Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید سعیدرضا عاملی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره تفاوت شبکه ملی اطلاعات با اینترنت ملی اظهار داشت: مطرح شدن این مسئله به علت رخ دادن اشتباه در مفهوم سازی است.
وی افزود: اوایل که بحث شبکه ملی اطلاعات در شورای عالی فضای مجازی مطرح بود برخی به اشتباه آن را تعبیر به اینترنت ملی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: اینترنت یعنی شبکه خارجی و اینترانت یعنی شبکه داخلی؛ اما پای شبکه ملی اطلاعات که به میان می آید به این معنی است که در مورد یک شبکه ملی داخلی سخن می گوییم.
عاملی خاطرنشان کرد: شبکه ملی اطلاعات در واقع مدیریت داده ای و سرمایه ملی است، اما اینترنت ملی تعبیر دقیقی برای آن محسوب نمی شود.
وی، شبکه ملی اطلاعات را مدیریت مجموعه داده های ملی برای انجام امور مربوط به آموزش، پژوهش، صنعت، کشاورزی، خدمات و نظام بانکداری دانست.
عاملی ادامه داد: دولت هایی که متوجه ارزش زیاد داده (اطلاعات) هستند، داده های شان را در حوزه قابل دسترسی ملی، مدیریت می کنند چرا که در عصر جدید، بزرگترین سرمایه ملی، سرمایه داده ای است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به دولت هایی که به این سمت حرکت کرده اند، گفت: دولت های چین و روسیه این اقدام بزرگ را انجام داده اند و دولت های اروپایی نیز به این سمت در حال حرکت هستند.
وی اظهار داشت: در دوره ای، ۷۵ درصد میزان تولید اطلاعات توسط آمریکا صورت می گرفت که اکنون سهم آمریکا به زیر ۵۰ درصد رسیده است.
رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران درباره علت کاهش سهم آمریکا از تولید داده نیز توضیح داد: دولت ها هوشیار شده اند، میزبانی اطلاعات را به دست دیگری نمی سپارند و خودشان میزبانی و مدیریت می کنند.
عاملی گفت: بسیاری از سرمایه هایی که امروز دانشگاه ها از آن برای توسعه علم استفاده می کنند با بهره گیری از اینترنت جهانی صورت می گیرد به عبارت دیگر مجموعه مقالات علمی و پژوهش ها روی بستر اینترنت قرار دارد و آزمایشگاه ها به صورت شبکه ای در این فضا کار می کنند.
به گزارش ایرنا، پس از قطع دسترسی یک هفته ای به اینترنت جهانی این مسئله مطرح شد که اینترنت ملی و شبکه ملی اطلاعات جایگزین اینترنت جهانی خواهد شد.
در همین زمینه، امیر خوراکیان، معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی پیش از این به ایرنا گفته بود که هیچ رابطه‌ای بین شبکه ملی اطلاعات و محدودیت در اینترنت جهانی وجود ندارد.   
همچنین رییس جمهوری چهارشنبه هفته گذشته در جلسه هیأت دولت با بیان اینکه تقویت شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع اینترنت خارجی نیست، تاکید کرده بود که "می‌خواهیم مردم در کنار اینترنت خارجی از اینترنت داخلی قوی و توانمند نیز برخوردار باشند."

برچسب‌ها اینترنت شبکه ملی اطلاعات سید سعیدرضا عاملی شورای عالی انقلاب فرهنگی شورای عالی فضای مجازی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت شبکه ملی اطلاعات سید سعیدرضا عاملی شورای عالی انقلاب فرهنگی شورای عالی فضای مجازی کشور اینترنت شبکه ملی اطلاعات سید سعیدرضا عاملی شورای عالی انقلاب فرهنگی شورای عالی فضای مجازی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۱۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکمرانی در سلامت باید با حضور ذی‌نفعان طراحی شود/ سیاستگذاری با حضور متخصصان صورت می‌گیرد

 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در نشستی در سازمان نظام پزشکی با گرامیداشت یاد پزشکان و اطبایی که از زمان دانشگاه جندی‌شاپور برای سلامت ایران زحمت کشیدند، اظهار کرد: شخصیت‌هایی مانند حکیم زکریای رازی، حکیم ابن سینا، عقیلی شیرازی و... زحمات زیادی در حوزه سلامت و پزشکی متحمل شدند. 

 

وی با بیان اینکه افول پزشکی از اواخر قرن دوازدهم شروع شد، بیان کرد: اگر افول علمی در برخی از علوم از ۴۰۰ سال پیش شروع شد، در پزشکی از اواخر قرن دوازدهم آغاز شد، اما به برکت پزشکان دلسوز کشور امروز پیشرفت‌های زیادی در حوزه پزشکی ایجاد شده است.

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نگاه حکمت و شریعت اسلامی به سلامت ادامه داد: نگاه حکمت و شریعت یعنی فلسفه و وحی به سلامت، متفاوت از تعریف سازمان جهانی سلامت است و بر اساس آن در ساحت‌های مختلف انسان‌ها، بیماری و سلامت داریم بنابراین هر تعریف و ساحتی برای انسان قائل باشیم، در آن بیماری و سلامت وجود دارد. 

 

وی اضافه کرد: به همین دلیل فلاسفه ما مبحثی دارند به نام سلامت حس، خیال، وهم و عقل. وهم یا تخیّل در فلسفه بد نیست، مبنای هنر هم تخیّل است، تمام دستگاه‌های موسیقی، سازهای موسیقی، نقاشی و خوشنویسی همگی مبنایشان تخیّل است. تخیل در تمام فناوری و مصنوعات بشریت نقش دارد؛ تخیلی که مبنایش عقل است اگر مبنایش عقل نباشد شیطان‌پرستی می‌شود که منجر به نابودی و خودکشی خواهد شد.

 

استاد خسروپناه گفت: بنابراین تخیّل و عقل هم سلامت و بیماری دارند، قرآن غیر از تأیید آنچه فلاسفه گفته‌اند، بر سلامت قلب تأکید ویژه دارد، سلام اسم خداوند است، واژه اسلام هم برگرفته از سلام است، قرآن به همه پیامبران خداوند سلام فرستاده است. یکی از راه‌های سلامت در قرآن داشتن قلب سلیم است در قرآن مراتب ادراکی سمع و بصر، عقل(نظری، عملی، معاش)، لُبّ(جمع چهار عقل)، افئده(عقل پخته) و قلب است. قلب گاهی گرفتار مرض است و قلب هم ممکن است گرفتار بیماری پلیدی می‌شود. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر استفاده از متخصصان در سیاستگذاری بیان کرد: کمیسیون سلامت برای استفاده از متخصصان حوزه سلامت در شورای عالی انقلاب فرهنگی راه‌انداری شد و همه موضوعات حوزه سلامت به این کمیسیون ارجاع می‌شود. حکمرانی در سلامت باید با نظر ذی‌نفعان طراحی شود. در گذشته در حوزه سلامت مصوبات متعددی در شورای عالی انقلاب فرهنگی داریم اما در خصوص برخی مصوبات مانند افزایش ظرفیت پزشکی نکاتی توسط گروه‌های تخصصی وجود دارد، که بررسی‌های لازم در این زمینه نیز حال انجام است چراکه کیفیت آموزش پزشکی باید حفظ شود. 

 

وی ادامه داد: همچنین در دوره جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی هیئت‌های اندیشه‌ورز علم و فناوری در استان‌ها راه‌اندازی شد تا از اعضای هیئت علمی تمام استان‌ها استفاده کنیم. اگر عقل جمعی را باور کنیم برای بسیاری از مشکلات راهکار پیدا می‌شود. نقشه جامع علمی کشور در حال روزآمدسازی است که بخش سلامت این نقشه را به کمیسیون سلامت شورای عالی انقلاب فرهنگی محول کردیم، در این نقشه برای مسائل پیش رو می‌توان راهکار ارائه داد. درباره تصویب آئین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی تأکید شد برای بخش پزشکی آئین‌نامه مستقل تدوین شود. 

 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به طب سنتی بیان کرد: در این زمینه نباید گرفتار عوام‌زدگی شویم بلکه باید نسبت به طب سنتی و طب ایرانی رویکرد علمی داشته باشیم، لازم است طب ایرانی را قدر بدانیم و حمایت کنیم و نباید میراثمان را نادیده بگیریم.

 

استاد خسروپناه تأکید کرد: متولی بخش سلامت در کشور وزارت بهداشت است، در این مسیر نباید عده‌ای با فریب از مردم کلاهبرداری کنند، مثلا دانشگاهی جعلی با کلاهبرداری از مردم در رشته پزشکی از داوطلبان ثبت نام می‌کرد که خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته جلوی آن گرفته شد، این رفتارها علم را نابود می‌کند بنابراین باید مراقب سودجویان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اپراتورها متعهد به افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت شدند
  • تعهد مهمی که وزارت ارتباطات از اپراتورهای تلفن همراه گرفت
  • حکمرانی در سلامت باید با حضور ذی‌نفعان طراحی شود/ سیاستگذاری با حضور متخصصان صورت می‌گیرد
  • کسب و کار‌های جدید در بستر روستا‌ها شکل خواهد گرفت
  • مهمترین اقدامات ایرانسل در پژوه ملی فیبر نوری در سال ۱۴۰۲
  • ۷ هزار روستا به شبکه ملی ارتباطات و اینترنت متصل شدند
  • بیش از هفت هزار روستای بالای ۲۰ خانوار کشور اینترنت پرسرعت دارند
  • هفت هزار و ۱۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار کشور اینترنت پرسرعت دارند
  • راه‌اندازی ۵ ایستگاه سنجش کیفیت هوا توسط شهرداری قم
  • ۲۴۳ خانوار روستایی لرستان به اینترنت پرسرعت متصل شدند