Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایلنا از ساری، شصت و یکمین جلسه شورای شهر ساری درباره طرح نامه ها و مصوبات کمیسیون ها، امروز به صورت علنی و با حضور اصحاب رسانه برگزار شد که یکی از موضوعات آن درباره مصوبات مربوط به سازمان آتش نشانی بود. 

 فرامز نقیبی عضو شورای شهر با اشاره به اینکه بودجه امسال سازمان آتش نشانی ساری 24 میلیارد و 844 میلیون تومان است، گفت: 14 میلیارد تومان از این رقم را قرار شد شهرداری پرداخت کند که مجموع کمک های شهرداری و بودجه مصوب برای سازمان، تاکنون 61 درصد محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درآمد امسال سازمان آتش نشانی ساری را 6 میلیارد و 794 میلیون تومان اعلام کرد که برای توسعه فعالیتهای خود نیاز به 4 میلیارد تومان تسهیلات داشتند اما به دلیل نداشتن سند، در مسیر دریافت وام مانده اند.

عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه دیگر مشکل سازمان آتش نشانی مربوط به حق بیمه های پرسنل است، اظهار کرد: 4 میلیارد و 100 میلیون تومان بدهی این سازمان بابت بیمه سال 96 است که چند میلیارد تومان دیگر نیز به آن اضافه شده است و اکنون بیش از 9 میلیارد تومان به بیمه بدهی دارند.

نقیبی افزود: بنا بر اعلام رئیس سازمان آتش نشانی ساری، این مجموعه امسال 526 نفر از حریق نجات داده است، بنابراین باید توجه بیشتری به سازمان آتش نشانی داشته باشیم و آنها نباید درگیر حق بیمه و حقوق پرسنل خود باشند. 

آتش نشانی ساری نیاز به نردبانهای بلند دارد

در ادامه، دیگر عضو شورا با بیان اینکه سازمان آتش نشانی بین 10 سازمان شهرداری دارای اولویت است، اظهار کرد: حدود 7 سال است که می خواهیم برای آتش نشانی نردبان بگیریم اما محقق نشده است.

سعید نجاریان گفت: بابت ساختمانهای بلندمرتبه در شهر مانند بانکها، میلیاردها تومان پول به شهرداری واریز شد اما اگر اتفاقی برای آنها بیفتد، نردبانهای با ارتفاع بالا نداریم که آتش را مهار کنیم.

وی افزود: ارتفاع نردبانهای فعلی در آتش نشانی ساری 22 متر است که بیشتر وقتها باز نمی شود و مشکل دارد. لذا باید چاره ای بیندیشم.

عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه بافت قدیمی شهر نیز بسیار آسیب زا بوده و باید از همین حالا فکر احتمال وقوع حوادث ناگوار باشیم، اظهار کرد: اگر به عنوان مثال ابتدای دروازه بابل یک مغازه آتش بگیرد، وسعت آن تا نزدیک امامزاده یحیی و پیرزاده میرسد و حداقل کار این است که شیرهای آب آتش نشانی را در بافتهای قدیمی نصب کنیم.

دیگر عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه ساختمان آتش نشانی یکی از مراکزی است که باید در برابر حوادث طبیعی مقاوم باشد، افزود: اما در ساری برعکس آن را داریم به طوریکه هم از نظر سازه و هم امکانات بسیار ضعیف است.

علی اکبر ذلیکانی با تاکید بر اینکه مکان فعلی ایستگاه آتش نشانی ساری باید حذف شود، اظهار کرد: یک اعتباری را دولت قرار داد، منابع طبیعی اعلام کرد که 4 هکتار زمین در معلم کلا را به این امر اختصاص می دهد. سازمان همیاریها نیز صفر تا صد اعتبارات را تقبل می کند که باید همه این موارد را پیگیری کنیم. 

وی افزود: لازم است ایستگاههای محلی آتش نشانی در شهر داشته باشیم، 6 ایستگاه در مناطق مختلف داریم و توسعه ایستگاهها هم باید در برنامه های این سازمان لحاظ شود زیرا زمین هایی داریم که به راحتی می توانند محلی برای احداث پایگاه آتش نشانی باشند.

این عضو شورای شهر با اشاره به اینکه معارضات فاز 2 پارک ملل برداشته شد، گفت: حتما باید یک ایستگاه در فاز جدید ملل داشته باشیم و حتی میتواند ایستگاه مرکزی باشد و ایستگاهی که در معلم کلا ساخته می شود یک مرکز آموزشی باشد و حتی در سطح کشوری نیز از آن استفاده شود.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آتش نشانی حقوق درآمد شورای شهر ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۸۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج بررسی آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری قزوین چه بود؟

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات‌ ایمنی شهرداری قزوین نتایج بررسی حادثه آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری که منجر به شهادت یک آتش‌نشان شد را تشریح کرد.

حمیدرضا ململی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین درباره نتایج بررسی حادثه آتش‌سوزی انبار دخانیات در خیابان شهیدانصاری که منجر به شهادت یک آتش‌نشان شد، اظهار کرد: با تشکیل کارگروه علت‌یابی تمام جوانب آتش سوزی و انفجار انبار مواد دخانی در خیابان شهید انصاری قزوین شامل (بازدید میدانی محل، بررسی اظهارات مالک، مشاهده تصاویر دوربین‌های مداربسته و بررسی رفتار آتش‌سوزی و تطبیق موارد فوق با یکدیگر) به صورت کامل مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: مرکز پیام سازمان آتش نشانی قزوین زمان اعلام آتش‌سوزی را در ساعت ۱۵:۳۰ ثبت کرده است که بلافاصله و در ابتدا نیروهای آتش‌نشانی ایستگاه ۳ مولوی و ۱ باغ دبیر در فاصله زمانی ۴ دقیقه در محل حاضر می‌شوند و با توجه به وسعت حریق و موقعیت ساختمان، تعداد هفت اکیپ دیگر (شامل ۲۰ دستگاه خودروی ویژه اطفای حریق و ۴۰ نفر آتش‌نشان) به محل حادثه اعزام می‌شوند.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین خاطرنشان کرد: ساختمان محل حادثه سه طبقه کامل و یک و نیم طبقه در قسمت پشت بام بوده است که به عنوان انبار و فروش محصولات دخانی از جمله انواع سیگار، تنباکو، گاز اسپری فندک، فندک، سیگار و ذغال مورد استفاده قرار می‌گرفته و بنا بر اظهارات مالک حوالی ظهر مورخه چهارشنبه ۲۲ فروردین، پیام کوتاهی از سیستم دزدگیر مغازه، مبنی بر به صدا درآمدن آژیر در طبقه زیرزمین برای ایشان ارسال شده است.

ململی با تاکید بر اینکه پروانه این واحد صنفی عمده فروشی محصولات دخانیات بوده است، تصریح کرد: با توجه به بررسی‌های به عمل آمده و تصاویر دریافتی از دوربین‌های مدار بسته محل حادثه، دقایقی قبل از ورود آتش‌نشانان چندین کَپ انفجاری در محل حادثه اتفاق می‌افتد که منجر به دِفُرمه شدن در آهنی اصلی مجموعه می‌شود و با حضور آتش‌نشانان بلافاصله نسبت به بررسی اولیه محل اقدام و با توجه به حضور نداشتن مالک در محل و نبود اطلاع‌رسانی مناسب و به موقع در خصوص ماهیت محصولات دپو شده و خطرات آن، عملیات اطفای حریق و تخلیه دود طی حدود ۱۵ دقیقه ابتدای عملیات انجام می‌شود.

وی گفت: حین عملیات تهویه و اطفای حریق بخش‌های داخلی محل، به یک باره انفجار مهیبی رخ می‌دهد که منجر به شهادت آتش‌نشان محمدجواد چگینی و مصدومیت شش نفر از کارکنان (ململی سرپرست سازمان و آتش‌نشانان کثیرلو، سجادی فر، مالمیرچگینی، کیایی و محمد کلانتری) می‌شود.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین در خصوص علت آتش‌سوزی نیز با رد عوامل همچون اتصالی در سیستم برقی و انشعاب گاز محل به عنوان دلایل اولیه، کانون آتش سوزی را در نزدیکی راه پله عنوان کرد و افزود: تمام جزئیات و مستندات پرونده به منظور پیگیری مراتب تحویل مسئولان حقوقی و دستگاه قضائی شده است.

ململی گفت: امیدواریم با پیگیری مسئولان امر نسبت به خارج شدن انبارهای متعدد و خطرناک از سطح شهر اقدام جدی و فوری صورت گیرد تا با رعایت ایمنی و اجرای استانداردها به ویژه اصول انبارداری توسط مالکان، هرگز شاهد وقوع چنین حوادثی نباشیم.

کد خبر 747486

دیگر خبرها

  • عصر بارانی شیراز و بیش از هزار تماس با آتش‌نشانی
  • ادامه تلاش تیم آتش‌نشانی برای یافتن کودک غرق شده در رود «خرسان»
  • نتایج بررسی آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری قزوین چه بود؟
  • حضور آتش نشانان قزوینی در ۲۶۸ عملیات طی فروردین ماه
  • نجات ۲۳ نفر در حادثه آتش‌سوزی آپارتمان ۶ طبقه در قم
  • قطار محلی رامسر به ساری راه‌اندازی شود
  • مازندران نیازمند قطار محلی و آزادراه ساحلی است
  • دستگاه کارتن سازی جان مرد همدانی را گرفت
  • آتش‌سوزی یک کارگاه آهنگری در پامنار
  • آتش‌سوزی در یک کارگاه آهنگری در پامنار تهران