Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-20@02:27:10 GMT

موج آنفلوانزا در حال فروکش کردن است

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۳۸۴۷

موج آنفلوانزا در حال فروکش کردن است

ایران اکونومیست-توکلی گفت: هر بیمار مبتلا به آنفلوانزا نیاز به داروی ضد ویروسی نیاز ندارند.

 نادر توکلی، معاون درمان علوم پزشکی ایران در نشست خبری که به منظور اطلاع رسانی درباره آنفلوانزا برگزار شد، اظهار کرد: آنفلوانزا به عنوان یک اپیدمی فصلی شناخته می‌شود. خوشبختانه موجی که از دو هفته پیش شروع شد در حال فروکش کردن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: تاکنون ۱۴ هزار بیمار مشکوک به آنفلوانزا به بیمارستان مراجعه کردند که از این تعداد به یک هزار و ۴۰۰ نفر در اورژانس رسیدگی شد و ۵۱۰ نفر نیز بستری شده اند. بخش زیادی از مراجعان مربوط به کلینیک‌ها و مطب هاست و حجم زیادی از مراجعات به بیمارستان‌ها بی مورد بوده است.

معاون درمان علوم پزشکی ایران با اشاره به آمار مرگ و میر ناشی از آنفلوانزا در حوزه علوم پزشکی ایران بیان کرد: ۱۵ نفر در جمعیت تحت پوشش ما جان خود را از دست دادند. خوشبختانه مادر باردار در این فوتی‌ها نداشتیم؛ بیشتر افراد یا مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای بوده و یا سالمند بودند.

توکلی گفت: باید توجه داشت که دارو نباید در اختیار همه قرار بگیرد و معاونت بهداشتی وظیفه توزیع داروی درمان آنفلوانزا را به عهده دارد.
بیمار مبتلا به آنفلوانزا نیاز به داروی ضد ویروس ندارد
عشرتی معاون بهداشت علوم پزشکی ایران تصریح کرد: هر بیمار مبتلا به آنفلوانزا نیاز به داروی ضد ویروس ندارد . لازم است برای خانم‌های باردار، بیماران زمینه‌ای و کودکان از دارو‌های ضد ویروسی استفاده شود همچنین بیمارانی که دچار بیماری حاد ویروسی می‌شوند نیاز به دارو وجود دارد.

عشرتی گفت: استفاده از دارو‌های آنتی بیوتیک موجب مقاومت میکروب‌ها می‌شوند بنابراین بیماران درخواست داروی ضد ویروسی یا آنتی بیوتیکی از پزشک نداشته باشند.

معاون بهداشت علوم پزشکی ایران درباره احتمال موج های بعدی آنفلوانزا گفت: در همه گیری هایی که بیماری فرد به فرد گسترش پیدا می‌کند، احتمال تکرار وجود دارد اما موج های بعدی ضعیف تر خواهد بود.

او درباره شدت بیماری آنفلوانزا در فصل سرد سال بیان کرد: ویروس آنفلوانزا مدام در حال تغییر است و به دلیل این تغییرات ممکن است ویروس تهاجمی تر شود و یا زمان شدت موج آن تغییر کند.

عشرتی درباره زمان تزریق واکسن آنفلوانزا گفت: گرو‌های پر خطر مثل اطفال زیر ۵۰ سال، خانم های باردار، افراد بالای ۵۰ سال، بیماران پیوندی و سرطانی ها و برخی گروه‌های شغلی مانند پرسنل بیمارستانی باید واکسن تزریق کنند و زمان طلایی آن اواخر تابستان تا اوایل پاییز است و اگر گروه‌های پر خطر واکسن نزده اند در صورت در دسترس بودن واکسن را تزریق کنند.

معاون بهداشت علوم پزشکی ایران تاکید کرد: بهترین روش برای پیشگیری از آنفلوانزا رعایت بهداشت فردی و شست و شوی مدام دست است.

او درباره جلوگیری از شیوع آنفلوانزا در مدارس به والدین توصیه کرد: تا زمانیکه دانش آموز علائم آنفلوانزا مثل تب را دارد باید در منزل استراحت کند؛ به این صورت از شیوع آنفلوانزا در مدارس پیشگیری کرده ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: علوم پزشکی ایران آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن صیامیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران عصر چهارشنبه در حاشیه اولین جلسه ستاد استانی برگزاری هفته ملی سلامت استان مازندران افزود: براساس نامگذاری روزهای هفته ملی سلامت برنامه ریزی می‌کردیم، افزود: در جلسات گذشته ۴۲ بند تصمیم‌گیری شد که برگزاری ایستگاه و نمایشگاه در سطح استان با ارائه خدمات رایگان پزشکی و سلامت، به صدا در آمدن زنگ سلامت در مدارس، اجرای برنامه فرهنگی ورزشی پیاده روی نمادین در روز جمعه و استفاده از تریبون نماز جمعه برای بیان برنامه‌های هفته سلامت، اجرای برنامه‌های متعدد فرهنگی و ورزشی، تجلیل از سفیران سلامت، اجرای پویش بدون زباله و اطلاع رسانی آموزش سلامت مراقبت‌های بهداشتی از طریق رسانه‌های مکتوب، استندهای شهرداری و بیلبوردهای جاده‌ای اداره کل راهداری و حمل و نقل مازندران از جمله این موارد است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر غربالگری قندخون و نیز ویتامین دی تاکید کرد و گفت: در هفته سلامت باید اطلاع‌رسانی از طریق تمامی شبکه‌های اجتماعی صورت گیرد.

صیامیان گفت: حضور مسئولان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی در صداوسیما و برگزاری همایش‌های استانی هفته سلامت و افتتاح مرکز رسمی مشاوره سلامت نیز از دیگر برنامه‌های هفته سلامت است.

مدیر روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پایان بر لزوم انسجام و هماهنگی برنامه‌های دستگاه‌های مرتبط تاکید کرد.

در ادامه این جلسه نمایندگان دستگاه‌های اجرایی حاضر در این نشست به تشریح اقدامات، مأموریت‌ها و نیز انتظارات و هماهنگی‌های لازم با کمیته رسانه سلامت استان پرداختند و بر لزوم مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی در اجرای برنامه‌های هفته سلامت تاکید شد.

گفتنی است هفته سلامت امسال با شعار سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ همراه با برنامه‌های متنوع برگزار خواهد شد.

کد خبر 6081253

دیگر خبرها

  • پزشکان جهادی در مناطق کم برخوردار
  • سی ام فروردین، روز آزمایشگاه
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است
  • ۳۰ فروردین در دنیای علم چه خبر؟
  • برطرف شدن احتیاج استان مرکزی به داروی وارفارین
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • بازدید مقام سازمان غذا ودارو از آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور