Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: یکی از موضوعاتی که پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری باید به آن توجه کند، تقویت ارتباط با استارت‌آپ‌هاست.

به‌گزارش ایمنا، علی‌اصغر مونسان، صبح امروز _شنبه ۲۳ آذر ۹۸_ در مراسم گرامی‌داشت هفته پژوهش که با حضور جمعی از مسئولان و پژوهشگران، نمایندگان استان خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی و مدیران‌ کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌های مختلف در سالن آمفی‌تئاتر موزه ملی ایران برگزار شد، تصریح کرد: در خصوص اهمیت پژوهش صحبت‌های زیادی شده؛ به‌عنوان مثال گفته‌اند پژوهش ارزش‌آفرین است و چندین برابر هزینه‌ای را که برای آن انجام می‌شود، برمی‌گرداند و هر کشوری که به پژوهش اهمیت داده، پیشرفت‌های خوبی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: پژوهش مسیر را مشخص می‌کند و ما را برای گام برداشتن به هدف نهایی راهنمایی می‌کند و از اتلاف وقت و انرژی جلوگیری خواهد کرد. خوشبختانه در پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری نیز کارهای خوبی انجام شده است. البته به این بخش از وزارتخانه اعلام کرده‌ام که پژوهش‌ها باید کاربردی باشد و در کنار حوزه میراث‌فرهنگی به حوزه گردشگری نیز توجه شود.

مونسان افزود: پژوهش‌ها باید هدفمند باشد و یک زنجیره واحدی را طی کند تا به نتایج خوبی برسد و شاهد نتایج ارزشمند پژوهش‌ها باشیم؛ از این رو یکی از کارهایی که باید انجام دهیم هدف‌گذاری برای پژوهش‌ها با هدف دست‌یابی به نتایج ارزشمند است.

او ادامه داد: یکی از موضوعاتی که پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری می‌تواند به وزارتخانه کمک کند، مشارکت در برنامه‌ریزی و تقویت هم‌افزایی با سایر بخش‌هاست.

تقویت همکاری‌های پژوهشگاه در سطح بین‌المللی

مونسان در ادامه گفت: باید بتوانیم ارتباطات بین‌المللی خود را افزایش دهیم و این بسیار خوب است که بتوانیم با سازمان‌های بین‌المللی نیز پژوهش‌های مشترک انجام دهیم ضمن این که بررسی کنیم که پژوهش‌های ما تا چه حدی مورد توجه پژوهشگران در سطح بین‌المللی قرار گرفته است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع استارت‌آپ‌ها اشاره کرد و افزود: پژوهشگاه باید نقطه اتصال ما با استارت‌آپ‌ها باشد؛ از این رو درخواست من این است که پژوهشگاه با شتاب‌دهنده‌ها ارتباط برقرار کنند تا شاهد نتایج بسیار بهتر باشیم.

مونسان در ادامه افزود: امروز در جلسه‌ای که با استارت‌آپ‌ها داشتم موضوعات مختلفی را مطرح کردند که برخی از این موضوعات می‌تواند از سوی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری به‌صورت کاربردی دنبال شود.

در پایان این همایش ۹ عنوان کتاب جدید و یک نشریه به زبان انگلیسی که جزو جدیدترین انتشارات پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری است با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی رونمایی شد.

مونسان همچنین در این مراسم از تعدادی از هنرمندان حوزه میراث ناملموس، هنرمندان صنایع‌دستی و کارآفرینان، فعالان برتر حوزه گردشگری و نیز پژوهشگران برتر تجلیل به عمل آورد.

کد خبر 401068

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علی اصغر مونسان پژوهش هفته پژوهش وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۳۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سریال «نون خ» در ترویج صنایع دستی، مناطق گردشگری و آداب و روسوم مردم موفق بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم، در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند و تصور من این است که اگر این‌ها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی مؤثر باشد.

وی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور افزود: از من در مورد قیمت بلیت‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰,۰۰۰ تومان که سال‌ها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریباً همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: ایرنا

کد خبر 747457

دیگر خبرها

  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی معرفی شد
  • هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود
  • «اخلاقی» سرپرست میراث فرهنگی استان سمنان شد