Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-23@12:48:10 GMT

کیش مقصد گردشگری کشور های عضو اکو می شود

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۷۹۴۳

کیش مقصد گردشگری کشور های عضو اکو می شود

خبرگزاری آریا -
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر هادی سلیمان پور دبیرکل سازمان اکو در این نشست در خصوص برنامه های در دست اقدام مجموعه اکو به منظور توسعه صنعت گردشگری کشور های مقصد گفت: در آخرین جلسه سازمان اکو با وزرا ،چند طرح در حوزه گردشگری تثبیت شد و مقرر شد برای هر پروژه شریکی در نظر گرفته شود که جزیره کیش می تواند یکی از شرکا در اجرای این طرح های گردشگری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیرکل سازمان اکو تعیین مقاصد گردشگری در اکو را نخستین پروژه در دست اقدام بیان کرد و گفت: هر کشور عضو اکو، با ذکر معیارها ،چند مقصد گردشگری تعیین می کند و ظرفیت و جاذبه ها در مقاصد بررسی و سپس فعالیت ها در آن کشور آغاز شود که این امر طی 6 ماه آینده انجام خواهد شد.
وی افزود: برای انجام این پروژه به یک مشاور بین الملل با تجربه نیاز است که مقاصد مختلف را در سطح منطقه مطالعه و پس از آن عنوان کند که کدام مقصد، ظرفیت گردشگری خوبی دارد و در مرحله بعد چگونگی ارتباط و تعامل این مقاصد به یکدیگر را بررسی کند و به نوبه آن تمام فعالیت های گردشگری در این طرح ها تعریف خواهد شد.
دکتر هادی سلیمان پور اظهار داشت: برای راه اندازی تورهای گردشگری و انتخاب کشور های مقصد باید بر حسب نیاز گردشگر هر یک از کشور های عضو بخش های مختلفی گردشگری از جمله گردشگری طبیعی،سلامت و یا تاریخی را در نظر بگیرند و اگر شرایط مهیا ومناسب بود،اقدامات راه اندازی تورهای گردشگری را در همان کشور آغاز کنیم.
وی کشورهای آسیای میانه را به عنوان مقاصد گردشگری مد نظر عنوان کرد و گفت:جزیره کیش می تواند بخشی از این ظرفیت را تشکیل دهد و گردشگرانی که به ترکیه و کشورهای همسایه سفر می کنند مقصد گردشگری خود را کیش انتخاب کنند.
هادی سلیمان پور همچنین ایجاد همکاری بین آژانس های اصلی و مهم گردشگری منطقه را دومین پروژه گردشگری در دست اجرا عنوان کرد و افزود: در این زمینه از مجموعه تورهای ترکیه درخواست کردیم این موضوع را مدیریت کنند تا ارتباط و تعاملات شکل بگیرد و سازمان منطقه آزاد کیش نیز می تواند با همکاری و مشارکت خود با اینگونه تورها، به صورت عملیاتی جزیره رابه عنوان یک مقصد گردشگری معرفی کند.
در این نشست دبیرکل سازمان اکو همچنین معرفی هتل مناسب، سالن کنفرانس خوب، تسهیلات اقامتی به فدارسیون های فوتبال کشورهای عضو برای سال 2020 را به عنوان فعالیت کوتاه مدت و مفید با سازمان منطقه آزاد کیش مطرح کرد و اظهار داشت: در صورت موافقت سازمان منطقه آزاد کیش، برای نیمه اول اسفند برنامه ریزی کنیم با تخصیص مکانی برای نمایش محصولات اکو ،اسلاید شو ، راه اندازی فری شاپ فراهم شود و همچنین در کنار آن سوئیت هایی برای تردد 10کشور عضو و خانواده های آنها در نظر گرفته شود تا امکان تعاملات بیشتر را فراهم کنیم.
دکتر مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این نشست وجود منابع طبیعی بسیار،بستر های مناسبی در زمینه ها و حوزه های مختلف در کیش نسبت به سرزمین اصلی را از شرایط و امتیازات مطلوب جزیره برشمرد و گفت:با توجه به اینکه برای برگزاری و میزبانی از مسابقات جام جهانی 2020 فوتبال ساحلی در کیش آمادگی لازم را داریم،عملیات ساخت کمپ استاندارد به کمک بخش خصوصی آغاز شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود:در این خصوص رایزنی هایی با کمیته ملی المپیک و ورزش انجام و بحث مسابقات ورزشی اکو در وزرات ورزش مطرح شده و جلسات بسیار خوبی را برگزار کردیم.
وی در ادامه عنوان کرد: برای برگزاری این مسابقات از نظر زیرساختی و اقامتی هیچگونه مشکلی نداریم و از لحاظ فنی نیز استاندارسازی در حال انجام است و همانگونه که مجموعه فوتبال ساحلی را باز سازی کردیم و ارتقا دادیم،یکی از استراتژی های ما ساخت ورزشگاه ساحلی با شرایط بسیار مطلوب و قابل قبول است.
همچنین دکتر مظفری در این نشست با تخصیص مکانی به سازمان اکو موافقت کرد و گفت: برای واگذاری کوتاه مدت این مکان،پیشنهاد های خوبی داریم که در گام نخست اکو باید جزئیات، ایده و کاربری زمین یا مکان را تشریح کند و در صورت تمایل می توانیم ساختمان ایرانیان که با معماری ایرانی ساخته شده و برای اکو آن فضا بسیار مناسب است؛ در اختیار قرار دهیم.
برگزاری جلسه روسای فدراسیون های فوتبال اکو در کیش و برپایی نمایشگاه دائمی و فروشگاه محصولات کشور های عضو اکو در این جزیره ازجمله مواردی بود که دکتر مظفری از آن خبر داد.
همچنین معرفی کیش به عنوان مقصد گردشگری کشور های عضو اکو،برگزاری جشنواره ورزشی کشور های عضو اکو در کیش و همچنین ارتباط و تعامل پایدار تجار و بازرگانان جزیره با تجار و بازرگانان کشور های اکو از جمله موضوعات پیشنهاد شده در این نشست بود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۷۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجی همراه با رئیس‌جمهوری عازم پاکستان شد/ سریلانکا، مقصد بعدی

وزیر نفت که به همراه با رئیس‌جمهوری عازم اسلام‌آباد شده است پس از پایان سفر به پاکستان راهی سریلانکا می‌شود.

به گزارش شانا، سیدابراهیم رئیسی به دعوت رسمی همتای پاکستانی خود، بامداد دوشنبه (سوم اردیبهشت‌) در رأس هیئتی عالی‌رتبه از مقام‌های اقتصادی و سیاسی که جواد اوجی، وزیر نفت نیز در این هیئت حضور دارد، عازم اسلام‌آباد شد.

رئیسی در سفر دوروزه خود، پس از استقبال رسمی از سوی شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، با وی دیداری خصوصی خواهد داشت و نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور را برگزار خواهند کرد.

رئیس‌جمهوری همچنین با آصف‌علی زرداری، همتای پاکستانی خود، ملاقات می‌کند و افزون بر آن با سفر به بعضی از شهرهای دیگر این کشور با علما، نخبگان، بازرگانان و فعالان اقتصادی نیز دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

براساس این گزارش، تهران و اسلام‌آباد در دولت سیزدهم برای تقویت و توسعه روابط راهبردی تلاش کردند و این سفر نیز همسو با این اهداف انجام می‌شود؛ زیرا دو کشور افزون بر اشتراکات فرهنگی و تمدنی، بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند؛ تبادلات تجاری ایران و پاکستان اکنون سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار است.

در کنار مذاکرات درباره توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی طی سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان و سریلانکا، گفت‌وگو درباره صادرات گاز ایران به پاکستان است که در چند ماه گذشته بسیار جدی‌تر به بحث و بررسی گذاشته شده است و یکی از مهم‌ترین محورهای سفر به اسلام‌آباد است.

قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان خرداد ۱۳۸۸ به امضای رؤسای‌جمهوری دو کشور رسید.

روزی که این قرارداد امضا شد، بیش از دو دهه از آغاز مذاکرات ایران برای صادرات گاز به هند و پاکستان موسوم به خط لوله صلح(آی‌پی) می‌گذشت. سرانجام در ۲۱ اسفند ۱۳۹۱ در چابهار و نقطه صفر مرزی کلنگ آغاز عملیات ساخت خط لوله صادرات گاز ایران به پاکستان در خاک این کشور بر زمین زده شد.

هرچند ایران طبق قرارداد بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر خط لوله ۵۶ اینچ را از عسلویه تا ایرانشهر احداث و عملیاتی کرد، اما این پروژه در خاک پاکستان نیمه‌کاره رها شد تا اینکه اسلام‌آباد امسال پس از ۱۰ سال وقفه، خبر آغاز عملیات را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • مقصد پروازهای ایرانی کدام فرودگاه استانبول است؟
  • سن‌پترزبورگ روسیه مقصد بعدی دبیر شورای عالی امنیت ملی
  • اوجی همراه با رئیس‌جمهوری عازم پاکستان شد/ سریلانکا، مقصد بعدی
  • طرح جامع گردشگری سردابه تدوین می‌شود
  • رئیسی صبح امروز تهران را به مقصد اسلام‌آباد ترک کرد
  • رئیسی تهران را به مقصد اسلام‌آباد ترک کرد
  • رئیسی با بدرقه مقامات تهران را به مقصد اسلام‌آباد ترک کرد
  • اولویت انتخابات سرمایه‌گذار در کیش اعلام شد
  • پروژه ناتمام مقصد گردشگری شدن همدان به نتیجه می‌رسد؟
  • روستای سهیلی جزیره قشم مقصد گردشگری دریایی در کشور