Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل ایسنا، قربانعلی دُری نجف آبادی در آیین تکریم خادمان اربعین حسینی در استان کرمانشاه که عصر امروز (۲۳ آذرماه) با حضور نماینده، ولی فقیه در استان، استاندار و مسئولین دستگاه‌های خدمات رسان در اربعین برگزار شد، از پیاده روی اربعین به عنوان بزرگترین راهپیمایی جهان یاد کرد وافزود: ۲۰ میلیون زائر اربعین در مدت دو ماه این راهپیمایی باشکوه را رقم می‌زنند و ازاین طریق عظمت جهان اسلام را به دنیا نشان می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه همه ارکان نظام و همه مسئولین در ایام اربعین پای کار بودند، با تقدیر از همه خدمات رسانان اربعین کشور گفت: هر خدمتی در اربعین خدمت به مجد وعظمت اسلام و مسلمین است و این خدمات رسانی برای همه ما سعادتی بزرگ محسوب می‌شود.

دُری نجف آبادی همچنین با اشاره به میزبانی شایسته مردم عراق از زوار اربعین، گفت: خوشبختانه رابطه صمیمی میان دو ملت ایران و عراق برقرار است و همه باید تلاش کنیم این رابطه تحت هیچ شرایطی آسیب نبیند.

دست‌هایی در پی تیره کردن روابط دو کشور ایران و عراق است/ همزمانی حوادث عراق و لبنان و ایران را ساده نبینیم

به گزارش ایسنا، وی به تحرکات دشمنان و تلاش‌های آن‌ها برای تیره کردن روابط دو کشور اشاره کرد و یادآور شد: حوادث اخیر در کشور به دنبال سهمیه بندی بنزین و نیز همزمانی با حوادث عراق و لبنان به این سادگی نیست و هزاران توطئه و خیانت پشت آن خوابیده و همانطور که دشمنان این مرز و بوم خودشان اعتراف کردند دو تا سه سال برای این حوادث نقشه کشیده و توطئه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در این حوادث بعضا شاهد کشته سازی بودیم که خیانتی بس عظیم در حق ملت هاست، گفت: دشمن در تلاش است تا اتحاد کشور‌های دوست و همسایه ایران و عراق را به هم بریزد.

دُری نجف آبادی تاکید کرد: با توجه به اوضاع فعلی نباید به دشمنان اجازه سوءاستفاده از این شرایط را بدهیم و دولت و مجلس در این زمینه باید هوشیار باشند و برای روابط حسنه دو کشور تلاش کنند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه از مرز خسروی به عنوان قدیمی‌ترین مرز رسمی دو کشور ایران وعراق یاد کرد وافزود: این مرز قدمت طولانی دارد و در تاریخ هزار و چند صدساله این مرز رابطه ایران و کشور‌های اسلامی بوده است.

وی افزود: درحال حاضر مرز خسروی کوتاهترین مرز زمینی ایران برای سفر به عتبات عالیات است و این مسئله ظرفیتی مطلوب برای بهره گیری هرچه بیشتر از این مرز در ایام اربعین محسوب می‌شود.

دُری نجف آبادی با اشاره به میزبانی شایسته مرز خسروی در اربعین امسال، گفت: امیدواریم این مرز با رسیدگی بیشتر مسئولین در سال‌های آتی میزبانی خود از زوار اربعین را به نحو شایسته تری انجام دهد.

این عضو مجلس خبرگان رهبری بر تقویت زیرساخت‌های مرز خسروی تاکید کرد و افزود: باید با آینده نگری ۱۰۰ ساله در بحث توسعه زیرساخت‌های این مرز اقدام شود.

وی تاکید کرد: پیاده روی باشکوه اربعین همانطور که بعد از هزار و چندسال و با انجام توطئه‌های بسیار همچنان ادامه یافته، از این پس نیز ادامه می‌یابد و هیچ کس نمی‌تواند مانع این حرکت عظیم شود و درهمین راستا باید زیرساخت‌های لازم برای تردد زوار با آینده نگری ۱۰۰ ساله در مرز خسروی انجام شود.

دُری نجف آبادی در ادامه با بیان اینکه از هم اکنون باید برای اربعین سال آینده آماده شد، گفت: برای اینکه بتوانیم میزبانی شایسته‌ای از زوار داشته باشیم باید از هم اکنون نقاط ضعف و قوت میزبانی امسال احصا شده و برای رفع نقاط ضعف اقدام شود تا بتوانیم سال آینده مراسم اربعین را با شکوه بیشتری برگزار کنیم.

وی یادآور شد: همچنین باید دقت داشت تا همانطور که مردم عراق میزبان شایسته زوار امام حسین (ع) هستند، ما نیز باید میزبان شایسته زوار امام رضا (ع) باشیم و باید برای زوار عراقی امکانات مناسبی فراهم کنیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا شهاب باران محسن پورسیدآقایی پست پلاس طرح ملی مسکن مجید بهرامی بوریس جانسون مجمع تشخیص مصلحت نظام انتخابات مجلس یازدهم آنفلوانزا شهاب باران محسن پورسیدآقایی پست پلاس طرح ملی مسکن مجید بهرامی بوریس جانسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۹۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۳۰ نقطه پرخطر در مسیر گذرگاه‌های اربعین

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: در مسیر گذرگاه‌های اربعین کشور ۱۳۰ نقطه پرخطر شناسایی شده که تاکنون ۷۰ نقطه برطرف شده و تا اربعین بیشتر آنها ایمن می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، داریوش امانی، امروز در بازدید از پایانه مرزی شلمچه در جمع خبرنگاران گفت: در 2 پایانه اربعینی شلمچه و چذابه در خوزستان اقداماتی از سال گذشته در حوزه بهسازی و ایمن سازی راه‌ها شروع شده که همچنان ادامه دارد.

وی در ادامه با اقدامات انجام شده در مرزهای اربعین اشاره کرد و افزود: زائران اربعین از ورودی پایانه‌های مرزی گذرگاه‌های اربعین حسینی باید از تونل سرد و زیر سایه‌بان و مه‌پاش مسیر را ادامه دهند که سال گذشته بیشترین میزان نصب سایه‌بان به انجام رسید و امسال نیز تداوم دارد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: همچنین محوطه سازی و بهسازی پایانه‌ها، افزایش  سرویس‌های بهداشتی و نصب سایه‌بان جدید از اقدامات در دستور کار برای اربعین سال‌جاری است.

وی با اشاره به اینکه برای تامین ناوگان اتوبوسی و ریلی اقداماتی در دست انجام است، گفت: وزیر راه و شهرسازی نیز برای تامین اتوبوس مسافری از تولید داخل یا واردات ناوگان از کشورهای اطراف پیگیری های لازم را انجام داده، علاوه بر اینکه با کشور عراق مذاکراتی برای ورود اتوبوس‌های این کشور برای جابه‌جایی زائران به عتبات عالیات در اربعین انجام شده است.

امانی با اشاره به نقاط حادثه خیز گفت: بر اساس استانداردهای موجود و اظهار نظر پلیس 887 نقطه پرحادثه در کشور وجود داشت که 400 نقطه در سال گذشته برطرف و بر اساس برنامه ریزی در سال جاری 487 نقطه پرخطر دیگر نیز ایمن می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: 487 نقطه پرخطر جاده‌ای با اولویت مسیرهای اربعین تا پایان سال ایمن می‌شوند.

وی افزود: در مسیر گذرگاه‌های اربعین کشور نیز 130 نقطه پرخطر شناسایی شده که تاکنون 70 نقطه برطرف و تا اربعین بیشتر آنها ایمن می‌شوند.

امانی گفت: نیازمندی‌های استان‌های مسیر گذر زائران اربعین حسینی شناسایی شده و بر اساس برآوردها حدود 10 هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت و حدود 20 هزار میلیارد ریال نیز برای اجرای طرح‌ها و فعالیت‌های اربعین امسال در نظر گرفته خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: سال گذشته برای رفع نقاط پرحادثه، بهسازی، روشنایی، نصب نیوجرسی، خط کشی و روکش آسفالت 25 هزار میلیاردریال طرح تعریف شد که امسال نیز همین اقدام در دست انجام است.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۳۰ نقطه پرخطر در مسیر گذرگاه‌های اربعین
  • مقاومت منطقه معادلات جدیدی را به صهیونیست‌ها تحمیل کرده است
  • ببینید | لحظه سکندری خوردن اردوغان پس از پیاده شدن از هواپیما؛ نخست وزیر عراق واکنش نشان داد
  • برای نخستین بار ؛ حضور سفیر عربستان در فرودگاه امام خمینی(ره) همزمان با اعزام زوار ایرانی + فیلم
  • امدادرسانی به ۲۴۵ حادثه در گلستان/حوادث جاده‌ای در صدر
  • بیانیه باشگاه اسیر فلسطینی در واکنش به حوادث اردوگاه نور شمس
  • راهبرد آمریکا در غرب آسیا چرا و چگونه شکست خورد؟
  • کنگره بین المللی سلامت اربعین برگزار می‌شود
  • محورهای کمیته پزشکی قانونی کنگره سلامت اربعین تصویب شد
  • اعزام ۷ کاروان عتبات عالیات عراق از کهگیلویه و بویراحمد