Web Analytics Made Easy - Statcounter

استفاده شرکت‌های دانش بنیان از تسهیلات معافیت سربازی یکی از تمهیدات ویژه‌ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همکاری مراجع ذیصلاح است.

به گزارش مشرق، استفاده شرکت‌های دانش بنیان از تسهیلات معافیت سربازی است. با مساعدت این نهادها و پیگیری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دو امکان «امریه» و «پروژه» جایگزین خدمت، از جمله راهکارهای هستند که امکان استفاده شرکت‌های دانش بنیان را از این خدمت فراهم می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال 1397 تسهیلاتی در موضوع سربازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شد که مهم‌ترین آنها حفظ نیروهای کلیدی شرکت‌های دانش بنیان و همچنین استفاده از نیروی انسانی ارزان در قالب نظام وظیفه تخصصی بود، با توجه به اینکه ممکن است شرکت‌های دانش بنیان در مراحلی از کار تحقیق و توسعه یا تولید، نیاز مبرمی به برخی شاغلان کلیدی خود داشته باشند، امکانی فراهم شده است که این افراد، خدمت سربازی خود را در همان شرکت بگذرانند و در جبهه دانش به کشور خدمت کنند.

بیشتر بخوانید: راه‌اندازی سامانه ماهرستان در ستاد کل نیروهای مسلح

فرد متقاضی می‌تواند به دو صورت، خدمت خود را در این شرکت‌ها بگذراند، روش اول اخذ امریه در شرکت‌های دانش‌بنیان است و روش دوم گرفتن پروژه جایگزین خدمت برای صنایع دفاعی و کشوری یا برای شرکت‌های دانش بنیان است، ممکن است که فرد متقاضی در حال کار در یک شرکت دانش بنیان باشد یا آنکه دارای دانش و تخصصی باشد که یک شرکت دانش بنیان به شکل مبرمی به آن نیاز داشته باشد.

لازم است شخص فعال فناور متقاضی استفاده از تسهیلات سرباز امریه به عنوان نیروی رسمی در شرکت به فعالیت بپردازد و حداقل دارای سه ماه سابقه بیمه در این مجموعه باشد. البته هر شرکت دانش بنیانی نمی‌تواند از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی استفاده کند و باید از شرایط لازم برخوردار باشد. همچنین فارغ التحصیلان رشته‌های پزشکی نیز امکان استفاده از این قانون را ندارند، این قانون شامل حال فعالان دارای مدرک تحصیلی کمتر از کارشناسی نیز نمی‌شود و مشمولان دارای غیبت هم نمی‌توانند برای برخورداری از این تسهیلات اقدام کنند.

البته مشمول خدمت می‌تواند در صورت غیبت موجه، درخواست «توجیه غیبت» کند که از فرایندی نسبتاً طولانی و پیچیده‌ای برخوردار است.  

پس از اطمینان از دارا بودن شرایط می‌توانید نسبت به بارگذاری مدارک درخواستی در سامانه سینا بنیاد ملی نخبگان اقدام کنید.

برای برخورداری از این خدمت باید از سطح مشخصی از امتیاز برخوردار باشید  امتیازات به دو بخش امتیازات علمی و فناورانه تقسیم‌بندی می‌شود که لازم است، شخص متقاضی حداقل در این رابطه 60 امتیاز را کسب کند.

بخش اول  امتیازات، شامل مقالات علمی، کتاب، دانشگاه محل تحصیل و بخش دوم( امتیازهای فناورانه) شامل سمت در شرکت، مدت زمان فعالیت در شرکت و برخی موارد دیگر است. در صورتی که در هر کدام از بخش‌های علمی و فناوری، فعالیتی داشته‌اید لازم است در سامانه سینا اطلاعات آن را تکمیل کنید و مدارک مورد نیاز را بارگذاری کنید و سپس درخواست خود را ارسال کنید.

 یکی از مهمترین بخش‌های این سامانه برای تکمیل اطلاعات، بخش مربوط به اطلاعات شرکت دانش بنیان می باشد که شامل کاربرگ‌های فعالیت در شرکت و رزومه کاری فرد است که در سربرگ شرکت تکمیل و مهر و امضا شده و اسکن آن در سامانه بارگذاری گردیده است. در این کاربرگ، شرکت علاوه بر درج اطلاعات کاری به شما اجازه می‌دهد از سهمیه شرکت برای جذب شما به عنوان سرباز امریه یا سرباز فناور استفاده شود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق سلبریتی ها سهمیه بندی بنزین معافیت سربازی شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۴۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دکتر محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک ملت یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه‌ها خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شد که رقم قابل‌توجهی در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ است.

وی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و افزود: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند.

دکتر فرشید فرخ نژاد افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم.

وی تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • همکاری های دوجانبه کانونهای خدمت رضوی استان و سازمان جهادکشاورزی استان یزد
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • چگونه دوران "سربازی" را به سوابق بیمه تبدیل کنیم؟
  • صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت
  • معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی