Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت:‌پروژه‌هایی مانند ربات انسان‌نما نمادین هستند تا بتوانیم فناوری‌های موجود در کشور را پیاده‌سازی و در جاهای دیگر استفاده کنیم اما از تجاری‌سازی دانش فنی ربات‌ها حمایت می‌کنیم.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، در پاسخ به سوالی درباره تجاری‌سازی ربات بومی انسان‌نما اظهار داشت: ربات بومی انسان‌نمای سورنا 4 قابلیت‌های جدیدی نسبت به نسل‌های پیش از خود دارد اما در مجموع پروژه‌های این چنینی پروژ‌ه‌های نمادین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هدف اصلی از تعریف این پروژه‌ها این است که بتوانیم دانش و فناوری‌های موجود در کشور در حوزه‌های مختلف را پیاده‌سازی کنیم و کاربرد علمی آنها را ببینیم.

وی ادامه داد: هدف نهایی این است که از دانش فنی موجود در کشور بتوانیم در حوزه‌های مختلف استفاده کنیم.

ستاری گفت: البته معاونت علمی از این پروژه برای تجاری‌سازی حمایت مالی می‌کند و به مجریان طرح گفته‌ایم که اگر مشتری برای آن پیدا کنند حمایت ما را خواهند داشت.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: در حال حاضر مذاکراتی برای تجاری‌سازی دانش فنی ربات بومی در صنایع آموزشی و اسباب‌بازی شده است که باید منتظر نتیجه مذاکرات باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری انسان ریاست جمهوری سورنا ستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۰۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت رسیدگی سریع‌تر به سیل‌زدگان مناطق جنوبی کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد مخبر، امروز چهارشنبه در نشست هیئت دولت، با تأکید بر ضرورت رسیدگی هر چه سریع‌تر به سیل‌زدگان در مناطق جنوبی کشور، تصریح کرد: همه دستگاه‌های مسئول از جمله وزارتخانه‌های کشور، نیرو و راه و شهرسازی، موظف هستند همه امکانات خود را برای کمک و جبران خسارات وارده به سیل‌زدگان، بسیج کنند.

مخبر، همچنین با توجه به برگزاری نمایشگاه کتاب در اردیبهشت، اظهار داشت: نمایشگاه کتاب، یکی از مهم‌ترین رویداد‌های فرهنگی است و ضروری است که بخش‌های مربوط، در برگزاری هر چه بهتر این نمایشگاه همکاری کنند تا زمینه توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی در کشور فراهم شود.

معاون اول رئیس جمهور، به بازدید دیروز خود از پارک فناوری پردیس، اشاره و تأکید کرد: با تلاش‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اقدامات بزرگی در این پردیس انجام شده است و بسیاری از نخبگان جوان که سرمایه کشور هستند، با پارک‌های علمی و فناوری همکاری می‌کنند.

مخبر با توجه به عملیات افتخارآمیز و مقتدرانه اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، گفت: در دنیای امروز، در اختیار داشتن علم، منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران، دچار ترس و دلهره کرده، داشتن علم و دانش ساخت فناوری‌های جدید است، نه فقط در اختیار داشتن این محصولات.

معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: قطعاً سرمایه و آینده کشور همین جوانانی هستند که رشد اقتصادی باید با تکیه بر همت و تلاش آنان انجام شود؛ برای تحقق شعار سال و رشد تولید، شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری باید فعال شوند، زیرا این شرکت‌ها راه میان‌بر برای رشد تولید هستند و جهش اقتصادی مورد نظر رهبر معظم انقلاب، با دانش و فناوری، محقق می‌شود.

مخبر درباره مطالبات عقب‌افتاده حق‌التدریس اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها به سازمان برنامه و بودجه دستور داد تا سریع‌تر مطالبات آنان، تأمین و پرداخت شود.

معاون اول رئیس جمهور، همچنین با قدردانی از سازمان صدا و سیما و رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی کارها و دستاورد‌های دولت سیزدهم، از رسانه ملی خواست تا زمینه انعکاس بیشتر خدمات بخش‌های دولت، فراهم شود.

پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما نیز با تأکید بر ضرورت حمایت این سازمان از تلاش‌ها و اقدامات دولت، تصریح کرد: طرح حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از برنامه‌های رسانه‌ای دانش‌بنیان‌ها اثر خوبی برای تقویت و رشد تولید این شرکت‌ها داشته است.

همچنین، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، درباره طرح ملی قطار شهری گفت: این طرح با کمک شهرداری تهران و وزارت کشور به نتیجه رسیده است و به زودی در متروی تهران، شاهد استفاده از قطار ملی خواهیم بود.

گفتنی است، هیئت دولت در این نشست، برنامه عملیاتی تحقق شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» را تصویب کرد.

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • دریافت «تاییدیه دانش‌بنیان نوآور» به شرکت پارس تکنولوژی سداد بانک ملی ایران
  • قانون جهش دانش‌بنیان مهم‌ترین سرفصل کاری معاونت علمی در ۱۴۰۳
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ضرورت رسیدگی سریع‌تر به سیل‌زدگان مناطق جنوبی کشور
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • شرکت‌های دانش بنیان، نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم/ حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA