Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@15:06:47 GMT

کدام گفتمان، پیروز انتخابات مجلس خواهد بود؟

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۶۲۹۱

کدام گفتمان، پیروز انتخابات مجلس خواهد بود؟

اینک ضرورت گفتمان کارآمدی و مسئله کار جهادی عیان تر شده و ضروری است همه چهره ها و گروه هایی که دغدغه انقلاب و مردم دارند، ذیل این چتر یعنی «چتر کارآمدی» جمع شوند.

گروه سیاسی خبرگزاری فارس ــ مجلس دهم علیرغم برخی مصوبات و اقدامات، در قضاوت جمعی، مجلسی ضعیف و وکیل الدوله سنجیده می شود. در این مجلس ورای تصویب چند طرح و لایحه مطلوب مثل قانون منع بکارگیری بازنشستگان، تخفیف مجازات اعدام قاچاقچیان مواد مخدر، تعیین سقف حقوق مدیران و چند طرح دیگر، بسیاری طرح ها و برنامه ها ناکام و ابتر ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

درحالیکه افکار عمومی به شدت درگیر مسائلی مثل مشکلات اقتصادی و تورم، طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان، شفافیت آرای نمایندگان، منع به‌کارگیری دوتابعیتی‌ها در دستگاه‌های حساس دولتی و.. بود، مجلس دهم این موضوعات را مسکوت و معطل گذاشت. این مجلس به چالش ها و اولویت های اصلی کشور ورود نکرد و در مواجهه با جنگ اقتصادی و تجاری دشمن ، خواب آلوده و منفعل بود.

وضعیت موسسات مالی و اعتباری، نوسانات بازار ارز و کاهش ارزش پول ملی، تعلل دولت در واردات بی رویه و مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی و کارخانه‌ها، افزایش بیکاری، نیاز کشور به کارگاه های زودبازده و تولید کالاهای ایرانی، فساد مالی دستگاه های دولتی و دیگر مسائل و مشکلات مهم اقتصادی کشور و..  هیچ یک باعث نشد مجلس دهم به خود تکانی بدهد، مصوبه ای برای آن ها تقنین کند و رئیس جمهور یا وزرا را به چالش حقیقی بکشاند.

مجلس دهم نه تنها در جنگ اقتصادی و سیاسی علیه کشورمان، دچار سندروم گیجی و بی توجهی بود که حتی در مسائل اجرایی و فرهنگی نیز دچار سکون و بی عملی بود. به عنوان نمونه، این مجلس هیچ مصوبه و برنامه ای برای حمایت از فرزندآوری نداشت و با وجود آنکه سیاست افزایش جمعیت، از ضروری ترین سیاست های بلندمدت کشور است، مجلس دهم در این خصوص بی تفاوت و بی انگیزه بود. همچنین مجلس هیچ مصوبه یا اقدام جدی برای مسائلی نظیر آلودگی هوا، مقابله با خشکسالی و ریزگردها، مشکلات آب و برق، سیاست های غلط در حوزه آب و هوا، کوچک کردن دولت فربه و بدنه چاق اجرایی کشور نداشت.

درحالیکه ادعا می شد با هماهنگ و همسو بودن مجلس با دولت، مشکلات کشور بهتر حل خواهد شد، آنچه در عمل اتفاق افتاد، فدا کردن دغدغه های مردم به پای منویات دولت بود. تقلا و جدیت عجیب مجلس دهم برای تصویب لوایح سوال برانگیز و با رنگ و بوی استعماری و تعهد به بیگانگان خصوصا تلاش مجلس برای تصویب ۳ لایحه FATF از آن جمله بود.

بدتر آنکه، مجلس دهم این بی تحرکی و انفعال خود را با حاشیه سازی و درگیر شدن برخی نمایندگان با امور فرعی و بی ارزش، می پوشاند. نطق های تخریبی برخی نمایندگان مجلس دهم، توئیتربازی و مصاحبه های پرسرو صدا و خوراک سازی برای بیگانگان به جای خدمت به مردم  و حل مشکلات آن ها چهره غالب این مجلس است. چنانکه در اذهان عمومی، مجلس دهم با نمادهایی مثل سلفی با موگرینی، فیش نجومی خانواده های لیست امید، فحاشی و رکیک گویی بعضی نمایندگان و لابی بازی شناخته می شود.

همه اینها سبب شده مجلس دهم، استقلال و تاثیرگذاری قوه مقننه به عنوان راس امور کشور و اصل تفکیک قوا را مخدوش کند و دولت به قوه ای رها شده و مهارناپذیر تبدیل شود. و مهمتر از آن، بحران کارآمدی که بزرگترین تهدید برای مشروعیت استمراری نظام اسلامی است جلوه گر شود.

با این وصف، شرایط کشور به علت حضور دولت غربگرا و مجلس خنثی شاهد رکودی چندین ساله شده که سبب گشته چهره ای ناکارآمد از هر دو رکن نظام در افکار عمومی ایجاد شود.

به این ترتیب، اینک ضرورت گفتمان کارآمدی و مسئله کار جهادی عیان تر شده و ضروری است همه چهره ها و گروه هایی که دغدغه انقلاب و مردم دارند، ذیل این چتر یعنی «چتر کارآمدی» جمع شوند.

تشکیل مجلسی با محوریت این تفکر، آثار و فواید گسترده ای خواهد داشت:

مجلس یازدهم با محوریت گفتمان کارآمدی، می تواند قوه مقننه را از حالت سمبلیک و خنثی به جایگاه حقیقی اش تبدیل کند و دولت را وادار به حل مشکلات مردم کند.
تنها با این گفتمان و انرژی است که ایران می تواند به جایگاه و شرایط مطلوب برسد، عزت از دست رفته را با اتکا بر ظرفیت های داخلی احیا کند. با این پرچم، قوانین معطل مانده برای بهبود شرایط کشور، از شفافیت اقتصادی و اداری دستگاه های حکومتی تا گره های سنگین اقتصاد و تولید کشور  می تواند گشوده شود و مجلس نو، نوید ایرانی نو را دهد.
گفتمانی با این شعار که «همه چیز بهتر خواهد شد»، «در چله دوم انقلاب،  همه چیز بهتر و زیباتر خواهد شد» می تواند «امید» را که مهمترین منبع آرامش روانی جامعه است، بازگرداند و پروپاگاندای رسانه ای را  که اصلی ترین کارکردش پمپاژ ناامیدی و غم و یأس در جامعه ایران است خنثی کند.

چنین مجلسی در کنار بازوی قضایی، می تواند اعتماد بخش نا امید مردم را به نظام برگرداند و تصویری مثبت از جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب چه در داخل چه خارج ارائه کند.

مجلس کارآمدی، مجلس جهاد و عمل و خروجی محور خواهد بود. برنامه گرا خواهد بود نه شخص گرا. و این سبب خواهد شد دموکراسی و مردم سالاری در ایران، از مرحله شخص گرایی به برنامه گرایی، از وعده گرایی به کارنامه گرایی گذر کند.

فتح این سنگر می تواند نقش بازدارنده برای دولت غربگرا ایفا کند و با چشاندن طعم کار جهادی و کارآمدی به مردم طی دو سال، زمینه ساز دولت حزب اللهی جوان در انتخابات ریاست جمهوری بعدی شود. و به سیطره جریان غربگرا بر کشور که چیزی جز بحران و فساد برای مردم نداشته، حداقل برای میان مدت پایان دهد.

امید که چهره ها و جریان های سیاسی جبهه انقلاب، اهمیت این انسجام و اتحاد فکری و گفتمانی را به خوبی درک کنند و بار دیگر با تفرقه و اشتباهات تکراری، مهمترین سالهای حیات انقلاب و مردم ایران را دو دستی تقدیم غربگرایان نکنند.ناگفته پیداست هر نوع حرکتی که باعث تضعیف این گفتمان و تفکر شود، هیزمی است بر آتش جنگ روانی جریان غربگرا که اگر هیچ کارنامه مفیدی ندارد، یک دستگاه جنگ روانی و رسانه ای قدرتمند و ویران کننده دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد عبداللهی کارآمدی انتخابات مجلس مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۶۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظهور قدرت اراده ملت ایران در عملیات «وعده صادق»

به گزارش خبرنگار مهر، احمد وحیدی عصر امروز سه شنبه در سخنانی در مراسم تودیع و معارفه استاندار لرستان با اشاره به ظهور قدرت اراده ملت در عملیات وعده صادق، اظهار داشت: امروز همه جا به احترام افتخار آفرینی ملت ایران در مقابله با ظلم، سر تعظیم فرود می‌آورند؛ غیور مردان ما در اقصی نقاط کشور و در جبهه مقاومت، موجب افتخار همه شدند.

وی با اشاره به نقش آفرینی ایران در تعیین نقشه راه منطقه، گفت: این نقشه راه پیروزی فلسطین، افول رژیم صهیونیستی و تحقق اراده‌های بزرگ ملت را دنبال کرده و می‌کند.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه جبهه مقاومت یک جبهه به هم پیوسته است، ادامه داد: ایران مقتدر، قوی و توسعه یافته هدف همه ما است؛ امروز کشور بر بال‌های قدرت فرهنگی، اعتقادی، سیاسی و … حرکت می‌کند و باید بال قدرت اقتصادی را تقویت کنیم و نام گذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب هم به همین جهت است.

وحیدی با بیان اینکه دولت انقلابی آیت الله رئیسی در زمانی به مسئولیت رسید که کشور با مشکلات داخلی و خارجی مواجه بود، تصریح کرد: تغییر ریل از توجه به خارج به داخل، امید بستن به حل مسائل در داخل کشور به جای خارج و اتکا به داشته‌های داخلی گفتمان اصلی این دولت بوده و هست.

وی عنوان کرد: این گفتمان انقلابی حاکم بر دولت آیت الله رئیسی و تلاش شبانه روزی رئیس جمهور و سایر اعضای دولت می‌تواند ما را به جلو ببرد.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه این گفتمان غالب در لرستان هم هست و استاندار قبل در این گفتمان حرکت کردند، افزود: حاکم بودن این گفتمان می‌تواند ظرفیت‌ها را به کار بگیرد و لرستان استان بسیار مهمی است، جزو سرآمدان غیرت، شجاعت و صلابت هستند.

وحیدی با اشاره به اینکه لرستان کارهای زیادی دارد و باید کارهای زیادی در آن صورت گیرد، در این رابطه نیز کار دولت با خواسته‌ها کاملاً تطابق دارد، افزود: ساخت سد معشوره مطالبه مردم بوده و اتفاقاً دولت آن را هم دنبال کرده است، جزو مصوبات سفر قرار گرفت، البته احداث آن زمان بر است و با تأمین اعتبارات لازم احداث خواهد شد.

وی با اشاره به راه اندازی مجدد پروژه راه آهن به عنوان مطالبه مردم، گفت: اتفاقاً این پروژه هم در دستور کار دولت قرار گرفت و الان ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وزیر کشور با اشاره به افزایش تولید گندم در لرستان طی این دولت، افزود: احیای نزدیک به ۲۰۰ واحد اقتصادی از اقدامات دیگر دولت بوده است.

وحیدی با بیان اینکه اینها موج حرکتی است که در استان بوده و باید تقویت شود، ادامه داد: ۳۰ هزار میلیارد تومان در استان سرمایه گذاری شده که ۲۰ هزار میلیارد آن از سوی بخش خصوصی صورت گرفته است.

وی با تاکید بر بستر سازی برای مشارکت مردم در حوزه سرمایه‌گذاری و اقتصاد لرستان، بیان داشت: از عملکرد، اخلاق و تلاش استاندار قبل تقدیر و تشکر می‌کنم، برای استاندار جدید هم که از مدیران برجسته و توانمند هستند و در کارنامه خود تجربه استانداری را دارد، آرزوی موفقیت دارم.

کد خبر 6086922

دیگر خبرها

  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • ظهور قدرت اراده ملت ایران در عملیات «وعده صادق»
  • نبرد خونین مار ۱۵ متری و خرس گریزلی/ کدام شکارچی پیروز می‌شود؟
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است