شما می‌گیرند که سر خود را برگردانید و نرخ‌های بهره مطالبه شده را حساب کنید.
اصل مطلب: زندگی پستی‌ها و بلندی‌های زیادی دارد. آدم باید همیشه فکر دوران سخت زندگی باشد. یکی از راه‌های تدبیر آینده زندگی پس انداز است. برخی به غلط فکر می‌کنند که پس انداز کردن مال کسانی است که درآمد زیادی دارند. نخیر! پس انداز یک هنر است که هرکسی با هر درآمدی می‌تواند هنرمند این عرصه باشد. پس انداز، مازاد هزینه‌های زندگی نیست بلکه تدبیر اقتصاد زندگی و قسمتی از بودجه خانوار است

انتهای پیام//م. م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پس انداز درآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۳۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی با اعلام این خبر افزود: با هدف افزایش سطح کیفیت جذب اعضای هیات علمی و ایجاد وحدت رویه در اجرای شیوه نامه جدید، جلسه توجیهی برای، دبیران هیات های اجرایی و مسؤولین سامانه جذب هیات علمی علوم پزشکی برگزار می شود.

رییس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت افزود: جلسه توجیهی دبیران هیات های اجرایی و نمایندگان سامانه جذب به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در روزهای ۸ و ۹ اردیبهشت ماه، برگزار می شود.

وی گفت: از آنجا که بیستمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی وزارت بهداشت به پایان رسیده و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور موظف به برگزاری مصاحبه های علمی - حرفه ای و صلاحیت های عمومی داوطلبان هستند، از این رو، مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت، به منظور هماهنگی بیشتر میان دبیرخانه های جذب دانشگاه ها اقدام به برگزاری این جلسه کرده است.

چنگیزی آشتیانی با اشاره به بازنگری شیوه نامه جذب اعضای هیات علمی گفت: برای نخستین بار با هدف افزایش سطح کیفیت جذب اعضای هیات علمی، با اخذ مجوز از دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، شیوه نامه صلاحیت های علمی مورد بازنگری قرار گرفت به نحوی که از صلاحیت علمی به صلاحیت علمی- حرفه ای تغییر رویه یافت.

وی اخذ دانشنامه بورد تخصصی را به منزله صلاحیت علمی افراد دانست و تاکید کرد: لازم است صلاحیت های حرفه ای و عمومی افراد نیز مورد ارزیابی قرار گیرد.

رییس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت بازخوانی شیوه نامه و هماهنگی در نحوه اجرای آن به لحاظ تئوری و عملی را از مهم ترین موضوعات این نشست عنوان کرد.

کد خبر 6085310

دیگر خبرها

  • چشم انداز قیمت سکه و طلا صعودی نیست
  • گفت‌وگو با مسعود نجابتی، چهره سال هنر انقلاب اسلامی/ پیش‌درآمد هنر انقلاب برای طرح تمدن نوین اسلامی
  • مصوبه تشکیل حساب پس‌انداز کارکنان دولت مغایر قانون است
  • مخبر: چشم انداز روشنی برای توسعه کشور وجود دارد
  • شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد
  • ترسیم «چشم انداز» اقتصاد ایران در ۱۴۰۳
  • چشم‌انداز تجارت یک میلیارد دلاری ایران و ازبکستان
  • چشم‌انداز گلستان؛ دروازه اوراسیا
  • چشم انداز گلستان؛ دروازه اوراسیا 
  • درآمد پایدار مددجوی کارآفرین کمیته امداد/ تولید پنج تن عسل در سال