Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه تهران بین‌المللی سازی را به عنوان یکی از اهداف سه‌گانه برنامه پنج‌ساله این دانشگاه دانست و گفت: تلاش داریم همکاری‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه با دانشگاه‌های چین به عنوان یکی از کشورهای راهبردی در توسعه همکاری‌های بین‌المللی گسترش یابد.

به گزارش ایسنا، دکتر نیلی احمدآبادی در دیدار با هیأتی از دانشگاه مطالعات بین‌المللی پکن به معرفی دانشگاه تهران، پردیس‌ها و مؤسسات وابسته به این دانشگاه پرداخت و گفت: بین‌المللی سازی و همکاری‌های بین‌المللی به عنوان یکی از اهداف سه‌گانه برنامه پنج‌ساله دانشگاه تهران است و تلاش داریم همکاری‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه با دانشگاه‌های چین به عنوان یکی از کشورهای راهبردی در توسعه همکاری‌های بین‌المللی گسترش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیأت چینی نیز بر توسعه همکاری‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت در قالب تبادل استاد و دانشجو، مأموریت‌های پژوهشی، فرصت‌های مطالعاتی و دوره‌های مشترک با دانشگاه تهران به‌ویژه در حوزه زبان‌های خارجی و گردشگری ابراز علاقه‌مندی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، این جلسه مقرر شد موضوع برگزاری کارگاه آموزشی مشترک در زمینه گردشگری و روش‌های جذب گردشگر چینی و ایرانی در دانشگاه تهران و یا پردیس بین‌المللی کیش و نیز گذراندن فرصت‌های مطالعاتی استادان و دانشجویان دو دانشگاه در برنامه‌های آتی همکاری دو دانشگاه به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

با توجه به اینکه حضور گروهی از دانشجویان دانشگاه مذکور در مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران بسیار موفقیت‌آمیز ارزیابی شده است مقرر شد دانشگاه تهران در سال آینده نیز پذیرای گروه دیگری از این دانشجویان باشد.

همچنین مقرر شد اطلاع‌رسانی در خصوص کنفرانس‌های بین‌المللی، آموزش زبان چینی و آموزش زبان فارسی صورت بگیرد و دو دانشگاه به‌ویژه در برنامه یک راه، یک کمربند همکاری‌های متقابل را در برنامه‌های همکاری مد نظر داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران همکاری های بین المللی دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۵۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

لازم بذکر است که متن کامل تفاهم نامه همکاری در اینجا قابل مشاهده می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت
  • بهادری جهرمی: دولت پیگیر حقابه هیرمند بوده و خواهد بود/ توسعه و تقویت همکاری‌های امنیتی بین تهران و اسلام آباد یکی از اهداف سفر رئیسی به پاکستان / تداوم برنامه‌های حمایتی دولت از کشاورزان در سال جاری / آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته
  • بهادری جهرمی: توسعه و تقویت همکاری‌های امنیتی بین تهران و اسلام آباد یکی از اهداف سفر رئیسی به پاکستان
  • قطار روابط تهران - اسلام‌آباد روی ریل توسعه