Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از "آرت نیوزپیپر" در باره این رویدادها آورده است:

«لئوناردو داوینچی» از جمله هنرمندانی است که در سال ۲۰۱۹ بارها تیتر خبرهای رسانه‌های بزرگ جهان شد. برگزاری نمایشگاه بزرگ موزه لوور در پانصدمین سالروز درگذشت این هنرمند چیره‌دست ایتالیایی توجه بسیاری را به خود جلب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئله حاضر شدن تابلو نقاشی ۴۵۰ میلیون دلاری «سالواتور موندی» در نمایشگاه لوور از جمله مباحث پررنگ عرصه هنر بود که در نهایت به غایب بودن این اثر هنری در این نمایشگاه بزرگ ختم شد. هویت مالک «سالواتور موندی» ‌ و مکان نگهداری آن علی‌رغم انتشار گزارش‌های فراوان هنوز هم نامشخص باقی مانده است؛ اگر چه شایعاتی مبنی بر خریداری شدن این تابلو نقاشی توسط «بن سلمان» ولیعهد عربستان مطرح شد.

«لئوناردو داوینچی» از جمله هنرمندانی است که در سال ۲۰۱۹ بارها تیتر خبرهای رسانه‌های بزرگ جهان شد.

 آتش‌سوزی مهیب پانزدهم آوریل کلیسای نوتردام بی‌شک از مهم‌ترین رویدادهای سال ۲۰۱۹ محسوب می‌شود. این حادثه می‌تواند یادآور آسیب‌پذیری بناهای تاریخی مخصوصا در زمان مرمت باشد. حالا این آتش‌سوزی سبب شده این اثر تاریخی به بهترین شکل ممکن بازسازی شود. پس از آتش‌سوزی موزه ملی برزیل در سپتامبر سال ۲۰۱۸، برزیل نیز ساخت مجموعه جدیدی را آغاز کرده است.

آتش‌سوزی مهیب پانزدهم آوریل کلیسای نوتردام

با اینکه مرمت ساختمان‌ها و آثار تاریخی برای مدت‌ها از مباحث داغ رسانه‌ها بوده اما از برجسته‌ترین رویدادهای فرهنگی امسال می‌توان به توجه نشان‌دادن موزه‌های اروپایی نسبت به هویت مجموعه آثارشان و استرداد آثار تاریخی دوره استعمار آفریقا اشاره کرد. این مبحث با شروع تحقیقات «فلوین سار» اقتصاددان اهل سنگال و «بندیکت ساووی» متخصص فرانسوی تاریخ هنر، درباره آثار تاریخی دوره استعمار آفریقا آغاز شد. «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه پس از آنکه بازگرداندن آثار تاریخی به کشورهای صاحب اثر را از اولویت‌های خود اعلام کرد، «سار» ‌ و «ساووی» را برای نوشتن گزارشی درباره آثار تاریخی دوره استعمار مامور کرد. با وجود اینکه قدم‌های مثبت بسیاری تاکنون در رابطه با این موضوع برداشته شده است اما، بیشتر حرف‌ها هنوز به مرحله عمل نرسیده‌اند.

فروخته شدن مجسمه «خرگوش فولادی» اثر «جف کونز» ‌ به قیمت ۹۱ میلیون دلار

فروخته شدن مجسمه «خرگوش فولادی» اثر «جف کونز» ‌ به قیمت ۹۱ میلیون دلار در حراجی ساتبیز را شاید بتوان از دیگر رخدادهای مهم عرصه هنر در سال ۲۰۱۹ محسوب کرد. به این ترتیب «جف کونز» موفق شد رکورد گرانترین هنرمند زنده دنیا را که پیش از این به «دیوید هاکنی» ‌ برای تابلو نقاشی «دو مرد» تعلق داشت را به خود اختصاص دهد.

در اواسط همین سال بود که مشهورترین اسلحه تاریخ هنر یعنی اسلحه‌ای که به زندگی «ونسان ونگوگ» نقاش مشهور آثار پست امپرسیونیست خاتمه داد، فروخته شد. کارشناسان قیمت فروش این اسلحه زنگ‌زده را بین ۴۰ هزار تا ۶۰ هزار یورو تخمین زده بودند، اما این اثر در نهایت به قیمت ۱۶۲۵۰۰ یورو فروخته شد.

مشهورترین اسلحه تاریخ هنر یعنی اسلحه‌ای که به زندگی «ونسان ونگوگ» نقاش مشهور آثار پست امپرسیونیست خاتمه داد.

پنجاه‌ و هشتمین دوره از بینال ونیز نیز از جمله مهم‌ترین رخدادهای دنیای هنر بود که در سال ۲۰۱۹ شاهد بودیم. موضوعات «تغییرات اقلیمی» و «بحران جهانی مهاجرت» نیز از جمله موضوعات اصلی این رویداد بزرگ هنرهای تجسمی محسوب می‌شدند. «کریستوف باچل» ـ هنرمند سوئیسی ـ  از جمله هنرمندانی بود که با «چیدمان» قایق غرق شده حامل هزار مهاجر، به بحران جهانی مهاجرت پرداخت.

پنجاه‌ و هشتمین دوره بینال ونیز «کریستوف باچل» ـ هنرمند سوئیسی ـ  که با «چیدمان» قایق غرق شده حامل هزار مهاجر، به بحران جهانی مهاجرت پرداخت.

 تور بزرگ نمایشگاه «توت عنخ آمون: گنجینه فرعون طلایی مصر» ‌ که نمایشگاه بزرگی از مجموعه آثار کشف شده در مقبره «توت عنخ آمون» فرعون مصر باستان است را نیز می‌توان از اتفاقات برجسته سال جاری محسوب کرد. این نمایشگاه رکورد بازدیدکنندگان را برای یک نمایشگاه در فرانسه شکست.  
 

تور بزرگ نمایشگاه «توت عنخ آمون: گنجینه فرعون طلایی مصر» ‌

کد خبر 470073 برچسب‌ها هنرهای تجسمی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هنرهای تجسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۰۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمارت تاریخی فکری در بندر لنگه

عمارت فکری یکی از آثار تاریخی بندرلنگه در استان هرمزگان واقع در در جنوب ایران است.که توسط یکی از تجار مشهور بندرلنگه به‌نام عبدالواحد فکری ساخته شد است .این بنای تاریخی که یکی از ارزنده‌‌ترین خانه‌های بندرلنگه است، بیش از ۱۰۰سال قدمت دارد و مربوط به دوران قاجاریه است و در ابتدای شهر در محله پاکرتی‌ واقع شده و در تاریخ ۲۴ بهمن ۱۳۷۵ با شماره ۱۸۳۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. به اشتراک بگذارید: https://tn.ai/3048540 درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS تلگرام اینستاگرام توییتر   آپارات   سروش   آی‌گپ   گپ   بله   روبیکا   ایتا
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

دیگر خبرها

  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • املیانو مارتینز، شیطان بزرگ دنیای فوتبال / انیمیشن بلیچر ریپورت
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • آب انبار تاریخی مریم آباد احیا می شود
  • رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • پرورش نسل زد برای ورود به دنیای کسب‌وکارهای نوآور بررسی می‌شود
  • ۱۲۰ ثانیه| مروری بر مهمترین رویداد‌های دوشنبه سوم اردیبهشت قم
  • عمارت تاریخی فکری در بندر لنگه