Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران از کره جنوبی خواسته است هفت تریلیون وون معادل شش میلیارد دلار پول نفتی که به این کشور آسیایی فروخته است را پرداخت کند.

به گزارش ایسنا، نشریه چوسان ایلبو به نقل از مقامات آگاه نوشت: وزارت خارجه ایران ماه گذشته از سفیر کره جنوبی خواست کشورش طلب نفتی خود را پرداخت کند.

ایران از این که کره جنوبی نتوانسته طلب نفتی خود را که سالهاست به دلیل تحریمهای آمریکا علیه تهران، در دو بانک کره جنوبی سپرده شده است بدون این که به بانک مرکزی ایران انتقال داده شود پرداخت کند ابراز تاسف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش روزنامه چوسان ایلبو، مقامات بانک مرکزی ایران هم از عدم پرداخت این طلب گلایه کرده اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، کره جنوبی ماه گذشته هیاتی را به ایران فرستاد و توضیح داد که این کشور با آمریکا برای انتقال موفقیت آمیز این پول همکاری خواهد کرد.

کره جنوبی که پنجمین واردکننده بزرگ نفت خام در جهان و یکی از بزرگترین مشتریان نفتی ایران است، در ماه مه پس از عدم تمدید معافیت‌های نفتی از سوی آمریکا برای مشتریان ایران، ناچار شد واردات نفت ایران را متوقف کند. طبق آمار گمرکی، واردات نفت ایران در شش ماهه اول سال ۲۰۱۹ به حدود ۳.۹ میلیون تن یا ۱۵۶ هزار و ۱۵۵ بشکه در روز رسید که ۳۶.۹ درصد در مقایسه با ۶.۱۳ میلیون تن در مدت مشابه سال گذشته کاهش داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واردات نفت کره جنوبی از ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۶۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی خانه‌ها بوی نفت می‌داد!

قصه نفت در ایران از آنجا شروع شد که انگلیسی‌ها به دنبال رویای پیدا کردن نفت در دوره مظفرالدین شاه راهی خاورمیانه و ایران شدند. می‌شود این‌طور گفت که ویلیام ناکس دارسی، تاجر انگلیسی، برای کشف این طلای سیاه از جورج برنارد رینولدز که تجربیاتی در زمینه حفاری نفت در مناطق نفت‌خیز سوماترا داشت، کمک گرفت و مقدمات حفاری در منطقه نفتون مسجدسلیمان را فراهم کرد. چند سالی این گروه برای کشف نفت وقت گذاشتند، اما بی‌نتیجه بود تا اینکه وقتی با ناامیدی داشتند بساط اکتشافاتشان را جمع می‌کردند، به نفت می‌رسند؛ و این شروع ماجرا نفت در ایران و به دنبال آن، باز شدن پای نفت به تهران است.

احتمالاً بشود گفت ما حالا آخرین نسلی هستیم که پیت‌های نفت ۱۰ لیتری و ۲۰ لیتری را گوشه انباری‌ها یا حیاط‌های قدیمی دیده‌ایم و چیزی از مغازه نفت‌فروشی و نفت‌فروش دوره‌گرد را در خاطر داریم. اما نباید فراموش کرد که یکی از مشاغل مهم ومسنوخ‌شده تهران قدیم نفت‌فروشی بود.

تا همین چند دهه پیش که خبری از لوله‌کشی گاز نبود زمستان‌ها گوشه هر خانه‌ای یک بخاری نفتی جا خوش کرده بود که با احتیاط نفت را با پیت داخل آن می‌ریختند و با پیدا شدن شعله آتش، بوی نفت کل خانه را پر می‌کرد.

علاوه بر بخاری بیشتر آبگرمکن‌ها هم با نفت روشن می‌شدند. به همین دلیل نفت پرکاربرد بود و مردم به دو طریق نفت مورد نیازشان را تهیه می‌کردند. شیوه اول خرید از نفت‌فروشان دوره‌گردی بود که با گاری‌های دستی و پیت‌های حلبی پر راهی کوچه‌ها می‌شدند و فریاد می‌زدند: «نفت ... نفتی اومده...» و اهل خانه هم سریع پیت به دست خودشان را به نفت‌فروش دوره‌گرد می‌رساندند و متناسب با نیازشان نفت می‌خریدند. روش دوم هم خرید از نفت‌فروشی‌های ثابت در هر محله بود. این مغازه‌ها به نسبت سایر اصناف در زمستان شلوغ‌تر بود و صف‌های طولانی جلو آنها تشکیل می‌شد؛ چیزی که امروزه بعید به نظر می‌رسد.

منبع: همشهری آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • فیفا و فدراسیون فوتبال، استقلال را ضمانت کردند
  • کلمبیا هم خواهان پیوستن به «بریکس» است
  • پرداخت ۹۶ فقره تسهیلات برای درمان زوج‌های نابارور
  • چرا دولت میخواهد کارت‌های سوخت را حذف کند؟
  • وقتی خانه‌ها بوی نفت می‌داد!
  • پرداخت ۶۴۴ میلیارد تومان عوارض مالیاتی در خراسان جنوبی
  • پرداخت بیش از ۶ هزار میلیارد عوارض مالیاتی در خراسان جنوبی
  • توزیع ۴۰ میلیون لیتر سوخت در بخش کشاورزی منطقه سبزوار
  • درخواست ۲.۸ میلیارد دلاری سازمان ملل برای کمک به فلسطینیان
  • نارضایتی دبیران و آموزگاران از پرداخت شهریه جهت گذراندن دوره‌های مهارت آموزی