Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، علی محمد بد در گفت وگو با تسنیم، با اشاره به اینکه قطعی گاز کارخانجات باعث شده تا تولیدکنندگان مجبور باشند مازوت را با قیمت بالا آنهم به صورت نقدی خریداری کنند، اظهارداشت: پیش از این کارخانجات هزینه گاز را با چندین ماه تأخیر پرداخت می‌کردند اما در حال حاضر باید پول مازوت را نقدی آنهم با قیمت آزاد پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال گذشته که گاز کارخانجات قطع شده بود تولیدکنندگان مازوت را با قیمت ترجیحی خریداری می‌کردند، افزود: وزارت نفت می‌گوید مازوت را فعلاً با قیمت آزاد تهیه کنید بعداً بخشی از آن را به شما برگشت می‌دهیم اما مهم اینجاست کارخانجات نقدینگی کافی برای خرید مازوت به قیمت آزاد ندارند.

به گفته این کارشناس صنعت سیمان، در حال حاضر کارخانجات مجبور به تعطیلی و یا تعمیر واحدها در این 3 ماه قطعی گاز هستند.

به گزارش تسنیم، براساس نامه جدید شرکت گاز به کارخانجات تولید سیمان به دلیل محدودیت مصرف گاز این بخش به مدت 3 ماه محدود شده و تولیدکنندگان باید در روند تولید از مازوت استفاده کنند.

تولیدکنندگان سیمان در واکنش به این تصمیم مدعی هستند، " این امر به معنی تعطیلی واحدها است چراکه استفاده از سوخت مازوت هزینه زیادی را به واحدها تحمیل می کند. در حال حاضر قیمت هر متر مکعب گاز 130 تومان و قیمت هر لیتر مازوت 320 تومان است  که با محاسبه قیمت بالای کرایه مازوت استفاده از این سوخت برای تولیدکنندگان به صرفه نیست و قیمت تمام شده تولید را تا حد قابل توجهی افزایش خواهد داد."

این در حالی است که بر اساس مصوبه اردیبهشت ماه دولت قیمت هر لیتر نفت کوره مصرفی کارخانه‌های سیمان که به شبکه سراسری گاز اتصال ندارند و همچنین آن دسته از کارخانه‌های سیمان که به دلیل کمبود گاز در ماه‌های سرد سال مجبور به استفاده از نفت کوره می‌شوند، معادل قیمت گاز مصرفی بخش صنعت و معدن تعیین می شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۹۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد

قیمت کاغذ تحریر در بازار آزاد دو هفته پس از التهابات ناشی از افزایش ۱۰۰ هزار تومانی با کاهش مواجه شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ پس از دو هفته التهاب ناشی از افزایش قیمت کاغذ تحریر در بازار آزاد، امروز قیمت‌ها با کاهش مواجه شدند.

بر این اساس هر برند کاغذ چاپ و تحریر 70 در 100 با گرماژ 70 گرمی بین یک میلیون و 270 تا یک میلیون و 300 هزار تومان عرضه شده است.

هم‌چنین قیمت هر بسته کاغذ A4 نیز 20 هزار تومان کاهش داشته است. اما قیمت کاغذ گلاسه و مقوای پشت طوسی با افزایش همراه بوده است.

کارشناسان دلیل افزایش قیمت کاغذ در بازار را به بی‌ثباتی نرخ ارز ربط می‌دهند،‌ بااین حال بازار از نظر عرضه با کمبودی مواجه نیست.

واردات 300 میلیون دلاری کاغذ تحریر در سال رونق تولید!

بر اساس آمارهای رسمی،‌ در سال 1402، میزان 276 هزار تن کاغذ چاپ و تحریر به‌ارزش 300 میلیون دلار وارد کشور شده است، این در حالی است که در سال قبل از آن یعنی سال 1401 که هنوز چرخ تولید داخلی هم راه نیفتاده بود،‌ این رقم 218 هزار تن بوده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • پولی که آمریکا برای اوکراین اختصاص داده ممکن است به کی‌یف نرسد
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • قیمت جهانی طلا کاهش یافت یا افزایش؟