Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@23:34:35 GMT

ضریب اشغال قطارهای مسافری کرمان ۹۰ درصد است

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۹۹۱۲۱

ضریب اشغال قطارهای مسافری کرمان ۹۰ درصد است

به گزارش ایرنا ، سعید رسولی شامگاه شنبه در نشست بررسی مشکلات ریلی استان کرمان از وجود ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر خطوط اصلی راه آهن کشور خبر داد و افزود: با خطوط فرعی ۱۴ هزار کیلومتر می‌شود اما به دلیل عدم اتصال به مراکز عمده بار، از نرخ بهره‌وری پایین‌تری برخوردار است و باید در یک اقدام جهادی با مشارکت کارخانجات، معادن و صاحبان کالا کار انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اکنون طرح‌های متعددی در این زمینه در دست اجرا است و استان کرمان پیشرو بوده و امروز ریل‌گذاری مسیر معدن جلال آباد_ زرند آغاز شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اتصال مراکز بار به شبکه ریلی از تاکیدات مقام معظم رهبری و یکی از اولویت‌های ما در برنامه ششم توسعه است.
رسولی با اشاره به اینکه بازسازی اساسی مسیر ریلی بافق - کرمان به طول ۲۳۳ کیلومتر انجام می‌شود تصریح کرد: ۷۵ کیلومتر آن بازسازی شده و ۴۶ کیلومتر آن بحرانی است و با هماهنگی‌های صورت گرفته، به صورت تلفیقی امانی - پیمانی از فردا کار اجرایی آغاز خواهد شد.
وی کارخانه پلور سبز(زرند) یکی از افتخارات کشور دانست و افزود: باید از این شرکت‌ها حمایت شود.
مدیرعامل راه‌آهن کشور تصریح کرد: ۲هزار میلیارد تومان تفاهم‌نامه از محل تبصره ۱۸ توسط وزیر راه و رئیس سازمان برنامه و بودجه با عاملیت چهار بانک امضا  شده که تخصیص بخش اول صورت گرفته و در سال ۹۹ ادامه خواهد یافت و از این محل حدود یکهزار دستگاه انواع واگن برای کارخانجات تولید داخل سفارش گذاشته‌ایم.
رسولی با بیان اینکه امسال تا پایان آبان ماه ۴۳۲ دستگاه انواع واگن‌های باری، مسافری و غیره وارد شبکه ریلی کشور شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹۷ درصد رشد داشته است گفت: تا پایان امسال تعداد قابل توجهی به شبکه اضافه می‌شود.
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه به دلیل شرایط اقتصادی سال‌های اخیر کارخانجات واگن‌سازی با مشکل مواجه شده  تصریح کرد: در زمینه کیفیت قطارهای مسافری، قطار چهارتخته چهار ستاره در مسیر کرمان – تهران وجود دارد که بسیار با کیفیت است و تقاضای ارتقا به پنج ستاره دارند و برای آن باید یکسری امکانات فراهم شود.
وی افزود: در قطار شش تخته سه ستاره نیز اعتراضاتی از سوی مردم به امکانات،کیفیت و نظاقت بود که به شرکت تذکر داده‌ایم.
رسولی تصریح کرد: اقتصاد شرکت‌های حمل و نقل و شرکت‌های مسافری اصل و اساس موضوع است و اگر اقتصاد آنها درست شود، کارخانه واگن‌سازی نیز رونق می‌گیرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: باید به شرکت‌ها کمک شود ؛ که دستور کار جدید راه آهن و بازنگری مصوبات قبل تا هر جا تصمیمی گرفته شده و دست و پای شرکت‌ها را بسته، تسهیل ‌شود که یکی از آنها ضمانت نامه‌های بانکی است.
وی با بیان اینکه قیمت‌های دریافتی شرکت های حمل و نقل نسبت به قیمت تمام شده بلیط پایین‌تر است و به دنبال کیفیت بهتر هستیم تصریح کرد: امروز در کارخانه پلور سبز چهار سالن برای واگن حمل خودرو در دست ساخت است.
رسولی با اشاره به قطار گردشگری در استان کرمان تصریح کرد: قطارهای گردشگری را ترویج می‌کنیم اما این قطارها یک و نیم تا ۲ برابر ظرفیت مسیر مسافربری کشور را اشغال می‌کنند که اگر مسیر باری باشد؛ خسارت برای کشور است.
وی درباره مسائل مسیر ریلی سیرجان به بافت خاطرنشان کرد: ما در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و بلاتکلیفی در پروژه های عمرانی سمّ است.

برچسب‌ها کرمان ایرنا قطار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان ایرنا قطار کرمان ایرنا قطار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۹۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ماشین‌ های ایرانی به آذربایجان محدود شد/​ مرزهای مسافری هنوز بسته است

تین نیوز

به گفته عضو هیات رئیسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و آذربایجان در شرایطی که جنگ روسیه و اوکراین محموله های تجاری بیشتری را به گمرکات ایران در مرزهای آستارا و بیله سوار کشانده کشور آذربایجان شمار ماشین هایی که می توانند روزانه از این مرزها عبور کنند را به ۱۵۰ دستگاه کاهش داده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، بهروز پورسلیمان، عضو هیات رئیسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و آذربایجان در تشریح آخرین وضعیت تجارت دو کشور گفت: صادرات ایران به آذربایجان روند رو به رشدی را طی می کند و در مسیر طبیعی خود برقرار است. 

وی درباره طولانی بودن صف کامیون ها در گمرکات آستارا و بیله سوار توضیح داد: این چالش ریشه در دو علت دارد؛ یک دلیل برآمده از آنست که جنگ روسیه و اوکراین به ناامنی مسیرهای تجاری در این کشورها انجامیده و سبب شده محموله های تجاری که پیش از جنگ از مسیر این کشورها حمل می شد، به سمت جنوب ایران سوق پیدا کند تا از بندرعباس به ایران وارد شود و پس از آن از طریق گمرکات ایران به مقاصد مختلف از جمله آذربایجان برود. 

پورسلیمان افزود: این اتفاق در سال های گذشته به افزایش شمار ماشین هایی انجامیده که از مرزهای ایران تردد می کنند؛ در چنین شرایطی کشور آذربایجان شمار ماشین هایی که عبور آنها از مرز بیله سوار ممکن است را به میانگین ۱۵۰ دستگاه در روز کاهش داده و این ایراد را به ایران می گیرد که در گمرک بیله سوار دستگاه ایکس ری وجود ندارد؛ این در حالیست که در گمرک آستارا دستگاه ایکس ری مستقر است اما مشکل کندی تردد ماشین ها در این گمرک هم وجود دارد. 

نائب رئیس اتاق بازرگانی اردبیل اظهار کرد: گفتنی است که این کندی در چند سال گذشته در تردد ماشین های ایرانی از گمرکات به وجود آمده و در سال های پیشین با چنین پدیده ای روبه رو نبوده ایم و شمار ماشین هایی که روزانه تنها از مرز بیله سوار عبور می کردند به ۲۵۰ دستگاه هم می رسید. 

وی خاطرنشان کرد: این انبوهی ماشین هایی که منتظر عبور از مرز هستند گاه به بروز تخلفات و ناهنجاری هایی می انجامد که تجارت را از این مرزها سخت و هزینه بر می کند و هر چند راهکارهایی برای کاهش صف ها مانند سامانه ای کردن ترددها به دست مسئولان ایرانی اجرا شده اما باز هم در هر دو مرز بیله سوار و آستارا تخلفات حذف نشده و سرعت عبور ماشین های چندان افزایش نداشته است. 

امید به گشایش سفارت آذربایجان در ایران داریم 

پورسلیمان در ادامه گفت وگو نسبت به بهبود رابطه سیاسی ایران و جمهوری آذربایجان در سال جاری اظهار امیدواری کرد و گفت: امیدواریم سفارت این کشور در ایران در سال جاری بازگشایی شود، مراودات هیات های تجاری ایران با آذربایجان افزایش یابد و روابط تجاری ایران و آذربایجان به روزهای اوج برگردد. 

وی یادآور شد: از بهمن سال ۱۴۰۱ به دلیل حمله فردی مسلح به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران و کشته شدن رئیس گروه حفاظت سفارتخانه و زخمی شدن افرادی دیگر این کشور، سطح روابط خود را از سفارتخانه به کنسولگری کاهش داد.

عضو هیات رئیسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و آذربایجان همچنین اظهار کرد: مرز مسافری دو کشور نیز از زمان وقوع جنگ قره باغ تاکنون بسته است؛ پیش از بسته شدن مرزها روزانه به طور میانگین ۲۵۰۰ نفر بین دو کشور رفت و آمد می کردند و این امر به ارتقای معیشت ساکنان شهرهای مرزی می انجامید؛ در نهایت امیدواریم با مذاکرات صورت گرفته این گره ها باز شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • غافلگیری حاملان ۴۳۵ کیلو موادمخدر در ریگان
  • لغو سفارش ساخت قطارهای مسافری به CRRC چین
  • تداوم بارش ها در کرمان
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین
  • عباس‌زاده: تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا می‌برد/ سوءتفاهمات بین دو کشور باید برطرف شوند+ فیلم
  • ورود ماشین‌ های ایرانی به آذربایجان محدود شد/​ مرزهای مسافری هنوز بسته است
  • حجم آب ورودی سد‌های استان کرمان در بارندگی‌های اخیر ١٠ میلیون متر مکعب بود
  • افزایش حجم آب ورودی به سد‌های کرمان در بارندگی‌های اخیر