۲۴ آذر ۱۳۹۸
نبود قوانین مدون چالش بزرگ بروکرها / بزرگترین چالش دانشبنیانها تجاریسازی است
کارگزار فن بازار منطقهای استان یزد گفت: باید اثر و کارکرد دانشبنیانها در جامعه دیده شود و امروز بزرگترین چالش آنها تجاریسازی است.
محمدرضا علومی کارگزار فن بازار منطقهای استان یزد در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه این کارگزاری از ابتدای سال ۹۲ کار خود را آغاز کرده است، اظهار کرد: به طور کلی طی این ۶ سال در حوزه تجاری سازی فناوری متمرکز بودهایم و بحثهای مرتبط با انتقال تکنولوژی به صورت خاص را در استان پیگیری کردهایم.وی افزود: در حوزه کارگزاری در این مدت به موضوعاتی همچون تامین مالی طرحهای دانش بنیان، توسعه بازار فناوری، بازاریابی و فروش محصولات دانش بنیان پرداختهایم به علاوه اینکه موضوعات مرتبط با مالکیت فکری و انتقال تکنولوژی در برنامه کاری ما قرار داشته است.
علومی ادامه داد: حوزه تجاری سازی حوزه نوپایی در کشور ما است، هنوز آیین نامه مدونی در این زمینه نداریم و شرکتهایی مثل ما در اکثر مناطق کشور به رسمیت شناخته نمیشود.
کارگزار فن بازار منطقهای استان یزد تاکید کرد: یکی از بزرگترین چالشهای حوزه تجاری سازی و شرکتهای دانش بنیان ما این که شرکتهای دانش بنیان دارای تیمهای فنی هستند و عموما شخصیت کاری آنها به شکلی است که با بحثهای بازار، مسائل مالی، قراردادها و یا موارد دیگر آشنا نیستند به همین دلیل هم باید شرکتهای تجاری این بخش از کار را پوشش دهند.
وی در همین خصوص افزود: شرکتهای دانش بنیان نمیتوانند موضوعات مختلف را پوشش دهند؛ تجاریسازها دستاوردهای ارزشمندی دارند، ولی قابلیت فروش و ثروتزایی ندارند که این یکی از بزرگترین چالشهای صنف تجاری سازان و دانش بنیانها است.
علومی بیان کرد: چالش دیگری که در کشور با آن مواجه هستیم مسئله دستگاههای متولی حوزه فناوری و نوآوری است، متاسفانه این دستگاهها خیلی به حوزه تجاری سازی اهمیت نداده و آن را جدی نگرفتهاند که امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.
کارگزار فن بازار منطقهای استان یزد تصریح کرد: شرکتهای تجاری ساز، شرکتهای دانش بنیان هستند و تفاوتشان این است که خدمات حرفهای تجاری سازی ارائه میدهند در صورتی که شرکتهای دانش بنیان دیگر از اعتبارات به خصوص از اعتبارات مالی و تسهیلاتی برخوردار نیستند، زیرا فقط نگاه خدماتی به آن میشود.
وی ادامه داد: تا چند سال قبل شرکتهای نرم افزاری و حوزه IT هم مشکلات حمایتی داشتند و استدلالشان این بود که میگفتند فقط نیروی انسانی دارید و زمین و سرمایه در اختیار ندارید در نتیجه وامهای حمایتی کمی در اختیار آنها قرار میگرفت، اما حالا بعد از چند سال این مسئله جا افتاده و حمایتهای مالی مناسبی از این دانش بنیانها صورت میگیرد.
علومی تصریح کرد: نکته دومی که وجود دارد بحث آیین نامهها و مجوزهایی است که شرکتهای تجاری ساز نیاز دارند که به نظرم هنوز نقص دارد و خیلی کار نمیشود، البته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این چند سال حرکتهای خوبی انجام داده، ولی هنوز ناقص است.
کارگزار فن بازار منطقهای استان یزد درخصوص اعتماد فناوران و صنعتگران به حوزه بروکری، گفت: باید خودمان را با خودمان مقایسه کنیم، نسبت به سال ۹۲ که کار را شروع کردیم اعتماد بیشتر شده است، ولی اگر بخواهیم به صورت کلی به جامعه نگاه کنیم میزان اعتماد را خواهیم دید.
وی افزود: یک بعد قضیه به نظرم بحثهایی است که شناخت یا آگاهی مخاطبان چه عرضه کننده در حوزههای فناوری و نوآوری و چه مطالعاتی که در این زمینه بیشتر شود، برعهده متولیها است، سازمانهایی مثل معاونت علمی فناوری یا پارکهای علم و فناوری این مسئولیت را برعهده دارند.
علومی عنوان کرد: کارگزاری حوزه نوپایی است و به دلیل عدم تجربه لازم خود بروکرها اشتباهاتی داشتند که روند اعتمادسازی را کندتر کرد، اما امروز کارگزارها حرفه ایتر شدهاند و کار با کیفیت بهتری پیش میرود، اما ارائه خدمات با کیفیت شاید مهمترین گزینه و رکن برای ایجاد اعتماد باشد و دومین موضوع بحثهای ترویجی است که متولیان باید در این زمینه انجام بدهند.
کارگزار فن بازار منطقهای استان یزد خاطرنشان کرد: باز تاکید میکنم که ما افراد مستعد فناور و نوآور داریم که فوقالعاده ارزشمند هستند، ولی اینها گنجهایی هستند که زیر خاک مانده و بقیه از آن بیخبرند و این وظیفه شرکتهای تجاری ساز است که کمک کنند تا این دانش به ثروت و پول تبدیل شود؛ اگر کار فناوران دیده نشود آنها دچار سرخوردگی میشوند و اعتماد به نفسشان پایین میآید در نتیجه بزرگترین چالش و موضوع دانش بنیانها موضوع تجاری سازی است.
منبع: خبرگزاری دانشجو
کلیدواژه: فناوری بروکر کارگزاری شرکت های دانش بنیان
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۲۶۱۰۰۸۹۵ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
مجوز اصولگرایان برای زایمان جنایت؟
۲ وزارتخانه نورچشمی/ کارکنان کدام وزارتخانه بیشترین مزایا را دریافت می کنند؟
پیامد این تصمیمهای مجلس انقلابی را چه کسی میپذیرد؟
کشف ذخایر جدید طلا در سیستان و بلوچستان
خبر بعدی:
تصاویر/ پیشرفت ۹۵ درصدی بزرگترین پروژه عمرانی ایران در اعتاب مقدسه عراق
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا؛ طرح بزرگ توسعه حرم مطهر علوی مزین به نام "صحن و شبستان حضرت زهرا(س)" هم اکنون با همت 350 کارگر، استادکار و مهندس ایرانی و با رعایت پروتکلهای بهداشتی در حال تکمیل است.
اتمام طرح نورپردازی و روشنایی محوطه بیرونی، نصب شیشههای ضدگلوله و جانپناه، نصب هندریلها و شیشههای داخلی طبقه همکف و اتمام فعالیتهای معماری مربوط به سردرب شمالی طرح که یکی از ورودیهای اصلی صحن و شبستان حضرت زهرا(س) محسوب میشود، بخشی از اقدامات صورت گرفته از زمان بازگشایی کارگاه این طرح بزرگ در ایام کرونا است.
همچنین در این ایام، کار ساخت چهار حوض از مجموع 10 حوض و آبنمای پیشبینی شده در این طرح بزرگ به اتمام رسیده است که زیبایی خاصی به آن بخشیده است؛ هم اکنون عوامل اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات مشغول اتمام خردهکاریهای مربوط به سنگکاری، کاشیکاریها، گچبریها، آئینهکاریها، درودگریها، نصب درها و پنجرهها، نماکاری و نیز لوسترها هستند.
این طرح بزرگ که به تعبیر شهید حاج قاسم سلیمانی بنیانگذار ستاد بازسازی عتبات عالیات، جلوه معماری از «اتصال نام امیرمومنان به فاطمه زهرا» سلام الله علیها بوده و ماندگارترین اثر عمرانی، فرهنگی و مذهبی جمهوری اسلامی ایران در اعتاب مقدسه است، هماکنون بیش از 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد:
5 ویژگی طرح صحن و شبستان حضرت زهرا(س)
براساس این گزارش، چند شاخص عمرانی و مذهبی سبب شده تا طرح توسعه حرم مطهر علوی به عنوان یک پروژه منحصر بهفرد در جهان اسلام مطرح شود.
نخستین ویژگی این طرح، ارتقاء سطح خدمات رفاهی و زیارتی است، پیشبینی و اجرای فضاهای مختلف برای برپایی مراسم و مناسک و حتی بیتوته چندین هزار نفری زائران در ایامی مانند اربعین حسینی فضای معنوی مناسبی را برای محبان اهل بیت علیهم السلام فراهم کرده است، در کنار این فضاهای معنوی، چندین سرویس بهداشتی و حمام نیز جهت رفاه زائران ساخته شده است که هموطنان عزیزی که در اربعینهای گذشته به نجف اشرف مشرف شده بودند، از این خدمات استفاده کردهاند.
ویژگی دوم صحن حضرت زهرا(س)، ابعاد آن است؛ حرم مطهر علوی معروف به حرم عتیق حدود 200 سال به شکل کنونی یعنی بدون هچ توسعهای مانده بود، با اجرای این طرح، حرم مولای متقیان بیش از 20 برابر گسترش یافت؛ نامگذاری ویژه طرح توسعه حرم مطهر علوی به نام صحن و شبستان حضرت زهرا(س) شاخص سوم آن است که به تعبیر شهید حاج قاسم سلیمانی، سبب اتصال و احیاء نام مبارک حضرت فاطمه(س) در جوار حرم مطهر علوی شده است تا یادمانی از بانوی مظلوم و بینشان مدینه باشد.
تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص شعار سالهای اخیر، ویژگی سوم این طرح است؛ کمکهای مردم اهداء شده و نذر خیّران طی سالهای اجرای این طرح از کشور خارج نشده بلکه برای خرید بهترین مصالح با کمترین هزینه از داخل ایران استفاده شده است، به این ترتیب، برکت نذورات مردم دوباره به چرخه اقتصاد کشور برگردانده شد.
ترویج فرهنگ و هنر ایرانی اسلامی، دیگر ویژگی طرح توسعه حرم مطهر علوی است؛ صحن و شبستان حضرت زهرا(س) که در آینده نزدیک به محل عبادت و بیتوته میلیونها زائر از سراسر جهان تبدیل خواهد شد، موزهای ماندگار از هنر معماری ایرانی و اسلامی و توان مهندسان ایرانی در اعتاب مقدسه است.
ویژگیهای مهندسی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
صحن حضرت زهرا (س) با زیربنایی در حدود 220 هزار مترمربع یکی از مهمترین بخشهای توسعه و ساماندهی فضای حرم مطهر علوی به شمار میرود؛ ساختمان پروژه شامل چهار طبقه و دارای چندین رواق بزرگ است؛ علاوه بر این، فضاهای روباز و سبز نیز در این طرح در نظر گرفته شده است.
این طرح در ضلع غربی حرم مطهر در حال اجراست و تا آرامگاه صافی صفا و مقام امام زین العابدین(ع) امتداد دارد؛ برخی فضاهای غیر زیارتی در این پروژه به شرح ذیل است:
ساختمان موزه به منظور نگهداری و نمایش آثار تاریخی و عتیقه جات موجود در خزینه حرم مطهر، ساختمان بخشهای اداری،کتابخانه آستان با ظرفیت یک ملیون کتاب و مجهز به کارگاه ترمیم نسخ خطی و یک شبستان بزرگ به منظور برگزاری دروس حوزوی و سخنرانیهای دینی در نظر گرفته شده است.
مهمترین بخش این پروژه فضای عبادتی و زیارتی آن بوده که 50 درصد از کل مساحت را تشکیل میدهد؛ فضای عبادتی و زیارتی شامل یک مصلای بزرگ است و تمامی خدمات رفاهی از قبیل مهمانسرای زائران و سرویس بهداشتی و غذاخوری خادمان حرم در آن در نظر گرفته شده است.
تمامی بخشهای پروژه صحن حضرت زهرا (س) بر اساس ویژگیهای معماری ایرانی اسلامی طراحی شده و به منظور رفاه زائر در این عمارت اسلامی از به کارگیری تجهیزات امروزی از قبیل پله برقی و آسانسور و سیستم پیشرفته تهویه مطبوع غفلت نشده است.
ساختمان موزه که در پشت فضاهای عبادتی و زیارتی واقع است بر زمینی به مساحت (3هزار متر مربع) و در سه طبقه در حال احداث است؛ مقابل موزه ساختمان بخشهای اداری و کتابخانه آستان واقع است که با مساحتی متساوی با موزه شامل 5 طبقه خواهد بود؛ طبقه زیرین پروژه به پارکینگ اختصاص داده شده و در خیابان واقع بین ورودی صحن فاطمه و آرامگاه صافی صفا تونل بزرگی به منظور تردد خودروها احداث شده که به مراحل پایانی نزدیک میشود.